15 красивих істин, які Harper Lee навчили нас

Harper Lee працював співробітником авіакомпанії. У грудні 1956 року отримала лист від друзів: «У вас є один рік, щоб писати те, що ви хочете». Різдво Христове! Друзі віддали Harper Lee щорічну платну відпустку - так званий роман "Вбити Mockingbird", який проданий по всьому світу з обігом 30 мільйонів примірників і був перекладений на багато мов світу.

Сьогодні Веб-сайт Автор цієї книги запам'ятовує вдячність за важливі повідомлення, які будуть успадкуватися багатьма поколіннями.

• Ви не повинні показати все, що ви знаєте. Люди часто не люблять, коли хтось розумний, ніж вони.
  • Якщо ви ввічлива людина, поговорити з іншими не про те, що цікаво для вас, але про те, що цікаво для них.
  • Ви не можете розуміти людину, доки ви не знаходите свою точку зору. Ми повинні потрапити в шкіру і ходити в неї.
  • На цьому сайті є люди, які думають занадто багато про інший світ і тому не навчаються жити.
  • Для того, щоб бути в миру з іншими, я повинен спочатку жити в миру з собою.
  • Майже всі люди хороші, Окобол, коли ви нарешті розумієте їх.
  • Коли дитина запитує про щось, не соромтесь, але відповідь. І не говорять занадто багато. Діти є дітьми, але вони помітили ухилення, а також дорослих, і кожен ухилення від них плутають.
  • Всім дітям в певному віці починають одягатися, і коли вони розуміють, що зловживання не здивує нікого, вона йде сама по собі.
  • Уранці все не так страшно.
  • Це дивна звичаю людей: під самими дивовижними обставинами, вони заважають, ніби нічого не сталося.
  • Немає нічого хорошого про ненависть когось.
  • Спробуйте змінити, щоб боротися не з вашими кулаками, але з головою.
  • Якщо ви знаєте заздалегідь, що ви втратили, і поки ви берете причину і перейдіть до кінця проти всього світу. Ви рідко перемагаєте, але іноді ви перемагаєте.
  • Якщо ви не відчуєте винності, вам не доведеться звикати.
  • Я думаю, що є тільки один вид людей, людей.

www.corbisimages.com/photographer/terrence-antonio-james