У МЕНЯ ОБНАРУЖИЛИ РАК! ЧТО МНЕ ДЕЛАТЬ?

Привіт, моє ім'я Кріс!

Я часто підійшов до людей, які нещодавно навчили своїх друзів, членів сім'ї, або хто піклується про те, що був діагностований раком. Я отримую такі повідомлення, «Чір, моя тітка була діагностована з раком,» або «друга мами», або хтось інший. "Я дуже хочу допомогти їм, але я не знаю, куди почати. Я не знаю, що розповісти їм. Чи можна ви допомогти? Ви можете допомогти, будь ласка. й

Це те, що я хочу розповісти вам.

Якщо у вас є рак і ви читаєте це прямо зараз, ви маєте шанс, що хтось піклується про вас, щоб відправити вам це повідомлення.

Я хочу розповісти вам скорочену версію мого оповідання. Я також хочу сказати вам, наскільки це буде, якщо хтось сказав мені все це, коли я діагностував рак. Я думаю, що це буде дуже привабливим для вас. Може навіть змінити своє розуміння раку.

Ось ми йдемо. Я діагностував рак товстої кишки 3. Я був відправлений на операцію. Я сказав, що мені потрібно дев'ять до дванадцяти хіміотерапевтичних процедур. Але я відмовив хіміотерапії. А замість того, я різко змінив свою дієту і спосіб життя. Тексти пісень, а це означає: Я буквально насичений себе з тоннами соків, гігантських салатів, фруктових коктейлів і тонн фруктів і овочів з усього світу.

Перше, що потрібно знати про рак: не боятися. Я знаю, що ти боїться. Ви можете бути терористичними, тому що ви думаєте, що ви заперечуєте, але ви не будете. Рак є дуже натуральним, нормальним процесом в організмі. Кожен має ракові клітини. Ми всі вони Функція організму полягає в виявленні і знищенні ракових клітин при їх стати раковими клітинами. Правильна робота тіла. Рак не є основною проблемою. Тумори і ураження ділянок тіла і як правило не справжньої проблеми. Це просто проблема. Це не реальна проблема. Реальна проблема полягає в тому, що ви хворіли. У вас є метаболічна хвороба протягом всього тіла, що призвело до пухлин або пухлин, які ростуть у вашому тілі. Пухлина є симптомом. Пухлина не є основною проблемою. Якщо ви ви вирізати пухлину, тіло виросте нове.

Коли у вас є рак, що відбувається в організмі? Рак є результатом поживного дефіциту тіла, що перевантажується токсинами і, як правило, є результатом пригніченої імунної системи. Що сприяє цьому?

Загибель раків потрійна в останні 100 років. Якщо ви порівнювати наш спосіб життя тим, що наші предки мали 100 років тому, ви побачите, як вони різні. Що змінилося? Їжа ми їсти. З'їсти все оброблене, штучно, все, що не варто їсти на всіх. Це просто. Ви повинні повернутися до натуральної їжі, яка росте в природній формі: фрукти та овочі.

Земля була створена для нас і все, що нам потрібно вийти з Землі. Це так просто. Правда проста. Проблема полягає в тому, що ми переїдаємо, але ми не маємо достатньо їжі. Ми годуємо себе їжею, але ми голодуємо. Ми отримуємо багато білків, жирів і вуглеводів, але не отримуємо ці важливі мікроелементи: вітаміни, мінерали, ферменти, антиоксиданти і тисячі поживних комплексів рослин, знайдених в фруктах і овочами, в рослинах, які підтримують здатність організму загоювати і працювати на оптимальному рівні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми запилюємо наш організм штучними ароматами, барвниками, підсилювачами смаку, штучними жирами, підробленими продуктами, і все це буквально отруює наше тіло. Ви забруднені і отруюють організм вареною і обробленою їжею. Кокс, спортивні напої, швидка їжа, мікрохвильова піч, ресторанна їжа, все сильно модифіковані і завантажуються цукром, сіль і всі перераховані вище.

Так, дієта виходить першим.

У другому місці вашого способу життя. Якщо ви пити багато, курити багато і приймати препарати, особливо синтетичні препарати.

Якщо ви використовуєте принаймні один синтетичний препарат, він діє на вас як імунний пригніч. Ці препарати приносять рак ближче. Не існує синтетичних препаратів, які вигідні. Це не так, що ви не берете синтетичних препаратів. Синтетичні препарати не вилікуються, вони тільки маска і знімають симптоми.

Єдиний спосіб загоєння через харчування, що надає вашому організму всі будівельні блоки, необхідні для загоєння і ремонту. Хороша новина, яку можна зробити. Ваш раціон і спосіб життя є основними факторами.

Випивання твердих напоїв і куріння викликає рак.

ожиріння – друга причина раку. Якщо ви зайву вагу, це призводить до раку. Ваше тіло знаходиться в постійному, хронічному запаленні, перевантаженні і стругуванні. Це провідна причина раку.

Третій фактор неактивності, відсутність фізичної активності. Якщо порівняти себе своїми предками, більшість з них працювали своїми руками, вони працювали фізично, вони навчаються. Вони вирощують свіжі продукти харчування, які вирощували, взяли з сусіда, обміняючись з сусідом. Це бартер. Вони вирощують всі продукти харчування, які вони або їх сусіди. Вони їдають свіжі, натуральні продукти в порівнянні з сьогодні і всі наші оброблені продукти харчування. Так ви повинні перемістити ваше тіло.

Вправа і рух - життя. Коли ви навчаєтеся, ви відправляєте сигнали життя до вашого тіла, щоб виростити, рости сильніше, і жити. Так ви повинні почати навчання.

Четвертий фактор – стрес. Стрес знищує вашу імунну систему, пригнічує її. Чи може це стрес відносин, стрес на роботі або занадто багато вправ (наприклад, інтенсивні вправи, такі як марафон або тріатлон), ви можете подолати це. Але всі стреси пригнічує імунітет. Якщо є люди у вашому житті, які ви не пробачте, якщо ви пригнічуєте негативні емоції, такі як непривабливість, гіркота, ревнощі, суд, критика, ви перебуваєте в негативному стані. Ти хронічний.

запалення і стрес. Випускаються гормони стресу. Кортизол і адреналін випускають, і він також є онкопровокуючий стан.

Всі чотири фактори, ваш раціон, ваш спосіб життя, будь то ви вправи або не, і стрес є всі причини раку. Ці 4 фактори, як сприяють здоров'ю або сприяють хворобі, залежно від вашого вибору. Причина є вашим вибором. Це ключ. Ви можете перетворювати здоров’я, змінивши спосіб життя. Отже, нехай будь-кому відштовхувати вас до операційного столу для хіміотерапії або випромінювання.

У вас є час. Більшість онкологічних пацієнтів не мають критичного стану. Насправді більшість людей, які добре діагностували рак. Так, вони мають це або які пухлини або щось незвичайне на сканері, але інакше вони відчувають себе добре. Вони відчувають себе здоровими. Більшість лікарів навіть помітили, що у вас ще немає часу. Розкажіть, що ви хочете змінити своє життя. Чи є у мене 30 днів? І 60 днів? І 90 днів? І радикально змініть свій раціон, і подивіться, що відбувається.