Я прогулявся відкритими дверима і зупинився на другий, щоб відключати світильники в приміщенні. Я шукаю чоловіка, що лежить на ліжку і думці, "Молода людина".
Не мій маленький хлопчик, він молодий чоловік.?
Продовжити. Зачекайте друга. Мені потрібно звикнути до цієї ідеї. Займіть час, щоб сказати
Я зробив це багато разів до. У той же час я даю бездопоможного малюка, який був буквально на своїх долонях, давайте піти з широкого посміхуючого хлопчика, який постійно ходив в піратському костюмі і переніс його улюблені іграшки з ним. Я їду з школяра, який мав нескінченну пристрасть до досліджень, постійно зникнув десь, і рушив мене до нападів серця. Я любив кожну стадію мого дитинства і материнства. Але кожен раз я дивився вперед на наступні етапи, я захопився минулим.
Недавно, я молитися, що він буде дитиною. Мені просто потрібно цей маленький хлопець, щоб бути трохи більш малим. Але незабаром це неминуче переноситься на наступний етап.
Він вирощується. І я виріс з ним, тому що я не мав вибору: чи ви зрости разом, або ви закінчили переворот.Я не можу допомогти, але бути щасливим, що він стане. Це глобальна зміна. Його висота змінюється кожен тиждень, його голос стає нижчим, і що революція в мисленні! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він росте, рухається вперед, намагаючись досягти свого потенціалу.
Це життя.Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я завжди пропустити, що посмішка хлопчика, його божевільні ідеї, його автомобільні ігри. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Мій хлопчик росте і це чарівний погляд: у нас є багато пригод.
Я щасливий, що він все ще думаю, що я крутий, або хоча б претенди бути. Він все ще хоче витрачати час на мене, але звичайно, більше і більше з друзями. Головне, що він ніколи не не нехтує поцілунками або скаже "Я люблю тебе", навіть якщо є хтось поруч.
Він все ще зацікавлений в моїй думі, але тепер він сформує себе.По дорозі, іноді він все ще бере свою руку, коли ми перехрестимо дорогу. Але тепер я не впевнений, що він робить його для власної безпеки або якщо він хоче тримати мене безпечно. Що б його мотив, я тримую.
Кредит Wendy Del Monte
Переклад та адаптація
Веб-сайтОгляд: River Road Entertainment
через www.riverroadentertainment.net/