СКЛАД З метою досягнення цілей цієї Угоди, держави-члени-члени-члени повинні переконатися, що наступні умови будуть виконані:

р.

У суспільстві сирих продуктів харчування прийнято вважати, що уряд, медицина, магнати харчової промисловості та ін. lie і спотворює правду про харчування, адже така агресія для людей, які їдають традиційно і в цілому до системи. Я не можу сказати, що я люблю систему, але я нещодавно змінив свою небезпеку. Вдово я мав різну перспективу, і це було просто незаперечення. І шкала її дивовижна, про харчування, про життя міста, про здоров'я, але помітка, є прогрес серед всіх шарів і рано чи пізно все зміниться!
Всі ці помилки в харчуванні, лікуванні і т.д., не є для того, щоб завдати шкоди, не утрудненості, але прості, банальні затримання, підтримані звичаями і органами влади. Так, є, мабуть, люди, які вже знають і мовчать, вони також можуть бути зрозумілими. Багато сирих їдалень, звичайні люди, які не знаходяться в шльопах влади, а потім пара бояться сказати про своє відкриття, пов'язане з харчуванням, так як може бути абсолютно неадекватна реакція, хоча найчастіше це пов'язано з сам динамік, менш понтифікацією, arrogance, а потім ви почуєте.
Люди виробляють багато речей, які шкідливі, невиліковні звички «здорове харчування, наприклад, молоко або м’ясо», але все це просто з нетримання на масовому рівні.

Наприклад, медицина, сирі продукти харчування люблять співати і критикувати її, але, вона виникла в період, коли люди жили в умовах виживання, і була спрямована на лікування вже встановлених захворювань. Зрозуміло, в той час мало хто може з'єднати захворювання з їжею, так як, наприклад, на півночі, в періоди адаптації людини до умов природи, вживаючи сировину цілий рік тур був дуже важко. Вбити тварину і їсти, ймовірно, відносно виправданий для рівня людської розвідки і моральних цінностей часу. Ті, хто не їсти м'ясо, звичайно, були завжди здоровими, і звичайно були. І тепер медицина також не завжди дивиться на "оцінку" проблем, і часто вони просто вирішуються, а також вони можуть, але є люди, які можуть виглядати за звичним і є більше і більше!

У всіх способах, м'ясних і інших радах харчової традиції сьогодні є тільки лунки минулого, лунки з днів адаптації і способів виживання. З іншого боку, це не виправдано зараз і все ще триває, хоча наявність продуктів на основі рослин вже дає можливість зупинити вбивство. Але ходове колесо складно швидко зупинитися, це вимагає «зваження шляху». Плюс, це дуже вихований. Наприклад, така ж м'ясо-огірка, вона не є навіть вбивцями, так як веганські шути, так як зараз факт вбивання тварини покривається знайомими фразами - куркою, свининою, яловичини, попелиці, ковбасою, ковбасою. Якщо вони писали «М'язи мертвої коровини, м'язи курки, роустера, дитяча коза, баран, дитяча свиня, баранина і т.д.», Я думаю, що б менше м'ясних... Так. є, звичайно, відверті імена, шлуночки, печінка, знову "краса" (який це яловичина? - це звір?), і т.д., але навіть це не всі розуміють, де він прийшов з того, що якщо очі розірвалися прямо. і потім загинув, потім так, нехай. Вже мало хто хотів би. Тому що ми не схильні до природи. Ми просто імітуємо їх.
Так, так, весь світ схожий на одну імітацію життя.

Що стосується решти харчової промисловості, наприклад, цукерок. Більшість десертів мімічних фруктів. Всі цукри, які використовуються, нічого більше, ніж люка для солодких фруктів і спроба їх замінити, тільки зараз час зрозуміти, що можна їсти самі плоди, а не їх патологічна імітація, яка також шкідлива. Дивитися, всі цукерки розкручуються плоди. Імітація солодкої полуниці, вишні, яблук. Мармелади з малиновим смаком, «chupa-chups» з полуницею та ін. І всі улюблені торти, торти, десерти, морозиво? Вони покривають фруктами, додають аромати, які імітують плоди, додають самі плоди. Начинка варення, фруктове начиння та ін. Можливо людство прийшов до цього інстинктивно, через деяку давню генетичну пам'ять про те, що їсти в природі, а саме солодке, наше тіло постійно вимагає моносахаридів. І так як ніщо, що це росте, наприклад, в північних країнах, люди інтуїтивно зрозуміло зрозумілі способи його створення. Оздоровлення курсу. Хто знав, що він був одним з отруй, які знищують організм? Захворювання вважається і вважається нормою і мало людей порівнювати її з їжею.

Крім того, суб'єкт контроверсії є сирими продуктами, які наполягають в харчуванні, що росте, де ви народилися.
І якщо ви народилися в степу, ні, це правда. А якщо в Чукотці народилася кіраффа, в зоопарку, що його годувати? Тварини в зоопарках завжди подаються в їжу, що їх різновиди їсти по всьому світу, тому що це небезпечно для звіри, щоб дати що-небудь інше! Навіть якщо бяст не був народився в його широті, він подається, що це природа.
Я думаю, що нам потрібно відобразити тут і вивести висновки, що людина, як різновид «знімків, хоча інтелектуальні, спочатку жили чітко не на півночі, а також наше тіло не пристосовано до таких умов!» Отже, ми не їсти картоплю з капустою, але щось солодке і м'якше. Без назви, тропічні фрукти. І в короткий час ми мігруємо, ми не змінили багато видів, і наше травлення значно менше. Так, це свого роду, щоб сказати, що ви повинні їсти щось, яке вирощує, де ви народилися.
Ще одним аргументом для контроверсії є те, що «всі організми різні», які народжуються з неякісності.
По суті, це лише рівень забруднення тіла на будь-який інший. Таким чином, такий же продукт може мати різний вплив. Але тіло точно так само, всі медичні дослідження засновані на цьому, анатомія і фізика не були скасовані, і це досить дивно, щоб сперечатися з цим. Ми маємо той самий набір атомів і нам потрібен той самий набір мікроелементів і речовин.
Але хто звик до цих речовин «витратити», це відрізняється для кожного. І ступінь «резистентності» до отруй також відрізняється всім, так як і іннат «кінець» тіла.
В ідеалі кожен раціон повинен бути однаковим від народження. Потім здоров'я всіх буде приблизно однаковим і потребами тіла. І сказати, що хтось м'ясний, оскільки він має такий організм, вони кажуть, вимагає м'яса, не яблука, повністю абсурдний, організм просто намагається отримати речовини, які потрібно від того, що ви даєте йому. Як мінімум пакет чіпсів, яблуко, навіть м'ясо. Просто з м'яса, щоб отримати право, це займе багато часу і зусиль, і отримані речовини будуть в скануванні кількості. Немає нічого, щоб сперечатися.
І все ж, навіть в цьому випадку, це тільки з ігнорування, так як сам чоловік і його тіло, який весь час навчається видобувати необхідні речовини через труднощі і від складних продуктів для нього.
Більшість людей не знають, що ви можете бути здоровими і легко. Але коли він дізнався про це і намагається його на себе, він вже важко для нього спору істинне значення продуктів харчування живих рослин.
І ви повинні пам'ятати, що сирі продукти не завжди розуміють, що вони роблять, і вони не завжди знання, тому вам потрібно прочитати і вивчити, а потім зробити висновки.

Таким чином, шановні сирі їдалки, перестати зануритися і зануритися, розминати харчові магнати і світові суспензії, але просто покаже ваш приклад, як бути здоровим і що краще їсти і не їсти на всіх! Але, перш за все, навчайтеся, стають знаннями.

І на додаток. Коли я переключився до fructorianism, я раптом бачив для нашої планети.
Якщо всі їсти фрукти і зелень, світ змінить. Повернутися до життя. Тут не потрібно буде виготовляти більше половини товарів і продуктів харчування, міста стануть меншими, сади стануть більшими, все це буде серйозно впливати на клімат і природу і планету зупиниться намирання. Технології продовжать розвиватися, але його курс зміниться.
Здавалося б, що таке просте рішення, і це тягне за собою такі глобальні зміни.

Усе написано більше рефлексії, бо немає приміток і посилань на джерела, все від голови і базується на колективних знаннях і досвіду.