697
Чому ми переключили сиру їжу
Чому ми переключили сиру їжу, написану 10 березня 2010 року.
З тих пір, поки не змінилося 1,5 років, і наша думка про відсутність проблем. Єдина річ, яка зникла, повинна пояснити і довести щось. Нехай пошук шукача. Якщо ви не погоджуєтесь з цим, то вам не потрібно.
Середня тривалість життя російської жінки становить 58 років, російська жінка становить 72 років. Основними причинами смерті є серцево-судинна хвороба і рак. За даними статистичних досліджень, кожні 10-15 років кількість людей з цукровим діабетом
У вас є діти? Ви не боїтеся, як вони будуть без вас, якщо раптом ви впадете в ці відсотка статистика, де дуже молоді люди померли від інсульту або раку? Як вони будуть з вами, якщо Бог заборонив, рак або параліч? Що якщо кілька склерозів, хвороба Паркінсона, або сенильне психічне відновлення? Ви не маєте дітей? Ви дійсно впевнені, що в разі хвороби ви можете подбати про себе?
Я був 3 роки. Я пам'ятаю дуже добре, як вона принесла мене в інше місто, щоб побачити мій бабуся, і вона спробувала спокійно залишити на операцію. Я пам'ятаю кричу і кричу, я думаю, що я відчував щось. Я не уявляю, що моя мама відчувала.
До того, як вона залишилася, вона попросила сестри, мій тітка, щоб піклуватися про мене, якщо що сталося. Далі він був дрібним. Вона знімала частину хворого органу, і зуміла жити ще 15 років без рецидивів. В кінці рак збити її, коли я був майже 20.
Моя мама загибла у рак. Одна може зробити теорію про спадковість, але їх прийнятою дочкою загинув рак у віці 40 років, а їх грандіозніпаранти не мали родичів крові.
Цей пост, ймовірно, розчарує тих, хто сподівався на деякі хитрі дива секрети правильного харчування.
Єдиний секрет полягає в тому, що організм людини адаптований до харчування тільки сирої їжі. Тільки сирі фрукти, сирі овочі та сирі горіхи. Будь-яка термообробна їжа (заморожені в тому числі) втрачає практично всі корисні речовини, перестає виконувати свої функції і перетворюється в непотрібний баласт в організмі.
Я люблю порівняння з телефоном. Якщо ви розтоплюєте свій телефон, він перетвориться в кришку металу і пластику, ви більше не зможете використовувати його для його призначеного призначення. Тільки розплавлений телефон, який ви кидаєте в сміття, і з наслідками їжі, обробленої їжі, організм намагається впоратися протягом усього життя, знімаючи відходи в межі його можливостей, але більшість з них все ще накопичується в клітинах, судинах, тканинах і органах, що призводить до захворювань і подальшого передчасного смерті.
Застуда у дитини є першим ознакою закупорки тіла, викликаного вживанням вареної їжі. Під час захворювання різко знижується апетит - організм намагається зупинити приплив отруйок, щоб прибрати наявні. Найгірше батьки можуть зробити, щоб з'їсти загальні відвари, злаки і т.д., щоб повернути сили. Не хворіють, незалежно від того, як дивно це може здатися.
Тепер (ала, пізно) Я розумію, що було тільки одне, що було спадковим в сім'ї - звички їжі шкідливі дегенераційні продукти. М'ясні продукти з вареними гарнірами, виготовлені з основної частини раціону. З ягід і фруктів вареного варення і компотів.
Щодо того, як я пам'ятаю, тільки жива їжа на нашому столі була огірковий томатний салат один раз на тиждень протягом декількох місяців на рік. Вже іноді коробку яблук привозили на зиму, «таку ж там праска», але їм не сподобалося, і заморожують на балконі.
У віці 30 років лікарі вже видали свої новоутворення двічі, непристойно доброякісно.
Ми проживали з батьками Pauline протягом шести місяців, і я мав можливість дивитися їх їсти. Свіжі фрукти і салат з свіжих овочів один раз на добу обов'язково. Так зробив Павловинський бабуся, який майже 90. Він хворий, але подякувати Богу не раком.
Виготовляючи тільки сиру рослинну їжу можна запобігти і навіть повністю вилікувати багато захворювань. Сирі їдалки з досвідом не знають, які застуди, мігрени, виразки або гастрит, камені нирок, рак, атеросклероз, гіпертонічна хвороба та інші гострі та хронічні захворювання.
Якщо ви не вмираєте в результаті нещасного випадку, то є висока ймовірність того, що ви будете жити більш ніж 100 років, ви будете виглядати набагато молодше, ніж ваші однолітки, тримати розум чітким, тонким малюнком і до старого віку, ви будете насолоджуватися життям, і не скаржаєте про хворобу.
Відомий експерт харчування Павло Браг загинув у віці 95 років, що робить вітерсерфінг, коли він покривав гігантську хвилю. Після автопсії лікарі виявили, що судини і органи були в відмінному стані, і він може довго жити. До своєї смерті Браг займався спортом, танцями, написання книг, даючи лекції та провідний активний спосіб життя.
Він не 100% сирої їжі, 1-2 рази на тиждень їсти м'ясо, але основа його раціону була сирими овочами і фруктами. Він також регулярно влаштував кріпильні роботи (на тиждень коротко, і 4 рази на рік), за допомогою якого він видаляє шкідливі речовини, що накопичуються в організмі. Якщо він тільки їсти природну їжу, він не доведеться регулярно порушувати.
Розкажіть про експеримент Френка Потенгера, який я дізнався про це питання. За десять років він вигодовував дев'ять сотень кішок сирої їжі, і всі вони підтримують хороше здоров'я і витривалість.
Друга група котів отримала варене харчування, в результаті чого тварини розвивалися всі захворювання людини: пневмонія, параліч, втрата зуба, млявість, нервозність і так далі, тобто практично всі системи організму були уражені. Кошені у першому породі були слабкими і хворими, у другому – з'явилися багато щеборних, а в подальшому покоління котів почали страждати від безпліддя.
Перехід на сиру їжу – це вимагає певної кількості можливостей. Чим менше людина вірить в єдиний правильний спосіб життя на основі сирої їжі, тим важче її перебудувати.
В середньому 1 у кожного 1000 осіб з інформацією можна правильно харчуватися. Інші аргументи дають самі різні аргументи, які я з'ясував нижче разом з думками про цей предмет.
1,1 км Чому варто жити досить довго, планета вже переповнена.
Ні на планеті ніколи не зможе харчуватися. Люди ще хворіють і гинуть рано. Хороше здоров'я - це багато одиниць. Здорово і не тягуйте своїх родичів при захворюваннях.
2,2 км Все це обкурентизм - людина вже багато років їсть готової їжі, його тіло вже давно звикли до неї.
Саме тому вчені регулярно оголошують виникнення нових збудників. Тільки степіді диких тварин, які живуть в природних умовах і ніколи не намагалися кращих досягнень приготування їжі, не страждають від раку, діабету, інфарктів з інсультами та іншими захворюваннями, включаючи інфекційні захворювання.
Нещасливі домашні тварини, які переходять на оброблену їжу, страждають і померти від тих же хвороб, як людина. Співробітники зоопарку напишіть на клітки слова «Не годувати тварин», при цьому люди їдять всі види руббів, хворіють і лікують на життя. Немає, хто коли-небудь вірив у можливість помирання старого віку.
3. У Миротворче загоєння від захворювань, які переходять на сиру їжу, – це психологічний ефект бджільництва в потужності сировини.
На прикладі моєї сім'ї я можу сказати, що батько Поліни, з його хронічним нежитьм, безкіненим отитом і головним болем, категорично проти переходу на сиру їжу, і тільки під нашим тиском погодився спробувати його, за період не більше місяця, після чого він планував повернутися до його звички харчування.
Результат перевищив всі свої очікування, тому він продовжує їсти сиру їжу. Я сподіваюся, що це завжди буде. (оновлено) Він повернувся до Москви і почав їсти як раніше. Результатом є те, що всі захворювання повернулися.
Ще один приклад Маша. З дня народження вона була смажена тільки молочною, але за 6 місяців ми, як і всі інші, почали спробувати подавати її вівсяну, кефір, варене картопля з морквою, пюре суп. З усіх цього вона спочатку пропускає багато, але наша наполегливість дозволила їй звикнути до кашу вранці, а до інших мертвих продуктів.
В результаті у нас вже був отит (дуже до незрілого тіла з антибіотиками), а тип АРВІ з температурою (достатньо для мозку не давати наркотики), а постійні реакції на шкіру на всі види виробів. Тепер Маша на 2 місяці (до 1 року 8 місяців) їсть тільки молочне сирне молоко Поліна-сирі, сирі фрукти, овочі та горіхи.
Почервоніння на тілі зникне, вони навіть після апельсинів з полуницею, які рекомендують почати давати через 3 роки через алергії у дітей. Маша - тонка, здорова, весела, добре розвинена дитина.
4. У Я не можу бути без м'яса (куфе, чай, солодощі, сигарети, сир, шоколад – потрібно підкреслити). Я збираю багато емоційно.
У всіх друзів, які не змогли уявити, як жити без сигарет, жорстких напоїв або наркотиків, але знайшли силу відмовитися. Не вдалося уявити життя без м’яса, сиру та кави. Полина не може бути без вівсяного вранці, сиру сиру ввечері і цукерки в будь-який час доби.
Зараз ми комфортні. Якщо ви зрозуміли руйнівні процеси, які викликають використання цих продуктів, відмова досить легко.
У будь-якому випадку, краще страждати емоційно протягом деякого часу, коли відбувається зміна харчових наркоманій, ніж постраждати від хронічних захворювань і перебігу відносно усього життя.
5. Умань Якщо я хворий, я отримую мене, я вірю в офіційну медицина.
Офіційна медицина працює переважно з симптоматичним лікуванням, яке спрямоване на усунення індивідуальних проявів (симптомів), так як тригерний механізм більшості захворювань невідомий, хоча це призначене для пояснення всіх спадкових і генетичних факторів.
Будь-яка людина, яка спробувала впливати на сиру їжу на своєму тілі, приходить до того, що причина абсолютно всіх захворювань у хворих дегенеративних клітинах, утворених в органах, в результаті їжі дегенерованих продуктів.
В Америці, сира їжа охоплює більше і більше людей - спеціалізовані клініки та сирі ресторани харчування, семінари та лекції. Один з відомих сирих продуктів є Demi Moore. Вона любить себе і цінує її життя.
6. Жнівень Якщо цей метод дійсно працює, чому це люди, лікарі та медичні чиновники мовчають про це? Чому ніхто не присуджував Нобелівську премію?
Це людська природа для заперечення, що суперечить створеному світогляду. Лікарі, як і більшість людей, не здатні позбутися від смертельної кулінарної залежності, щоб спробувати систему на своєму тілі.
Щоб стати лікарем, потрібно вивчити набагато довше і краще, ніж багато інших фахівців. Лікарі продовжують покращувати свою професію по всьому світу, і це більш важко, ніж будь-кому, щоб реалізувати, що яблуко або морква може виконувати більше див, ніж всі накопичені враження.
І, нарешті, це не вигідно для будь-якого стану, щоб мати населення, яке харчується сирою їжею. Скільки людей залучені до тваринництва, їжі, фармацевтичної промисловості, медицини. Деякі лікарі (пластичні хірурги, анестезіологи, травматологи і деякі інші) будуть в бізнесі, а відпочинок де? Скільки людей займаються рекламами і просуванням медикаментів і продуктів харчування. Якщо вони живуть 120 років, де вони отримують стільки грошей?
7. Про нас М'ясо містить важливі амінокислоти, вітамін B12 і деякі мікроелементи, які не знайдені в рослинних продуктах.
Ті, хто захищає цю невідповідність, часто цитують приклад вегетаріанців і веганів, багато з яких не можуть похвалитися гарним здоров'ям. По суті, вегетаріанці, які їдять оброблені продукти, відчувають однаковий недолік незамінних речовин, оскільки ті, хто слідує м'ясним раціоном.
Слон є трав'янистою твариною, його дієта є міцною. Незважаючи на це, слон не страждає від дистрофії або нестачі кальцію – його тіло і тушки величезні.
Вітамін В12, навпаки, не обов'язково виходить виключно з м'ясом. Як і багато інших, цей вітамін виробляється мікроорганізмами в шлунково-кишковому тракті тварин і людини, інакше, де б він прийшов з м'яса коров, якщо вона не їсть м'яса.
Але для того, щоб мікроорганізми вашого шлунково-кишкового тракту синтезували всі необхідні речовини, з яких наука зуміла ізолювати тільки найменшу у вигляді декількох десятків елементів, необхідно зупинити заповнення шлунково-кишкового тракту з гниттям тварин і голодним харчуванням.
8. У Якщо я хочу м'яса або солодощів, то його тіло потребує. Природа не може бути неправильним.
Повідомляємо Вас про досвід. На жаль, я не пам'ятаю джерело, але тих, хто цікавиться темою, може прочитати кілька літератури з цього питання і знайти його для себе.
Лабораторні щури пропонують вибір сирих або варених яєць. Рати віддають перевагу варених. Половина щурів закрили варені яйця, решта були вирощені сирими. Сирі щури жили тривалий час життя щурів без захворювань, спокою хворіли і загинули 2 рази швидше.
Цей досвід доводить, що навіть інстинкт тварини не здатний відрізнити корисний від шкідливого, нехай тільки людина, яка протягом тисяч років позбавлялася від природних інстинктів.
Я думаю, що майже кожен, хто прочитав це, зацікавить, як сира їжа лікує існуючі захворювання і як вона запобігає новим. На жаль, тільки вчені не мають надійного розуміння природи захворювань, я не маю надійного опису цього механізму, інакше я, безумовно, поділився з вами.
Що таке, що це працює. При бажанні ви можете знайти достатню інформацію про цю тему в Інтернеті. Наприклад, є хороший вибір посилань.
Я процитую з одного з форумів про сиру їжу:
Більшість людей ніколи не знають правду. 99% людей, які знаходилися, не приймають її. Але вона не зробить її різними. Оскільки один має лише визнати, що десь в сучасному концепті здоров’я і харчування лежить лов, оскільки стіна, тому ретельно знеболюючи нас від правди, починає розтріскуватися під тиском авальнички незворотних доказів і залізобетонних аргументів від природи, які не можна ігнорувати.
Я не думав про це, бо це так просто. І в принципі, кожен знає з школи, тільки з яких причин був розглянутий з іншого кута і тому похований під масою супроводжуючої інформації сміття? Нехай ті, хто має вуха чути...
Багато хто з тих, хто усвідомив цю просту правду, дізнався її занадто пізно – зміни в тілі вже незворотні. Багато хто не зможе повністю позбутися від напружених звичок, які звикають до пологів. Багато хто зламається під тиском «лову» сім’ї та друзів.
Але вони не зможуть лікувати, як вони звикли, тому що неможливо викорінити знання, які ми дійсно є, і що ми знаємо його з самого початку.
Я, ми погано ебать. Ви не знаєте, що не знаєте. Ми будемо раді жити, як ви живете. Зателефонуйте нам.
Відомі люди і спортсмени розщеплюють міфи про харчування
17 показників здоров’я при переході на сиру їжу!