Довго жити. Стародавні практики

- Я завжди кажу серйозно, тому слухаю і пам'ятаю: в грудях, Бухарин колись запросив академіка Павлова як оцінити смерть людини в віці 70 років? І Він сказав йому, що якщо людина гине в сімдесяті, вона повинна розглядатися як смерть дитини. Тоді Бухарін запитав академіка про більш поважний вік смерті в 150 році?

І Павлов відповідав всім своїм кандором, що якщо людина гине на 150, така смерть повинна вважатися вбивством. З його словами, він підписав смертний вирок. Але я трохи відволікав. Чому великий фізіолог має таку думку про довголіття? З того часу він знав, що він був.

Вчений Павлов розповів Бухарину правду про довголіття. Справа в тому, що клітини живого організму практично будь-які, якщо вони періодично очищаються, практично не вікуються. У такому організмі їх заміна переходить до одного. І це доведено навіть ортодоксом. До речі, Павлов також був ортодокс.

Організмізми віку через нерозголошення. Іншими словами, через забруднення тіла. Цей механізм є природним і працює разом з інстинктами. Я скажу вам, що люди не їсти, тому що вони голодні, але тому що це звичаї, щоб слідувати своїм інстинктам. Вони викопують власні могили.

Я не буду говорити про неадекватну їжу. У магазинах, які не можна їсти. Тексти пісень, а це означає: Але люди харчуються, тому що це смачно! Насолода! Це нормально в судах. По-перше, вони обіймають свої інстинкти. Що таке харчування? Щоб полоскати, поступове отруєння, старіння і смерть.

Наша перша задача буде дізнатися правильне харчування. Друге завдання - освоювати очищення організму на клітинному рівні. Відпочиття їжі мало. Також слід пити деякі трави. Плюс нашої російської лазні і дихальних вправ. Дізнайтеся, скільки ви повинні дізнатися?

Але це просто початок. Я вніс вам ефект на тіло елемента Землі Матері. Тепер давайте справу з пожежним елементом. Коли ви переїжджаєте або перевозите щось важке, як ви відчуваєте?

до Це отримати гарячий, я сказав.
до Це прояв внутрішнього вогню! Але це не тепло, це гормони. Коли людина молодий, гормони росту переважають в своєму тілі. Також присутні гормони, але вони не визначають нічого в молоді. У дорослому віці рівень гормонального фону.

Кількість гормонів росту і відновлення дорівнює кількості гормонів руйнування. Через сорок років в звичайній людині починають переважати гормони дегенерації в організмі. Він веде до старого віку. Як ви думаєте, щоб зробити організм завжди домінували гормони відновлення росту, а гормони руйнування або старіння зникли?

- Я не знаю, я подрібнила плечі.
до Це насправді простий. Вам необхідно активувати елемент вогню в організмі.
до Але як зробити це? Я запитав.

до Звичайні вправи на всіх м'язових групах, посміхалися «здорови». Всі ці вправи давно відомі, тільки їх справжня ціна мало хто знає. Я маю на увазі, що в Заході для виклику бодібілдингу, і в нашому Союзі спортивні гімнастики. Я покажу вам щось.

Стара людина опинилася з тулуба оголеного дерева і повернулася до дому. Я зустрівся з невибагливою кузою. Коли ми приїхали до двору, він привів мене до південної сторони свого будинку під навісом і вказував на палі гантелей і барбеллів і сказав:

- Ось мій тренажер, молодий чоловік. Зима і літо. На зиму в холодних і бліцардах влітку в спеку. Розглянемо всі групи м'язів без винятку. І так як я їсть дуже мало, м'язи відновити більше, ніж вони ростуть. Таким чином, м'язи м'язів, ви бачили, гідні, але не гіпертрофуються.

Головне, що вправи викликає тіло постійно виробляти гормону росту. У кілька днів ви будете мій культурист. Але не для шоу, але для здоров'я.

Тут ми проаналізували дію двох елементів. Елементи землі і вогню. Третій елемент води. Його дія: парова ванна, вичавляючі токсини з організму під впливом температури і зали. Всі види плавання влітку і взимку в снігу або отворі Чисті води повинні бути п'яні. Не від сантехніки, але структуровані: або дощ, або з колодязів, джерел або чистої річок.

до Чому ви не можете пити з сантехніки?
- Довга бесіда, бо вона вбивала. У містах вода йде в колах, вона очищається і знову подається для використання. Чи можна очистити воду інформації? Особливо хімія? Смішні А потім труби? Для води труби загибель!

Вони роблять на водній основі, структурований пластик з нього. У нас є повітря, lad. Що робити? Наше дихання. Далі ми навчимося дихати правильно з вами. Ви добре дихаючи. Акуратно, дихаючи, зробив вам солдат. Але все ж, потрібно вивчити елементи, щоб отримати життєдіяльність. Ви не можете зробити це ще.

Останній елемент, найбільш таємничий і комплексний, я маю на увазі елемент нашої несвідомості. Простіше кажучи, це сила нашої душі. Це те, що ми дійсно повинні працювати з. Ви повинні знати, Влад, один закон: якщо свідомість нашої душі в конфлікті з свідомістю нашого тіла, душа виходить з тіла. Звідси звичайні люди мають багато захворювань. Наприклад, однаковий рак, інсульт або інфаркт. Довгість вимагає, що свідомість і душі і тіла є одним.

(з книги Г.А. Сидорова)