Все, що ми робимо, це розмова з життям.

Що хоче людина. Якщо людина говорить, “Я хочу запалити,” і працює до туалету, що дійсно має значення йому зараз є туалетом. Коли людина говорить: «Я хочу зробити йогу так багато,» і кожну ніч він йде на кіно, театр, потім до своїх друзів, це означає, що він хоче? Він не хоче робити йога, але хоче піти в кіно і друзів, сидіти вдома біля телевізора. Що він робить, що він хоче. Зверніть увагу, що ми називаємо Медитація, коли ми сидимо. Ні, медитація - наше життя. Все, що ми робимо, це наша розмова з життям. Ми говоримо про те, що ми хочемо від неї, що нам потрібно від неї. Всі наші дії є нашими медитаціями. Коли ми працюємо, ми транслюємо життя. Ми можемо сказати, що ми хочемо, щоб справити будь-який, себе, інші люди, але це все про дії.

до Якщо ми говоримо про те, що нам потрібно, це автоматично дається?

Так. Не відразу, але це робить. Це просто те, що є бар'єри: психічні, ненависті, які не дозволяють нам отримати його прямо. Коли ці бар'єри розпускаються, видаляються, його дають. Ви приїжджаєте до незнайомої країни, де культурна спадщина і мова невідомі Вам. Ти голодний, що ти гонна? Так, це жест - - це те, що ви кладете щось в роті - і кожен знайде, що ви не хочете піти в туалет, ви хочете їсти. Ви знаєте, що вони роблять, коли вони голодні? Вони показують нас. Не годувати собаку вранці, він буде слідувати вам, лизати і показати свою мову. Якщо собака хоче зателефонувати вам кудись, вона буде ходити, подивіться. Якщо ми не ходимо, він буде працювати, виконайте вперед. Або візьміть і відштовхуйте. І стає зрозуміло, що вона зателефонує нам десь. Навіть тварини показують, що вони хочуть. У той же спосіб ми покажемо, що ми хочемо. Це також називається “справжньою магією” – людина показує життя його дії: Я хочу це. Наприклад, ви хочете побудувати будинок, але в той же час живете нормальне життя і просто мріяти, що у вас буде будинок. Так показати життя, яке ви хочете: спочатку намалювати цей будинок, потім побудувати будинок іграшок, потім почати йти на ринки, вивчення будівельних матеріалів. Тоді життя буде знати вам, що потрібно вдома. Якщо ви хочете дітей, починайте грати з ляльками. І так і так далі.

Ви зупинитеся і подивитеся, як жити. Якщо ви хочете одружитися і сказати, що ви хочете духовну досконалість, і кожен раз, коли ви відкриваєте інтернет і подивитеся на спосіб отримати одружений, або піти на сайти знайомств, то насправді ви не повинні Бога і Медитація в даний момент. Ви повинні розуміти себе. Дивитися і побачити, що я дійсно потрібно. Приближення прийме до нас. Ми знаємо, що нам потрібно. Не потрібно боятися, що хтось має бажання грошей, і ми кладемо на себе таку обличчя, маску настільки красиву, що ми любимо і пухнастий, легкий і м'який. Деякі люди хочуть пива, інші хочуть щось інше. Я розумію, що є поняття боротьби, коли людина хоче переїхати на вищий рівень і видалити шкідливі звички. Але коли людина не знає, що він шкідливий. Якщо ви не знаєте, що автомобіль, який ви їдете в напрямку, який ви їдете в місто, і місто, в якому ви знаходитесь, ви знайдете дуже важко дістатися до вашого призначення. Якщо ви не знаєте, куди піти, і ви не знаєте можливості автомобіля, який ви сидите. Якщо ви їдете до нього або не, і куди ви йдете. Що відбувається багато. Так, перше, що ми починаємо з того, щоб не лежати до себе і зрозуміти, як я живу, що мені потрібно, які мрії. Лао Цзю каже: «Чи уважні до ваших думок, вони є початком ваших дій». Лінія між тим, що ми хочемо, і як ми починаємо жити дуже тонкою.