548
Моно-Фруктаризм: Історія швидкого переходу
Моно-фректоризм – історія різкого переходу (мінус 33 кг за 3 місяці, на 33 роки, в сім'ї з 3 дітьми)
Привіт, мій дорогий! Я нещодавно повернув 2,5 роки як окремий плодоовочний. Час оплати Так, борг, у найбільш позитивному сенсі слова! Я вірю, що кожен, хто допоміг іншим людям історії переходу на природне харчування видів, здатний описувати свій досвід та поділитися ним з іншими. Я знаю, що це простіше і простіше тримати тихий. Хто зацікавив допомогу! Так що я збираюся поділитися своїм оповіданням, і, можливо, хтось інший може знадобитися.
Я не можу пам'ятати, коли я вперше дізнався про Фрукти. Це буде більш правильним, щоб сказати, що схожа теорія харчування, побудована в голові. І близько 5 років тому я дізнався, що є люди, які особливо дотримуються свіжої їжі, без термічної обробки і "Еурека"! Все з'явилася в моментально! Право! Які права люди! Ну, очевидно, що ніхто не на планеті крім адаптивних (в основному) людських варень їжі. (Я думаю, що деякі з читачів цієї статті інтуїтивно відчували цей спосіб.) Але щоб зрозуміти, що я розумію, але дійсно змінити харчові переваги, це зовсім інша річ. Ми живемо інерцією, з ставленнями: "Щоб не поспішати ще" "Час пізніше."
Але якось сталося. Що було мотивація? Більше подобається точка кипіння!