Bot-jurist vuplayed дель $3 млн

р.

18-річний Британський ІТ-урок Joshua Browder (Joshua Browder) в серпні минулого року відкрив сайт donotpay.co.uk, який допомагає власникам автомобілів автоматично зробити і відправити звернення на отриману квитанцію. Люди не можуть робити це самостійно, тому що процедура складна для багатьох людей, а послуги юристів практично завжди перевищують кількість штрафів.

Упродовж шести місяців адвокат бот допоміг повернути штрафи понад 2 млн. фунтів ($3 млн). 86,000 людей використовували сайт і майже 40 відсотків звернень. Автор проекту був дуже дивним, що бот так популярний.

Коли я почав DoNotPay, я думав, що це допоможе невеликій кількості друзів і сім'ї. Я ніколи не міг уявити, що це призведе до мільйонів доларів у штрафах, говорить Browder.

р.

Йошуа сам почав програмування у віці 12 років, і ідею запуску веб-сайту з програмою звернень прийшов після того, як він отримав три десятки квитанцій для штрафів за місяці після отримання ліцензії водія.

На сайті вказується інформація про себе і оберіть одну з 12 причин, чому вони відкривають штраф. Вся процедура займає не більше 30 секунд.

- відео

Відомо, що міські органи отримують хороший дохід, збираючи штрафи від автовласників. Не дивно, що штрафи часто видаються всім без належних підстав. У Великобританії влада збирає автомобільні штрафи близько мільярдів доларів на рік, еквівалент.

Джерело: geektimes.ru/post/271396/