Вона зробила цей килим своїми руками і заощадила багато грошей!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Дівчина з ім'ям Стефані теж подбала про це питання і в кінцевому підсумку вирішив це зробити себе. Ідею, у власних словах вона дивилася на другу.

«Я колись відвідав будинок Casey і помітив чудовий великий килим у вітальні», - сказав він. Вражений Стефані написав про це на своєму блозі.Скуп Шерберта.Я думав, що вона не могла витрачати багато грошей на нього, тому що Casey не мала одного. Але це був найхолодніший ковролін я коли-небудь бачив.

Тоді вона дізналася, що її друг просто приймав багато маленьких килимів і приклеїли їх регулярною стрічкою для килимів. В цілому, цей килим коштує її $ 30.

Вона купила дрібні килими на дошку і в ковролінах. Це не повні килими, але, щоб говорити, залишки продукції, але колірний діапазон і якість залишалися гідними.

Ціна за кожну з них коливається від 1 до 2 доларів. Стефані намагалися підібрати шматки аналогічної текстури і розміру. Перед тим як зробити все, вона розмістила оригінальний малюнок.

«Я вирішив експериментувати з квітами. Робота кип'ятіння. Але, найдивовижніше, це не більше години, говорить Стефані.

Він був поворотом стрічки - дівчина використовував спеціальний двосторонній стрічкою для килимів. Вона купила в локальному магазині обладнання за $4.

Для того щоб не порізати шматок кожен раз, Стефані вирізати стрічку в заготовки.

Потім вона почала чергуватися шматками килима, закріплюючи все скотчем.

Все пов'язане дуже щільно і ефективно.

Вона заповнила проміжки в центрі з кольоровими шматочками килима для розміщення акцентів. У магазині «Все за 1» дівчина купила сітку для килимів. Допомагає тримати конструкцію і не пускати килимову гірку.

«І після години роботи у вас є килим!» Я дуже люблю його! Він додає трохи комфорту, що, на жаль, був дуже відсутній. І все за $30!

р.

: маркетій.ru

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное