471
Сира їжа та епілепсія
Я запитаю вас, щоб зателефонувати мені Тенер. Мене ім'я Монтана, але звідти Ганна Монтана, я використовую прізвичку. Я з Портланду, Орегона.
З 20 серпня 2013 року я був плідним протягом шести місяців. Я постраждав від важкої депресії, намагався зробити самогубство з декількох випадків (останнь 19 лютого), мав епілепсію, я не змінив свій раціон через хворобу, але я не мав судом протягом останніх шести місяців. До цього, серйозні атаки були принаймні один раз на місяць і повторили рясні виділення слини - щодня. І пішов з того, що я став Фруктовим.
- Я маю на увазі, чекаю, що ти мене завадить? Німецький
- Ні.
- Коли ваш останній суд?
- Ранній лютий
Kid, тримати, це дивовижна.
Я згоден, я відчув страшний, я був слабкий. Я не хотів би говорити про це, але я навіть не в змозі допомогти моїм мамам рухатися, я не маю енергії, щоб перемістити коробку без розфарбовування. Я тепер можу запустити 8 миль (понад 17 км) nonstop, за умови, що я не відчув себе в класі з доктором Грахемом. І в цілому, немає судів, ні депресії, не намагалося робити самогубство, навіть думав про це. Будь-який, щасливий і здоровий. Я втратив друзів в той час, люди, які не розуміли, що я зробив, або чому, але я збуджу, щоб бути тут на фестивалі Woodstock Fruit (WFF) і я обов'язково приходжу сюди наступного року.
Так, як WFF?
Це фантастичний, я зустрів людей, які я можу назвати свою сім'ю. І це тільки другий день. Ви можете підходити до будь-якого, і вони розуміють, як ви відчуваєте, вони знають, що ви були через, вони на одному шляху. Незважаючи на те, що кожен має дещо різні причини і методи, історія, ми прагнемо стати кращими, здоровими. І це круто.
Клас, що дав вам уявлення про те, як намагатися фтораріанства, 80/10/10?
Спробуйте фруторіанство ... Як яблуневий вентилятор, я знав Steve Jobs був фрутатором. І після того, як моя остання спроба, я вирішив, що я хочу спробувати і змінити життя. Я думав про Фторянізм, не знаючи, як це зробити або про будь-які переваги такої дієти, буквально нічого. Я думав, що я спробую. Наступного дня 20 лютого 2013 року я купив деякі фрукти: пара бананів, пара апельсинів, два яблука. Я не знаю, що нічого іншого. Це була величезна зміна. Я помітив миттєвий результат. Сьогодні я їсть 12 до 20 бананів щодня, стільки ж апельсинів. Я навіть прогулявся на острові Банан - 30 бананів на день 30 днів. В середньому я їсть 4000 калорій в день, тому я їсть багато фруктів і я щасливий. Я дізнався, що від Steve Jobs.
Фантастичний, дякуємо Вам за роботу Стів, Р.І.П. При цьому змініть світ =)
Якщо ви розмовили з кимось, хто відчуває себе таким же чином, ви зробили 6 місяців тому, з суїцидними думками або депресією, що б ви сказали їм?
Що б я сказав їм... Якщо ви хочете це зробити. Просто подумайте про те, що ви їсти, тому що якщо ви з'їдете, то я зробив ... Я багато білого цукру: Орео, торти. У мене було дуже штучне харчування. Якщо ви їсти продукти, які порушують мозок, звичайно, ви не відчуваєте себе добре. Я не можу сказати, але це може поліпшити здоров'я, зробити щасливу людину і зберегти життя.
Ну - сказав він. Дякую, Тенер.
Дякую.