р.
Часті обставини життя розвиваються так, що ви більше не вірите в несаможність і щирість дій людини. Але це не дійсно вірно.
Веб-сайт Вона ділиться з вами реальними історіями від життя реальних людей, після читання яких ви усвідомлюєте, що кожен день ми даємо унікальний шанс зробити когось, навіть повний незнайомець, трохи щасливіше. Так чому б не скористатися цією можливістю?
- Моя да була ходьба одна зима, і вона була засніжена, просто хрип. І так він переходить через гаражі (і там є потерти) і раптом він чує когось кричу і викликав: “Дівчина, допомога!” Він пішов до свого голосу, і там в снігопаді між гаражами, хлопчик не вдалося і не може вийти. Моя да - до нього, він падає внизу стегна, нехай всі rake руки, знизився, ледь витяжився, хлопчик до нього: "Я не можу відчувати ноги." Дад взяв його в руки, хлопчик показав шлях до свого дому, і там на вході його матір вже стоїть, кожен шукає хлопчика. Батьки були в сльозах, з'ясували амбулаторію (ни ніжки були заморожені). Пропонував батькам гроші. І наступного літа він ходить по футбольному полі, і хлопчик кричить, "Це дядько є героя, він врятував ноги!"
- Я вирішив отримати роботу. Вони вичавили весь сік з мене і вигорнув мене до кінця пробації. Я збираюся, роя, я вирішив зателефонувати мій друг. Я кажу: "Я був вогонь, і ви не вірите мене!" Вона починає заспокоїти мене вниз, скажеш, не згасати, відволікатися, пити вино і так далі. І тоді я усвідомлю це не мій друг. Він був старий робочий телефон, і я був затишний повністю невідомою дівчиною.
- Я їздию по трасі, я бачу: перед деякими автомобілями зупинятися на бордюрі, і від одного автомобіля хлопець навіть вибігається і ran десь до сторони ... Я дивлюся, і в копти автомобіль виповнилося і 10 чоловіків все разом, без втрати хвилини, допомогти водію вийти. Автомобіль курить, але не страшно, що це може вибухнути. Збережіть життя чоловіка.
- У звичайному дворі Санкт-Петербурга на тихому сонячному і теплому вечорі я бачив дуже старий бабуся на лавці. Далі її сати неросійська людина сорок в уніформі янура. Пройшов стару ґрунтовку в руках і прочитав дитячі тексти з нього практично в струнких умовах. Бабця прислухала його і виправила його. І він також відзначив щось з олівцем в книзі. Цей живопис застрягнув мене.
- Останнім часом все впав з руки, нічого не працював. Я не покажу. Я зробив серйозні помилки в роботі кілька днів тому. Я думав, що вони гасять. Під час бесіди з босом вона раптом лопнула в сльози і розповіла все. Вона не скала мене, вона дав мені відпочинок! Зателефонуйте мені щодня і попросіть мене, як я відчуваю. Вона підтримала мене, як мати. Золота жінка.
- За один раз в нашому кондитерському магазині виготовили м'ятну м'ясо. Він не був популярним, але кожен день дівчина прийшов і купив кілька штук. Зроблено рішення не звільнити його. Однак, один з наших кондитерських виробів робить все стільки, скільки вона купує, і ми продаємо її зараз. Не знаю про це.
- Мій друг і я сидів у відкритому кафе сьогодні. Як ми були про те, щоб залишити, ми помітили офіціантку, намагаючись приїхати до літньої жінки з столу, оскільки вона не замовляє нічого. Подруга не була плутана, замовлена і сплачується за її бабуся чай і торт. Більше людей, таких як.
- До магазину знаходяться три собаки. Це занадто холодно зовні. Я пішов, щоб купити їжу для них. Я входив в ковбасний відділ, я оголосив мій намір, і відповідач відповідей: «Окай, вони їдуть сьогодні, вони їсти це теж, ОК, але це ще не їсти!» Не сміятися, я хочу, щоб вони були дуже різноманітними! Виявилося, що майже кожен відвідувач придбав щось для цих собак.
- На другий день на першому поверсі в’їзду вішали перелік тих, хто має борг сплатити рахунки за житлово-комунальні послуги. Серед них був бабуся, яка проживала на підлозі нижче мене, відставний ветеран війни. На зборі будинку Рада схвалила в повному обсязі, сказав, що порушує репутацію будинку. Вона спробувала пояснити, що пансіонат невелика, і під час зими для обігріву дуже велика кількість – не тягнути. Німецький кар. Через кілька днів я зробила свої надходження з ящика і оплачується всім. Всі стипендії та зарплати витрачаються, але я не шкодую.
- Снігопад, снігопад... Я поїхав до будинку, і мій автомобіль дуже сильно "землений" в снігу. Я зняв лопатку і почав копати колеса. Поблизу знаходяться два юнаки, які сидять всередині, курять сигарети після сигарету, чатування і спостереження за роботою. Я думаю, що фільм є безкоштовним? І я був дуже холодним від вітру, я вирішив піти додому, пити чай і розігріти. Покоївка, зроблено. Я повернувся в годину з кращим настроєм і новою енергією, і викопав мій автомобіль.
Джерела: Офіціант
Фотозвіт: огляд
через imgur.com/yBpMbCa