560
«Я не потрібна компанія, щоб відчувати себе повністю. й
Про подорож Одна дівчина сказала, що вона просто мріяла про відпустку Леона, але додана, «Я просто потрібно знайти компанію, не їхати там окремо, це божевільно! й
У той же день у нас була вечеря в кафе з другом. У той час як їсти, він помітив хлопця на наступному столі і тихо збив мене: «Поганий хлопець все одно, нам потрібна принаймні пара фраз з ним. Не варто вечеряти, це якось неправильно. й
Я думаю, що я думаю. . й
Чому неприпустимий? Чому кожен відчуває себе шкода для таких людей? Що таке щаслива і щаслива людина?
Я розумію, що нам властива потреба в навколишньому середовищі. Ми хочемо поділитися своїми досягненнями з іншими, інакше ці досягнення несуть.
Однак я все одно не розумію: чому, коли людина діє самостійно, вважається, що він не може адаптуватися в суспільстві, зробити приємне враження, подружити, і в результаті, тепер повністю сумний сидить окремо в кафе? Так, такі речі, як вечеря в ресторані або їзда до кінотеатру, чисто соціальна. Але якщо людина не робить його самостійно, то вона не повинна бути прирівнена тим, що він не має друзів взагалі. Так що я їсть окремо, не маю на увазі, що я маю на увазі, і потрібно відчувати себе шкода.
Може бути, я просто не в настрої на вечерю в ніч на підприємстві.
Чи дійсно так абсурд, коли людина хоче вечеряти окремо на громадському місці? Взаємодія з людьми в будь-який день, спілкування з роботою, вивченням, особистими справами. Ми постійно працюємо над соціальними мережами, де зв'язок також не зупиняється. Так чому не можна витрачати час на себе?
Хто говорить, що ми повинні витрачати час на будинок перед телевізором? Чи не я думаю, що життя в парку чи кав’ярні?
Я думаю, що є ще одне пояснення цього стереотипу. Ми хочемо, щоб проектувати власні звички на інших. І я зрозумів, що люди, які не можуть собі уявити без компанії, є люди, які важко бути самотніми з власними думками.
Як тільки з вашими думками є однією з кращих заходів для вашої душі.
Ще одним плюсом незалежного часу є, звичайно, свобода дії і часу. Я можу спробувати одяг протягом декількох годин в ряді без очікування будь-якого в гардеробній, або я можу запустити музей історії за п'ять хвилин, тому що я не зацікавлений в ньому. Якщо я вирішив повернутися до фотостудії парку, я повернуся і дивитися стільки, скільки я хочу.
Але подорожувати самостійно? Чи не звучать звук?
Я зізнаю, що одне з найбільших насолод подорожі, щоб подивитися пригоди з веселою компанією, не піти всюди самостійно. Я хочу, щоб поділитися своїм досвідом, обговорити їжу або події.
БУТ. Незважаючи на це, я впевнено вірю, що відсутність компанії не повинна перешкоджати виконанню ваших планів. Коли все, ваша мрія важлива чи ні?
Я не пишу це, щоб бути впевненим, що люди, які вказують на їх відсутність або самодостатність. Кожен повинен витрачати час на те, що вони комфортні.
Satisfaction є остаточно в дії.
Ідіть в Леон! Вирушайте до концерту, розведіть музику. Насолоджуйтесь гарною вечерею. Люди, які ви, ймовірно, не розумієте вас на основі стандартної поведінки. Але що це важливо?
До того, що вони поодинці перенесли почуття незручності і сприяє більш глибокій поінформованості існування. Це дає впевненість в собі і відштовхує вас, щоб діяти самостійно, що ви будете горді пізніше.
І якщо ти сміється на мене так, що я сидів окремо, і ви думаєте, що я останню програшу, будь ласка, це.
Кредит Крістіна Почати
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Dasha Pierce
vk.com/dashapears