10 Поради про те, як легко дістатися людей

Про те, як ефективно отримати дотик. Будь-який, редакційна колегія Про нас Я впевнений, що вам потрібно!

1,1 км Коли людина сміється, він інстинктивно виглядає назустріч другу надії його підтримки. Просто переглядаючи, як люди, які живуть в компанії, можуть розповісти вам, як хтось дійсно лікує один одного.

2,2 км Коли ви спілкуєтеся з кимось, подивіться на своє взуття. Якщо шкарпетки виглядають прямо в напрямку, він комфортний поруч. Якщо ні, ні.

3. У На першому етапі запрошують людину до деяких цікавих і незабутніх місць. Після того, щоб у своєму розумі завжди буде асоціюватися з вами. Те ж саме стосується незвичайної активності.

4. У Коли ви вперше зустрічаєте когось, спробуйте пам'ятати колір очей. Для цього вам доведеться підтримувати прямий контакт очей з ним протягом тривалого часу. І сам він є запорукою довіри від самого початку.

5. Умань Якщо ваша робота - це обслуговування клієнтів, поставте дзеркало за спину. Це дозволить людям почекати свою чергу, щоб відчувати себе менш нудним і сердитися про нього.

6. Жнівень Якщо у вас є премонія, що хтось хоче сказати щось погане про вас у присутності інших людей, спробуйте підійти до передбачуваного зловживання. Ви можете сидіти ближче до нього. Він знищить свою впевненість. І він буде тримати тихий або все ж зробити його плетені заяви, але не так суворий.

7. Про нас Чи хочете ви зустрітися з кимось? Тоді, як яскраво і емоційно можливо, покажіть радість зустрічі. Це зробить його насолоджуватися вами майже таким чином інтенсивно.

8. У Під час інтерв’ю уявіть, що інтерв’ю є одним з кращих друзів. Це додасть вашій впевненості.

9. Навігація Якщо ви бачите людину вперше, не використовуйте слова «Я думаю», «Я думаю» і т.д. У своїх очах, вони назавжди зроблять вас ослабленням з низькою самооцінкою.

10. Любитель щасливий. Чим більше ви сміятися, тим ймовірніше ви досягнете успіху у ваших планах, аспіраціях і снях.

Бонусний факт: Люди не помітили більшість ваших «детектів» за зовнішнім виглядом. В цілому, ви 40% більше красивих, ніж ви думаєте, що ви є.

(UA) 2013-2014 _ Всі права захищено