616
Золоті поради від блискучого лікаря Микола Амосова
Золоті кінчики від блискучого хірурга Микола Амосов, як співіснувати з медикаментами, довше жити і закінчувати менше захворювання
1,1 км Не чекайте лікарів, щоб ви здорові.
Вони можуть врятувати життя, навіть вилікувати хворобу, але тільки призводять до початку, а потім – жити надійно – покладатися на себе. Я не заважаю владу, тому що я послужила все життя. Але я також знаю про здоров'я, теоретично і практично. З цієї нагоди я можу похвалитися: за рік і половину я проведе експеримент на себе - три години фізичного виховання з гантелями і бігом.
2,2 км Лікарі лікують захворювання, і здоров'я необхідно отримати за допомогою тренувань.
Оскільки здоров’я є «збереженням працездатності» органів, усієї фізіології. Вони необхідні для підтримки нормальних функціональних показників - в стані спокою і під впливом стресу - фізичних і психічних, а також не хворим, а якщо це можливо - не вмирати. Наприклад, для того, щоб артеріальний тиск і пульс не збільшували більше одного і половини разів під час фізичних вправ або бігу, і неминуча короткість дихання швидко заспокоює. Щоб не боятися протягу, і застуди швидко пропускаються без медикаментів, самі. І в цілому, щоб добре працювати, спати, «так і пити». й
Так: ці «потужності» не отримують лікарськими засобами, тільки шляхом навчання, вправ, навантажень. І робота, терпіння застуди, тепла, голод, втома.
? Колапс )
3. У Що таке захворювання, кожен відчуває: дратівливий розлад різних функцій, які запобігає відчуттю щастя і навіть життя.
Причини також відомі: зовнішні «армії» (інфекція, екологія, соціальні заготовки), власної необґрунтованої поведінки. Іноді дефекти пологів.
Я кажу, що людська природа міцна. Принаймні для більшості людей. Правда, незначні захворювання є неминучими, але серйозні, найчастіше через порушення способу життя: зниження запасів внаслідок детренування. Зовнішні умови, бідність, стрес у другому місці.
4. У Потрібні резерви повинні бути обґрунтованими.
Це означає поступове, але наполегливе. Наприклад, в фізичній вправі, бігу або навіть ходьбі можна додати 3 до 5% досягнутого рівня щодня, в плані кількості рухів, швидкості і відстані, в залежності від віку і надійності початкового здоров'я. Те ж саме стосується загартування, засмаги, навіть роботи.
Якщо ми говоримо про сутність навчання – це режим обмежень та навантажень (RON, оскільки вони зараз люблять різати). Мої спеціальності. Але я не думаю, що нічого оригінального.
Три основних точок:
Першим є їжа з мінімумом жиру, 300 г овочів і фруктів щодня, і так що вага дорівнює фігурі: ріст мінус 100 кілограмів.
Друга фізична освіта. Складніше. Все необхідне, особливо дітям і літніх людей. З того часу практично ніхто не лікує на роботі, потім, в теорії, для гідного здоров'я, кожен повинен навчатися протягом години на добу. Але немає характеру для цього в нормальній людині. Тому - мінімум 20 - 30 хвилин гімнастики, це близько 1000 рухів, бажано з гантелями 2 - 5 кг. Я консультую вас про те, щоб зберегти час. На додаток до фізичного виховання бажано виділити сайт для ходьби, на шляху до роботи і спини, один кілометр. Корисно, і нерви зберігають, враховуючи поганий транспорт. Я не говорю про стрибки більше – не дуже. Але корисно.
Третя точка, мабуть, найскладніша: психічне управління. "Дізнайтеся, щоб опанувати себе." Але наскільки важко це! Є багато рецептів, включаючи Медитація, я не буду описати. Я сам використовую простий прийом: коли вийшов багато тепла і адреналіну, я зафіксую свою увагу на ритмічні рідкісні дихання і спробувати розслабитися м'язи. Найкраще в таких моментах - робити енергійні гімнастики, але ситуація зазвичай не дозволяє. Але, як тільки ви допускаєте його, робота. Надмірний адреналін спалюється під час вправ, і таким чином, судини і органи зберігаються з спазмів. У тваринах, стресу вирішується польотом або бойових діях, і людям не допускаються.
Якщо ви молодий - до 60! - і немає симптомів від органів, то не варто бігти до клініки на найменшому недугі. Як я сказав, що наші лікарі не довіряють природи, вони зосереджені на медицині та миру. Бажаєте їх захопити! Вони знайдуть захворювальну хворобу і будуть озвучені: «Зайди і загоює!»
Орган має потужні оборони - імунна система, механізми компенсації. Вони будуть працювати, потрібно дати деякий час. Уважайтеся, що більшість м'яких захворювань відходять на власній, лікарські препарати тільки супроводжують природне відновлення. Вони кажуть, «Дуже зроблено!» і вони кажуть, «Дуже зроблено. й
Якщо вам пощастить достатньо, щоб потрапити в хороший лікар, подбайте про нього, не турбуйте. Пам'ятайте, що лікар більш ніж просто фахівець. Не сантехніка. Дотримуйтесь інструкцій лікаря. І не запитайте йому про будь-які додаткові ліки, які сусіди дізналися.
Я повторю: потрібно пити менше медицини. Наприклад, тепер у вогниках крапель, не тільки в лікарні, але і в домашніх умовах. Так, це приступ, мода. Одне – в інтенсивному догляді потрібно «важка артилерія», ще – в домашніх умовах. Різні відгуки.
Що робити? Щоб бути здоровими, вам потрібна сила характеру. Як слабка людина знайти оптимальну поведінку в трикутнику між хворобами, лікарями і вправами? Ми радимо вибрати останні - вправи і обмеження. Не менше спробувати. Довірте мене, це буде платити! Кожен майстер своєї долі. І здоров'я.
5. Умань Цікаве питання. Чому люди хворіють так часто?
Я думаю, що 90% людей, якщо вони пішли з правого способу життя, будуть здоровими. Але, на жаль, режим вимагає штамів волі. І волі людини не вистачає... Сучасне офіційне лікування здійснюється методом "Селекція-трансляція" (!) антигіпертензивних препаратів, які більше десятків, а які потім повинні приймати всі (!)
6. Жнівень І більше. У світі багато поганих лікарів.
Я не можу сказати, що всі лікарі погано. Багато хороших, але також поганих. Відсутність? Задайте їм те, що вони читають і які вони знають. Читати - від практиків - юніорів. Вони, більш-менш, хірургічні лікарі. Тому що вони просто не можуть зцілюватися без рукоділля. Реабілітація не повинна бути в змозі зробити все - ні аналіз, ні рентгенівський погляд, ні пунктуат плери. Є, кажуть, вузькі фахівці для цього. Ми повинні бути загальними лікарями. Ось ми йдемо.
І нарешті. Є багато помилок в медичній галузі. Це часто залежить від неправильної оцінки статистики. Наприклад, на вашу думку, що є підставою для «зростання», «збільшення» раку? Не існує певного збільшення кількості онкологічних пацієнтів у світі (крім раку легенів). Більш того, випадки раку шлунка ще зменшилися. Як рак отримав другу або третину в причинах смерті, вона займає. Але деякі люди враховують, що тривалість життя зросла протягом минулого півріччя, а рак найбільш часто уражається старшими людьми. Це лише дроб думок, висновків, поради Амосова. Ми вирішили обмежити їх. Читачі можуть ознайомитися в Інтернеті з багатою спадщиною хірурга, письменника, журналіста Миколи Амосова.
Розмова про ліки, життя і смерть, нарешті
Він чесний з собою, він чесний з собою.
з власним славою. Тексти пісень, а це означає: І вона навчає вас думати більш точно і більш глибоко.
Як жити.