Ця пара прийнята 9-річна дівчина. Але незабаром навчилися шокувати правду.

Bernie і Diane Lerow - це відмінна пара. Вони породжували п'ять красивих синів. А коли чотири з них виросли і залишили гнізда, пара вирішила мати ще одну дитину.

У віці Діани, пара вирішила прийняти дитину. Як вони виглядали на фото вихованців, зернистого чорно-білого фотографа дівчини з пронизним поглядом зловила їх увагу. Це неякісна фото різко вистачало від решти кольорових пострілів. І щось всередині Діани запропонував, що вона повинна прийняти цю конкретну дівчину.

Коли Бернсі і Діана сказали, що вони хотіли прийняти дівчину в чорно-білій фото, вони були учні соціальних працівників. В першу чергу всі питання про це малюка відповіли евакуйно. Працівники просто сказали, що це "зловити неправильно" з дівчиною і порадили проти її прийняття.

Тим не менш, Діана і Берні закріплюються. Тоді соціальні працівники сказали їм страшну правду про дівчину. вона вже 9 років, але через страшне лікування вона була психічно лівою інфантазією. Вона була ще в підгузнику, тільки починала себе від ніппа з молоком і навіть не могла говорити.

Незважаючи на те, що вони чули, Берні і Діана не віддала ідеї прийняття дівчини. Тоді працівники детально розповіли про страшне минуле дівчини. Вимкнено вона практично дика. До сім'ї, її батьки лікували її гірше тварини.

Детектив Марк Холст, який відкрив дівчину, згадав: "Я офіцер поліції 27 років, і це найгірший випадок моєї кар'єри!" Над будиночком був страшний бруд. З стелі висить полотна, під ноги були великою кількістю собак, і все навколо буквально гладдю з тарганами. І в середині всього цього жаху ми знайшли худий 7-річну дівчину просто мокрою підгузкою.

Біологічна мати дівчини була роздягана з батьківських прав і надана психічне лікування. А маленька дівчина, названа Данилом, була відправлена на спеціальний укриття. Починався поступово вводити до нормального життя, але речі перенесли повільно.

Але якщо рік і половина у притулку Данила вже навчилися їсти тверду їжу, решта справи було майже стільки, як коли вона була відкрита.

, Україна

Після вивчення правди з дівчини Діана і Берні були захоплені, але не відмовлялися від своїх намірів. Так як справа Данила була неординарною, вони поступово вводили до дитини.

«Побачити мене вперше, Данила перебігла в кут у страхі. Вона дивилася більше, як маленька тварина, ніж дитина. Але шукаю в очі, я зрозумів, що мені допомогло допомогти їй, згадує Діана.

756194

Соціальні працівники кажуть, що негайний духовний зв’язок між дівчиною та її новою матір’ю. Після того, як Данило, як правило, впав в реальну тангтру на пам'яті незнайомців. Вона кинулася навколо кімнати, і як люди підходили, вона спробувала прикусити їх. Діана була однією з небагатьох, хто відразу завоював довіру дівчини.

Для двох тижнів Діана і Берні побували дівчину щодня, витрачаючи більше часу з нею. І коли Данило остаточно довіряв своїх нових батьків, вона дозволила переїхати в будинок новими батьками.

Природно, Діана і Берні в вихованнях дівчини допомогли професійні психологи і спеціальні викладачі. Але за ними дружини і без їх допомоги робили все правильно. У своєму будинку дівчина почала міняти буквально перед очима!

У вісім років, які Данило провів з родиною Леу, вона повністю трансформувалася. У віці 13, рівень розвитку вже на рівні 6-річного дитини. І тепер він відповідає рівні середньої школи.

Діана і Берні продемонстрували власний приклад, який любов може працювати дивами. Якщо ви прочитали ці слова, поділіть їх своїми друзями.

:

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження