Сир плавний, але це можливо і необхідно!

Я постраждав від моєї ваги, здоров'я, зморшок і сірого волосся. Я спробував майже всі методи і результат був або нульовим або негативним. Хірурги, таблетки, примочки, дієти. Скільки часу і нерв був втрачений, але я тримала отримання пухкі і старий. Для жінки це всього!
І нарешті, я пощастив. Я прийшов в щоденник, який описав персональний досвід чоловіка, який прийшов до сироваріння. Термін придатний, який не можна сказати про результати.

Відразу зробіть бронювання, яке помітили величезну кількість літератури, перепрочитавши багато форумів і додавши до наступних висновків.
1,1 км По-перше, люди їдуть тільки рослинні продукти, і це не було оброблено жодним чином. Чи є сира або в її оригінальній формі.
2. Чоловіче здоров'я було обмежено, але коли людина почала їсти м'ясо, рибу, птахів і варити свою їжу, тоді він почав жити мало (30-80 років замість 200-300) і погано. Це сталося принаймні кілька мільйонів років тому.
3. У Ми навчаємо з народження, що без м’яса і вогню, наша їжа ненасичена, непристойна і погано засвоюється. Це насправді брехня. Залежить від системи хворі люди. Яблука засвоюється 30%, м’ясом на 0,3%. І нічого хорошого, крім серій і сухого вигляду ми маємо з цим м'ясом!
4. У Людина повністю збігається в тілі будь-якого травного тракту і всіх процесів. У наших органах немає нічого спільного.
5. Умань Ця інформація вивчається лікарями, які потім спокійно залишаються безшумними для збереження клієнта, тобто.
6. Жнівень Не можна говорити про них, бо ці люди не вигідні для системи.
7. Про нас Люди, які свідомо переключилися в Shimomono, і готові втілювати своїх віце-прем'єрів для відпочинку їх життя, досягнення результатів, які невідомі для більшості (Я ще тільки на самому початку шляху).

Що таке сира їжа? Правила прості, але складно виконати.

1,1 км Їжа тільки рослинні продукти.

2,2 км Тільки в оригінальній формі.

3. У Одноразове харчування, один вид

Як я зробив. Моя перехід була поступовим. Займав рік відмовитися від молочних, хлібних та зернових продуктів. Я вирізати великі речі прямо і від початку.

Після додання все, що загинув, перейшов на плоди, овочі, горіхи. Горіхи впали себе пізніше, тому що вони більше призначені для птахів, ніж для людини, і тіла, звільнених від перевантажувального тягару травлення мертвого чоловіка, починає активно припускати те, що і що немає.

Вага почала падати відразу після відторгнення останньої перешкоди - відварена гречана. Він йде швидко, зараз повільніше, але процес знаходиться в передпокою. Про 27кг пішов. Бачення з +2 стала +0.25. Код повільно затягувати, хоча розтяжки з мене назавжди, але дива не буває і я розумію це. Ви не можете побудувати ваше тіло від мертвої людини, бути пішохідним кладовищем і дивно, чому це кладовище хворе і виглядає погано.

Зморшки на обличчі згладжують досить помітно. Не чекав. Але це приємно бути хрусткою, яка шукає десять років молодшого.

Постійне почуття голоду пішли. Я! Як вона занурила мене до... Тепер згор щітки, але це зовсім інше відчуття. Спочатку ви хочете багато їжі, поступово зменшується кількість. Ідеальний варіант Сімомоно - це пара разів на добу з одним продуктом, щоб живити ваше тіло, який буде щасливо поводитися з невеликої кількості великої вигоди. Ефективність - сотні разів вище, ніж загальноприйнята.

Товстушки перестали бути проблемою, я втомився багато разів менше. Я можу працювати багато разів більше. Хоча я не турбувати себе, тому що багато роботи не потрібно, витрати багатьох речей або зникають як непотрібні. Не пенні на лікарські засоби і косметика - для багатьох це великий рахунок. Опалення та охолодження в три рази менше. Для їжі два. Коли у вас є власне господарство, їжа буде рости безкоштовно на деревах і кущах.

Деякі сирі продукти помітили, що їх кріплення до матеріалу різко падає. Я помітив себе, що п'ять суконь достатньо для мене, хоча мій шафа використовується для того, щоб бути явним. 70 пар взуття, 40 костюмів і п'ять кілограмів косметики. Зараз я сміюся на старі звички.

Ніжки. Коліни були закручені протягом багатьох років, щоб змінити погоду, від 18 років. Іноді вона лікувала спокійно в боці. Тепер тільки тихий нудота протягом трьох хвилин і це його. Трохи трохи інтенсивності і зубних болю, тепер тільки коротко і трохи, і раніше - за добу не менше і сильно, до тих пір, поки роял. Не існує нових утворень зубного каменю або карієсу. Я тільки щітка. Паста не приймається організмом.

Окремо реакція організму на побутову хімію. Я використовував для використання хлору без проблем. Це все. І тепер навіть шкіра повстанців проти фуми і я чітко розумію, що перед тим як мій тіло був так емаційований, що я не міг сигналізувати небезпеку правильно, він просто тихо зігнутий. Так я спробую не використовувати хімію, якщо я можу отримати або знайти заміну.

Я можу пройти десять миль на добу без задишки. Це запис для мене, до трьох км і це, kirdyk дихання і ніг.

Склад завжди свіжі. Найпривабливіша приємна легка і здорова рум'яна, яка не була навіть в дитинстві.

Волосся – після двадцяти років самозбитого бульбіння, як фарбування і різання, я знову побачила рідне темне волосся блонду і не відчуваю бажання різати або наповнювати їх хімією. Сірий повільно йде. Вони ростуть більш повільно, я думаю, що з двох причин - завдяки повній зміні будівельного матеріалу тіла і зміні якості цього матеріалу, перш ніж всі процеси в організмі були на максимальній швидкості і в результаті знос і сльози до максимуму.

З труднощів (так, є!). Мозок, який пропускає смак мертвого чоловіка, іноді і ієрів. Це простіше зараз, нехай йде повільно. Нещодавно я прочитав статтю про те, що при перетравленні мертвої їжі шлунок секретує гормон практично ідентичний гормону залежності від їжі. Найпотужнішим препаратом є смак обробленої та мертвої їжі.

Соціальна інтеграція – ви повинні змінити спосіб життя і обмежити свій соціальний коло. Не через спокуси, але тому що багато змін в межах себе і старих інтересів, які подаються самі.

Але переваги незрівнянно більше, в тому числі можливість життя робити набагато більше, ніж планувати. І не брудні страви для вас :

Гідності:
здоров'я, поліпшення зовнішнього вигляду, спокій, хороший настрій, витривалість, витривалість
Недоліки:
ароматизатор
Додаток:
Я 37. Кілограми вийшли через 7 місяців без натягу. Вага була близько 110, я був просто хворий і старий. Я про сорок. Тепер я шукаю десять років молодшого, багато очевидців не вірять, хто просить документи, щоб показати, хто просить сльозитися за телефоном лікаря, який так омолодився.
Ось як я бачу ідеальний спосіб життя.
1,1 км Життя в селі або фермі в домашніх умовах
2,2 км Великий сад, де все необхідне для сім'ї.
3. У Вода з місцевого джерела, бажано з колодязя, для неї завжди буде чистою і не далеко. Особливо подарований може зробити самостійну сантехніку, якщо лазіна перетягнеться (Я можу запевнити, що ліжність відступає разом з старим будівельним матеріалом, і вправи потрібні навіть хіміоно!)
4. У Електроенергія від сонячних панелей, якщо це можливо. Краще перемістити в теплі зони, де є багато сонця і рослинності, що цвіте більш активно.
5. Умань Оскільки справжні сирмоно заморожують менше і переносить тепло незрівнянно простіше, вартість капітального будинку стає безглуздою. Геодезичний купол - це чудовий спосіб, і майстри можуть зробити його самі. Переглядайте мільйони сайтів онлайн і див. це диво.
6. Жнівень Ще один величезний плюс в домедному будинку є можливість зробити його з натуральних матеріалів. Бетон, цемент, цегла і плитка мають ДУЖЕ високий рівень випромінювання, а тверда деревина надзвичайно низька. Підвищене випромінювання для вас не добре, тому що жити в ньому, коли його можна уникнути?
7. Про нас Відсутність телевізора в будинку буде працювати чудеса - багато часу, ненарізані мозки і в результаті більшої зручності в житті. В інтернеті завжди можна знайти інформацію або необхідну серію.
8. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
9. Навігація Формування зв'язків з тим самим щитом, цей тренд зростає кожен другий, люди, які змогли подолати свої глузді, не бачать точки в спілкуванні з їх минулим, він тільки витягне назад, створюючи непотрібні спокуси і руйнівні конфлікти. Коли я тримав відповідальність за здоров’я у своїх руках, я зрозумів, що я ніколи не переймав цю відповідальність перед будь-яким лікарем, дієтологом, апотекаром, вченим або лікарем знову - для мене це найкращий для всіх. Що я отримав в цьому - головний помічник.
Початкова столиця становить близько 300-600 тис. рублів за придбання домедного житла, сонячних панелей і ділянки землі з водою і майданчиком. Кількість доступних для більшості, особливо якщо є обтяжний догляд і майновий рахунок з шумними сусідами і брудним двором і приводом. Але найголовніший внесок у щасливе і здорове життя – це зусилля волі, яке необхідно сказати, що щастить до наркоманії і все, що зв’язується з ним. Перш за все (розумний перехід, здається, мені більш дивний), і необхідність переміщення буде виникати себе, коли ви бачите своє минуле життя ззовні і усвідомити, що це час бомби.
Автор залишався анонімним, але якщо він раптом вирішив додати свої фотографії та контакти, будь ласка...

р.