714
20 слів Umberto Eco, які назавжди залишать з нами
Умберто Еко зауважив, що письменник був тимчасовим. «Я філософ. Я тільки писати історії у вихідні, Eco - сказав він. Тим не менш, його романи стали справжньою подією, і тепер остаточно проходять в категорії класики.
Веб-сайт Він нагадує свої улюблені твори та акції котирування від своїх романів, які ми колись підкреслилимо олівцем.
Коли ви говоримо про що-небудь, ви робите це реально. Коли ви задоволені наступними правилами, всі гостроти, все натхнення зникне. Кожен ніколи не народжується під зіркою, і єдиний спосіб жити людиною, щоб налаштувати ваш гороскоп щодня. Хороший і злий ... що добре для деяких є зло для інших. Але в казках теж різниця між феєю і відьмом - справа віку і зовнішнього вигляду.... Кожен скаржився на свої обставини. Будь-який, хто має всі скарги на нього. Ніщо не заохочує співвласника, як співвідношення іншого. Що таке милосердя, щоб жити у вигнанні, де ніхто не припинив вас. Немає більшої неправомірності, ніж покарання правого, за останні грішники, друзі, пробачають останній гріх, але праведний не пробачає першого. Досвід показує, що людина, яка не шкодує нічого, не відчуває бажання стати краще. Ніщо не дає підніматися так багато інтерпретацій як нецензурний. Хтось інший спосіб життя ніколи не здивує вашу. Люди не люблять тих, хто лежить про дрібні речі, і поцілунки, які вірять тільки про найважливіші речі. Не означає бути розумним. Ноп. Але сьогодні кожен хоче чути і в деяких випадках неминуче похилить свою ступеню. Ми можемо сказати, що до того, як не було рекламодавцем, але в наш час це повстанці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Природа не лінійна, природа байдужа до часу. Час є винахідником Заходу. Запрошення нових світів в кінцевому підсумку змінює наш. Люди дуже швидко втомлюють прості речі. До тих пір, поки це час, щоб відкрити рот. Коли ви відкриваєте його, повірте впевнено і гордо. Іноді достатньо сказати кілька безглуздих слів, щоб зробити історію. Я дізнався це сьогодні ввечері: потрібно, щоб автор помер, щоб читач міг виявити правду.
Фото попередній перегляд: pinterest
25 Rebel Цитати Jerome David Salinger
45 Саркатичні котирування майстра слова Mark Twain
на www.adme.ru/citaty/zhizn-kak-shutka-672505/