20 справжніх фактів про життя з фільму «Що говорити про чоловіків»

Життя дуже ускладненено до простого списку фактів. Тому редакційна колегія Про нас Я вирішив запозичати мудрість з кіно. Що говорять чоловіки? У красивій плівці, виготовленій І Квартетом, говорять про все: проблеми, роботи, відносини, життєві конфлікти і навіть мистецтво. З цих діалогів з’являється реальне, боляче знайомство і це реальне життя!

до 607277

до Ось чому це було так великим, як дитина. Тому що було зрозуміло, що було добре і що було погано. Ну, як це: ви навчитесь ваших уроків - добре зроблено, перенесіть свої бабуся по вулиці - так, смарт. М'яч зламав скло - поганий.
- Зробіть почуття.
- І зараз? Ви зробили одну жінку добре і іншої жінки погано.
- Я зробив все для третини, і вона не піклується.

С ***

Щось разу це питання «Чому? й"Сторінка, я зустрілася з двома дівчатами, їхня квартира безкоштовна в Отрадному, ми посидимо і п'ємо!" Ось ми йдемо! Ви були на своєму шляху. Якщо ви попросили «Чому?» Чи є ви приступи? Дві дівчини, окрема квартира! Давайте сидіти і пити, ми? І тепер вони кажуть, «Чи йдете,» і ви думаєте, «Дівчаті дівчата... лідисти». Квартира в OT-RAD-NOM! Він збирається там, п'є з ними ... потім залишатися або йти додому ... завтра для роботи. Чому?

С ***

Мої батьки використовуються для того, щоб Коли я зросту?

С ***

до До тих пір, як ви її отримаєте, це красиво. Але тут ви живете разом, вона йде на роботу вранці і каже: "Ви мій неголені" - або навіть, як це: "Ви мій сплячий Чебурашка", не... Чебура-а-фка. І це свого роду милий, але це так знезадуття.
до І той факт, що сплячі неголені і чебурашка розтягують.
- Ну, Лош, це natya-ya-fka.

С ***

А тост в нашому ресторані називається крокютон. Це точно так само, як і тішний шматок хліба, але тост не може коштувати $8, а крокютон може. А потім ви починаєте шукати хоча б деякі смаки, які відрізняє цей охолоджувач від тости. А ти!

С ***

Розкажіть правду всім, крім фашистів і старших однокласників.

С ***

Чому ви не можете змінити чоловіка або дружину? Чому ви не можете обдурити дитину? Ви побачили прогулянку з McDonald’s з чужою дитиною.

- Чому Київська мама російських міст? Ні, росіяни, океї, океї. Але чому києва мати? Він батько.
- Розкажіть. Москва - порт п'яти морів.

С ***

- Перервувати. «Я не пишу вам більше, ти станеш дивним для мене, добра.» Вона не відповідає. "Я можу відповісти, до речі, ми зв'язали." Сила. Третя: Я хочу поділитися своїм щастям: Я припинив мислення про вас. Всі Так не зателефонуйте.
- Вона не викликає.
до Тут ще красиві жінки в Москві крім вас. Ніщо, будь-який Ось сто останніх текстів. І, нарешті, «Чи не буде нормальним і відповідальним?» Це його. Він припинив писати, постраждав — а потім з неї в рік отримує текстове повідомлення: «Це снігопад». З Новим днем

С ***

- Саша! Зайдіть на прогулянку! Про нас!

С ***

- Ну, ти зробив! Що Фанта і це один!

С ***

Коли я був 14, я думав 40 був так далеко, що це ніколи не сталося. Або це буде, але не мене. Але тепер я майже 40, і я розумію, що це дійсно не буде ... так як і раніше 14.

С ***

до О, живіт сумки. Це де ми спати.
- Я не можу!
- Чому?
- Я одружений... Я не допускається в Bellys ...

С ***

Чому, коли вона з'являється з наступного номера, "Boo-boo-boo-boo ... Зелені тапочки я попросила її, «Що?» і вона сказала: «Зелені тапочки!» Чому вона повторює останні два слова, які я чув? Як це зробити?

У певній точці я знайшов точну відповідь на питання «Чому?» Ви знаєте, що? "Бекауза"

С ***

до Не хвилюйтеся, ви хочете розібратися. Все правильно. Оскільки криза не хоче нічого. А потім ви починаєте захоче щось.
до Це океї. Коли ви не хочете, щоб щось було, це криза.
до Це не криза, це с***!

С ***

Саме тому в мистецтві немає об’єктивних критеріїв. У спорті все об'єктивно. Переможець, чемпіон. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не піклується про ваш стиль бігу, навіть назад. «Що він неприпустимо.» Зайдіть, ви запустіть свій шлях! "О, ні, що він повинен сказати з дев'ятою і півднями?" Що таке ебать ви божевільний? Це все.

С ***

- Саня, але ви не знаєте одне. Як буде Угорщина?
- Як? Я знаю, Угорщина.
- Ні, Саша, Угорщина!
до Як жити там?
- Де в Україні або Угорщині?
- Угорщина!

С ***

Немає майбутнього. Перед тим, як дитина, була щось яскраве, невідомого попереду. Життя... І тепер я точно знаю, що буде далі. Як сьогодні. Я зроблю те ж саме, перейдіть до ресторанів того ж, добре, або в інших подібних. Автомобіль про те ж саме. Замість майбутнього, це подарунок. В даний час є присутнім і присутнім, які будуть після. І найголовніше, я люблю своє життя. Ресторани дуже смачні, але майбутнє не вдається.

С ***

- Право! Але знаю, що я збираюся копати з бідними людьми! Доброго дня!
до Ось так милий! Дварфс! Пигми! Кетч! Що це?
- Привіт! Гаразд, сідайте.
- Ліоша отримав хорошу роботу, це не так? Він буде їсти і виглядати як високо духовна людина.

С ***

А кіно, шоу завжди можна припинити в хорошому моменті. І життя? Я хочу, щоб вона була щасливою. Не «діє» тому, що «діє» є поганим закінченням. Наприклад, ви йдете по набережній, гарний день ... і раптом, над горизонтом, кредити починають повільно підніматися. Що таке? Що все? Зачекайте, чекайте друга, яка грала мене? Ви граєте добре? Ну, я сподіваюся, що ви її насолоджувалися, тому що він закінчився...? Я хочу, щоб я міг.

www.ivi.ru/titr/everything/man14oct