Дякуємо за те, що ви завжди знайдете.

Я прокинувся вранці, і струганий лист порожній. На боці є привид Ikea закривається, ви обіцяєте закінчити вчора. На підлозі з шафи-купе ви шукали викрутку. На холодильнику стікер: «Ви не повинні варити ніч». Як справжній захисник Вітчизни, я виграю вас піцу.

Я, ви дійсно є моїм захисником. І я хочу сказати подяку вам за те, що ви: Проста, без помилковості, з дивними звичаями і дивовижною можливістю зануритися в будь-який час (хоча для цього потрібно просто подивитися на мені спосіб, який ви знаєте, як).

Для того, як мій герой. У будь-якій родзинці, як кран розірвав або величезний і страшний павук у спальні, ви помилитеся спокійними, як ніби брав героя з російських казок або супергеро від комічних книг живе з собою. Нехай все відразу!

Для читання несловенної книги, яку я думаю, є письмовою книгою, або їсти мої неправдиві пам'ятки, як ви скажете, "пристосувати смачні," або боротися зі своїм сусідом, оскільки він зупиняє мене з перегляду шоу вночі. Ці маленькі речі роблять наше життя.

Для того, щоб бути мої кам'яні стіни, Залізні двері і сталевий замок в одному обличчі. Нагадуємо, що вам не потрібно нагадувати.

Для Вас завжди є. Навіть якщо метеорит падає на планеті або іноземці, які хочуть завоювати нас, ваша рука буде затягувати свою руку.

Хочу подякувати Вам за терпіння. Я знаю, що я можу спробувати це багато. Іноді вам доведеться почекати мене багато часу, цікаво, скільки мій метафоричний 5 хвилин буде розтягувати, або зробити концесії на таких надзвичайно простих і безглуздих речей, як вибір фільму на вечір або кафе на вечерю. "Соррі" Я кажу з солодкою посмішки.

І нарешті я хочу подякувати вам. Ми завжди намагаємося зробити мене щасливими, Навіть якщо є тільки одна причина щастя. І ось нам.

Так, сьогодні є день. У день, коли ви пам'ятаєте всі найактуальніші та найвпливовіші дії, які ви зробили для мене, якби, по дорозі, навіть іноді зважали зважування, але все ж робить зрозуміло, що мій вибір «все і для всіх» був правильним. І це правда.

Автор Анна Сорокіна спеціально для Веб-сайт

через adme.ru