7 найоптимальніших жінок, які об'єднали чоловічі голови

Не всі ці жінки можна назвати красивими в класичному розумінні. Якими були поети, художники та філософи? Звісно, це в самому роді, що всі чули про, але ніхто не бачив. Про любов, романтика і як лікувати чоловіків.Веб-сайт Про любов, романтика і як лікувати чоловіків.

Гей Ламарр, жирна краса Голлівуду, винахідник

Серед юнаків Голлівуду є одна актриса, яка залишила нас не тільки фільми за її участю. Під час Першої світової війни Hedy Lamarr зареєстрував патент на пульт дистанційного керування для торпедів та принципу інформаційного шифрування – технології «стрибкових частот». Після того, як його розробка дозволило використовувати мобільний зв'язок, GPS-навігацію та Bluetooth з WiFi.

Визначена краса, богиня не мала чоловічої уваги: тільки офіційні чоловіки вона мала шість.

Ось що Hedy Lamarr Вона сказала:

- Будь-яка дівчина може бути чарівною. Все, що ви повинні зробити, як і раніше, і виглядати stupid.
- Найвища любов вашого життя? - Мій батько.
- Коли ти відчуваєш себе щасливим? - Між шлюбами.
до Що б ви хотіли змінити себе? - Ммм. лак для нігтів.

Lola Montes (Eliza Gilbert), танцюрист і пригоди

Життя цієї жінки була короткою (тільки 40 років), але в цей час вона зуміла зробити багато: вона була вкладено як іспанський танець, щоб принад по всій Європі, був коханцем Заслуженого Балзака, Олександра Дума Ср., Ференц Ліст, улюблений Баварського царя Людвіг I, який віддали перевагу абдикувати, але не частина з Льолою. Для своїх людей боролися в дуетах і загинув, залишаючи її всі свої володіння. З Варшави, де пройшла її тур.

Самі слова:

- Що хоче Lola, Lola отримує!
- Я показала жінок, які, якщо вони могли б добре використовувати слабкість чоловіків, вони не будуть називатися слабким сексом.

Гала Даля (Гелена Даконова), дружина генія та модель

Ця жінка в змозі викликати божевільну пристрасть у чоловіків. Перший чоловік був поет Павлом Луардом. Одруження була особливою: пара любила груповий секс і мала любителі і господиня на боці, вона була нормальною для них. Павло пишався дружиною, переніс картину Олени голий з ним і продемонстрував своїх друзів. Один день він показав його в Сальвадор Далі. Єлени залишили чоловіка на Далі і стали відомими як Гала. Дали прикрашали свою Галу, надихнула її і, хоча вони пізніше відокремили, був дуже прикріплений до неї для відпочинку свого життя.

Життя Гали:

«Я ніколи не буду просто домогосподарка. Я збираюся читати багато, багато. Я не хочу, але я впевнена в собі, що я не буду жити. Я сяю, як кокота, запах парфуму і завжди мати добре вкриті руки з манікюрними нігтями. й

Луїза Саломе, філософ і психотерапевт

Німецький письменник Курт Вольф стверджує, що «не жінка в останні 150 років має більш сильний вплив на німецько-мовні країни, ніж Лу фон Саломе Санкт-Петербурга». Ніцша і Рільке загубили своїх голів від неї, Фрейд був близькими друзями з нею, Толстою і Тургеневом, Вагнером і Ібсеном любили поговорити з нею. Вона була названа "достатній злий", "вамперія і предатор" - особистість вона була явно винятковою.

Подібно Lou - сказав він

«Тих, які залишаються в повній мірі, можуть очікувати довгострокової любові. й

«Для жінки, ніж змагатися з чоловіком в професійному успіху. Я ніколи не вибрав чоловічу окупацію і ніколи не змагався з ким-небудь - ці класи самі знайшли мене, як сонце знаходить квітку, яка потребує своїх променів.

«Що не завадить біль і страждання, ми все одно будемо радіти. Сонце і місяць, день і ніч, темрява і світло, любов і смерть, людина завжди між ними. Хто страхує страждання страхами радості.

Зінаїда Гіпсія, поет, критик, драматург

Zinaida Gippius був красивим, елегантним і зрозумілим, як порадувати чоловіків. Хоча вона була одружена з Дмитра Мерезковським з 19 років, це не заважало багато відносин на боці з чоловіками і жінками. Його улюблений поет присвячений, як звичайний, вірші. Контемпори назвали її девілом і деканатом Мадонною, і вона не розуміла, бо так приємно шокувати аудиторію.

Слово Хіппія:

«Це абсолютно необхідно, щоб мати рівність розуму!» Головне, важко відчайити. Я не думаю, що це необхідно, тому що це навіть важко для чоловіка. Дійсно, серед жінок навіть недорогий розум, як шахта зустрічається рідко. ?

«О, якщо тільки я можу повністю втратити цю можливість нупутуозного бруду, що я знаю в мене, що я навіть не розумію. й

У моїх думках, в моїх бажаннях, в моєму дусі, я більше чоловіка. У моєму тілі я більше жінки.

«Не дивно, ніж людина.» Реальний, живий чоловік, створений природою та історією. й

«Дякуемо, що жива душа-бодідна людина, реальна людина, ніколи не тільки чоловік, або тільки жінка. В ній присутні принципи, чоловіки та жінки. Але в кожній реальній особі одна з двох принципів переважає.

Олександр Колонтай, Валкірі Революції, винищувач за рівність

Олександр Колонтай назвав «сексуальний революційний», «Олексій Революції», «Ерос у формі дипломата», «демон 8 березня». Він може бути сказав, що вона була дупа сексуальної революції. Уже у віці 16 Олександра, загальна дочка, поїхав не тільки однолітки, але і дорослі чоловіки божевільні. Уже тоді вона викликала суспільство, розбиття серця по дорозі. Вона відмовилася від 40-річного генерала, одружила її другу корузину проти волі своїх батьків, починала ваффрі з родинним другом, залишила її чоловіком, вирушила за кордон, зустрів Кауцький, Ленін, Плеханов, Роза Люксембург. Після революції вона повернулася до Росії і стала першим міністром і посолом в історії.

Ось її слова:

"Ми молодий, поки ми любимо!"

Для класних завдань пролетаріату, абсолютно небайдужий, чи любов бере форму довгого і формального союзу або виражається як прохідний зв'язок.

Лілія Брик, миша Володимира Маяковського, прихильник «вільної любові»

Наскільки жінка може мати такий вплив на Маяковський? Згідно з контемпоріями, в ній була магія. Ліля Цегла чарівна, яскрава, впевнена, самоцентрована і мала неймовірну силу над чоловікам. Я не заважав її, зловживала енергія і сексуальність.

Я даю підлогу до Lila Brick:

«Якщо ви хочете виграти над чоловіком, ви повинні грати на слабких сторонах. Нехай він любить дві жінки однаково. Не допускається копчення. Він не дає йому курити, а інший готує коробку Казбекю для його прибуття. Що ви думаєте, що він буде йти? ?

"Це так легко! Спочатку ви повинні довести, що у вас є красива душа. Бо він є генієм і ніхто не розуміє його. І решта закінчувати красивим шовковим лляним і елегантним взуттям.

Щоб постраждати Володія корисно, він буде страждати і писати хороші вірші.

Я завжди кохаю один - один Ось, один Волод, один Віталій і один Вася.

English, Українська, Français...