10 Двері до щастя П'єр Дукан

П'єр Дукан - всесвітньо відомий дієтолог, за яким дієта мільйона жінок в світі схуднути. Але він сам залишається струнким, суворо дотримуючись правил власної дієти.Веб-сайт Публікуємо статтю Ксенія Татарнікова, який пощастило зустріти майстра особисто.

Я ніколи не зустрівся з ним до - і коли я бачив його на виставці нехудожня, пан Дукан нагадував мене з Луї-де-Ферес в щось elusive: дрібні, тонкі, енергійні, трохи нервові, смішні. У французькому спілкуванні він спілкується з талановитими слухачами. Але коли ви поговорите про цукрові та супермаркетні випічка, він змінює обличчя: Скільки упаковок печива ви їсти на тиждень, мадам? Боже!

Дукан намагається. уникати цукру і білого борошна У всіх можливих способів - він переконаний, що це запорука благополуччя і тонкої фігури. Страви на яблуні або робить сендвічі вівсяного торта власного приготування з овочами та сиром Savoy (Французький сир найнижчого жиру). Надає багато води.

На зустрічі Дукан практично не говорив про систему втрати ваги (книжка «Я не можу схуднути» продала 10 млн примірників і перекладається на 32 мови). А замість того, як він поділився тим, що я думаю, є важливим спостереженням і дав велику пораду про те, як схуднути і зберегти тонку фігуру:

«Я вже багато років практикував ліки, і чим більше я взаємодіє з хворими, тим більше я зрозумів, що корінь багатьох проблем не було зайвою вагою взагалі». Я вказав, що У нас є десять дверей до щастя і миру. І харчування всього одна з них. Якщо більшість з них закриті, ми збираємось на їжу. Завдання полягає в тому, щоб проаналізувати, які двері закриті і намагаються їх відкрити. Ці двері.

Їжа.- дає бажання жити і дає задоволення, оскільки при наданні їжі збільшує кількість гормонів радості серотоніну в організмі. КонтактиВсе, що стосується відносин між чоловіком і жінкою, батьками і дітьми, сім'єю. Пам'ятайте, що ваш стан, коли ви закохані або маєте бажану дитину у вашій родині - ви відчуваєте в сім-му небі щастя. Посада в суспільствоРобота, професія, в якій ви компетентні, улюблений бізнес дає відчуття самооцінки, радості, щастя. Головна- місце, де ви відчуваєте себе комфортно, безпечно, у вас є можливість відпочити і заряджати акумулятори. РухиВсе, що ви робите з вашим тілом (питання, танці, плавання) також сприяє виготовленню гормону радості серотоніну. Природа. І говорити з тваринами, переглядаючи їх. Ми також є дітьми природи і контакту з лісом, море знімає стрес і дає нам бажання жити. Гра. Сінг, перегляд улюблених фільмів і серіалів, настільних ігор, танців, оповідання Подовжувати групу. Це може бути ріжучий і швейний круг, який відповідає один раз на тиждень, або об'єднання любителів літератури, політики та ін. Важливо, щоб поінформованість про те, що саме ці люди заповнює вас самооцінкою та радістю. ДуховністьВсе, що підключено до вищих повноважень, божественно. Краса.Ми не можемо жити без нього, і це також дає нам серотоніну, дає нам силу жити. Перевірити, які двері відкриті і які закриваються і намагаються відкрити все. Помешкання розташоване в 15 хвилинах ходьби від центра міста. Допомагає збільшити рівень серотоніну в крові і дати міцності, щоб вийти з місця, щоранку з радістю і антіфікацією нового дня.

через smart-cookie.ru/weight-loss/sekret-strojnosti-gospodina-dyukana