484
Меліса приготувала рак за допомогою природного харчування
Кріс: Меліса розповість про те, як вона відновлюється з раку щитовидної залози. Я сподіваюсь, що ця історія надихає вас, як це було мені. Melissa, розповісти мені, що сталося 5 років тому.
Мелісса: Я просто мав другий син. Він вже два місяці. Найдавнішим був чотири роки. Я не можу відновити від вагітності. Я завжди втомився. Так, у мене є два діти, це важко, але я думаю, що це не нормально, щоб відчути втомився весь час. Навесні 2010 року я почав застудити весь час, двічі я мала зараження горла.
Кріс – Якщо ви постійно хворієте, це означає, що ваша імунна система переповнена і ослаблена. Коли це відбувається, це означає, що ваша імунна система не може впоратися з його роботою і раковими клітинами може почати швидко розмножуватися в організмі. Так ви пішли до лікаря знову.
Я пішов до лікаря з сечовою інфекцією. Як я вийшов з столу, лікар сказав: "Чи не хвилина, що болить шия?" Він бачив кілька новоутворень на шиї, що я не помітив всіх. Моя шия не боляче – і я нічого не помітив, навіть шукаю в дзеркалі кілька разів на день. Лікар відчував ущільнювачі, направлені на біопсію і УЗД. Він назвав мене, коли я був в магазині і сказав мені раком. Все вийшло перед очима. Життя здавалося б, Але я побачила, що люди продовжили жити і ніхто не прокинув. Я був 26 років.
Кріс – Ми помітили, що збільшення кількості випадків раку у молодих людей. Саме завдяки їжі ми їсти, несприятливе середовище, високий рівень стресу. Що відбулося далі?
Я знаходився у суботу. Перед тим як розповісти мені це, лікарі планували мені попереднє випромінювання, хімія, операція. Я думав, що я б не був. Я знала, що я думав її над першим. Лікарі вже планували долю. Що не було ярмарку. Я не хочу йти в операцію і робити хіміо і радіотерапія.
Кріс - Чому ви вирішили не зробити це?
Я боївся. Не допускається дихання. Я вірю, що якщо це сталося, людина потребує часу, щоб вирішити. Я ніколи не роблю нічого важливого, не думаючи його над. Від субота до понеділка я не встигнути думати про ситуацію.
Кріс: Як працюють лікарі. Повідомляємо, що хімія та випромінювання повинні бути розпочаті негайно або ви будете вмирати. Лікарі також не надають іншим варіантам. На жаль, люди не мають можливості шукати речі.
Вони сказали, якщо я не зробив все швидше, я б помер. Але я знав, що я не загинув до понеділка. Я знав, що я був жити з раком, коли я був принаймні кілька тижнів, щоб піти.
Кріс - коли люди страшні, вони не можуть приймати раціональні рішення. Груша підвищує рівень кортизолу. А кортизол відключає мозкову область, відповідальну за раціональні рішення. Люди з небезпекою або страхом роблять речі, які не відчувають себе. Якщо ви сказали, що у вас є рак, він має сенс зробити крок назад і думати про те, що відбувається і чому, і що ви хочете, і не хочете зробити.
Важко відступати і приймати рішення. Якщо ви не починаєте лікування негайно.
У вас є підтримка всього цього часу?
Не було. Я пішов до лікарів самому, до лікарні. Я бачив, що коли люди дотримуються шляхів традиційної медицини, люди навколо них допомагають їм, підтримують їх. Як тільки я оголосив, що я буду лікуватися природними методами, люди припинили розуміння мене.
Кріс: Що відбувається, і ви повинні бути готовими. Якщо ви будете лікуватися природними методами, ви не будете розумітися. Люди подумають, що ви не помиляєтеся. Отже, що сталося далі?
Я вирішив піти додому і викинути всі шматки їжі. Я взяв великий мішок сміття і кинув все далеко: сумки чіпів, напоїв, все.
Кріс, як ви знаєте, що робити? Яку книгу ви прочитали спочатку?
Я не читаю ніяких книг. Я не люблю читання. Я знайшов лікаря природної медицини. Вона сказала, що крім багатьох вітамінів і добавок я повинен усунути все з дріжджами від мого раціону. Я думав, що я перестаю харчуватися хлібом. Але вона сказала, що це не достатньо. Ви повинні виключити всі молочні, всі цукру і вуглеводи.
Кріс називають дієтою антикандидозу. Я не споживав чистого цукру і продуктів, що містять цукор. Але я дам деякі фрукти.
М – Я навіть не їсти плоди, вони утворюють оцет, який живить кандиду, яка вирощувала в організмі.
Наш підхід до харчування відрізняється, але він схожий на те, що ми фундаментально змінили наше харчування. Корисно знати, що якщо ви стежите за певним раціоном і не отримуєте результатів – не варто розпадати. Зробіть зміни або знайдіть різні дієти. Що ви їсти протягом дня?
Я нічого не їсти, включаючи сир, йогурт та ін. Вона подається на сиру їжу, виготовляла себе граноллю. Я багато овочів і фруктів і салатів. Через кілька місяців я почав пити свіжі соки.
Кріс, що був ваш діагноз?
M - рак щитовидної залози, з ... ... в лімфовузлах. Рак третього ступеня
Кріс - Чи можна випити багато соку?
М – Сік пила з низьким вмістом цукру 3-4 рази на добу. Подрібнюється яблука, морква, селера, буряк. Я вирощую овочі на сайті, і я натискав їх на сік. Вирощування вівса (вітграс). Вона подрібнила китайський бур'ян. Моя кухня – це міні ферма.
Кріс, ви мали високі рівні гормонів.
М -- ТШ -- на 48. Норм - близько чотирьох, я був занадто високим. Лікар ендокринолог призначив мені ліки. Я сказав, що я лікую з їжею, природно. Вона сказала, що це неможливе, не вийде.
Кріс: Щоб вижити, ви повинні мати можливість самостійно приймати рішення. Потрібно жити. Коли лікарі розповідають про те, що робити і що інше не допоможе. Я не вірю!
Так, ви повинні мати можливість підійти до себе.
Так ви відмовилися приймати ліки і сказав лікар, дивний!
Нема! Вона проти неї. Я сказав, що я знаю вашу думку і я не зацікавлений. Перегляньте мої тести, які мені потрібні. Після місяця і половина на моєму раціоні мій гормон знизився на 14. Не вірю. Після пари місяців пухлини розтирають за розміром. Гормон впав до 10.1. Я щасливий. Найдовша частина збиралася через перший місяць на новій дієті. Перший Я зроблю те ж саме, потім я почав експериментувати, я потрібний сорт.
Кріс: Який відсоток дієти був сирим? 50%? Детальніше
- можливо. Я знав більше сировини, краще. Я відвертаю багато соку. І навіть коли я прийшов з чудовими результатами, я все ще зустрівся з великою стійкістю. Лікарі сказали, що аналізи крові не є показником. Але коли вони діагностували мене, аналізи крові були показником! Витримувати ці лікарі.
Кріс, ви зробили багато аналізів крові?
Через 6 місяців рівень TSH знизився до 5. Тумори усаджують. Продовжити. Але всі були обережні.
І сталося, коли аналізи крові були абсолютно нормальними, і ви були здоровими.
У 2012 році я мав два сини. Я хотів ще одну дитину. Лікарі сказали, що я не можу стояти, тому що я не можу контролювати мої гормони природно. У березні 2012 р. рівень гормонів знизився до 4. І був третій син.
Кріс - так, три роки пізніше ви були здоровими.
Я був здоровим і мав третій син. У 2013 році я вирішив видалити щитовидну залозу. Не було через те, що лікарі робили, я вирішив. Я приймаю природні гормони. Лікарі сказали, що мені довелося закінчити радіаційне лікування, щоб вбити шкідливу залишкову тканину. Я був даним випромінюванням, але я скасував його. Я сказав, що я буду обробляти його з їжею. Але мій ендокринолог наполягає на радіації. Вона сказала, що вона має чотири пацієнти з тим же діагнозом, і вони практично дихають раку. Я сказав, що вони роблять випромінювання? Вона сказала так. Я сказав, що це не переконувати мене. В той час я працюю з іншим лікарем природної медицини. Він взяв аналіз крові, вимірював пухлини. Я назвав рано вранці і сказав, що я був абсолютно здоровим. Що він ніколи не бачив когось, очищає його тіло раку так швидко. Він зробив більше тестів. Чистий. Я відсвяткував. Але ніхто не карається.