8 Незвичайні послуги Freelancer

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи можна ви уявити, як це було б, якщо послуги з фрілансування були продовжені до всіх категорій життя і замовлених в одному кліку, як покупка в магазині? Це стало реальністю завдяки сервісу Kwork.ru, де фрілансери розміщують свої послуги, які можна придбати в одному кліку. І не тільки логотипи, рекламні вироби та просування груп в соцмережах. Сервіс Kwork поєднує різноманітні послуги талановитих фрілансерів. Ми пропонуємо Вам список 8 найоригінальніших кварків, які можна знайти на Kwork. Увійти

1,1 км Чи знаєте ви, хто Народний журнал назвав філософа десятиліття? Головний герой Сімпсони. Це середній інхабілітант планети Земля. Як сказав його творець: «У нас є маленька домашня Сімпсон». Так, не дивно, що послуга «Видалити свій портрет в стилі Сімпсони» популярна з клієнтами.

2,2 км Буває, що екс-людія ховається від оплати аліментів, або потрібно знайти дівчину, яка випадково давала неправильний номер телефону. Не поспішайте дзвонити “Дякую за мене”. Вже кілька місяців вже існує черга. Дуже швидко і ефективніше зв'язатися з професіоналом в пошуку людей в Інтернеті, який пропонує послугу «Я знаходжу своїх родичів, друзів, однокласників».

У наш час майже всі залишили свій знак на глобальній мережі, який обов'язково знайде мережевий трекер. Якщо він не обіцяє повернути гроші.

3. У Всі власники кафе або ресторану повинні за смаком трохи секрету, як заслужити відвідувача в очікуванні замовлення, щоб апетит був запалений і він замовив самі. «Я зроблю головоломку кросворду для нудного клієнта кафе», – це сервіс пропонується на сайті kwork.ru.

Автор сервісу обіцяє безперечно заповнювати слова, які викликають жорстокий апетит.

4. У А ти знаєш, що на концертах люстри, аудиторія дає виконавцям замість квітів, вошей, сигарет і чаю? Якщо Ви також хочете отримувати такі корисні подарунки, але ще не підходить репертуар, то можете замовити послугу "Я буду писати вірші для пісні (жанровий курс)"

р.

Ми бажаємо успіхів у творчому житті.

5. Умань Я хочу бути великим, я люблю честь Росії, я обіцяв багато - я буду його виконати? Бог знає! Це епіграма Пушкіна. Він не завжди зберіг свої обіцянки. Але автор епіграм з сайту kwork. - відповідальна особа. Упродовж трьох днів він обіцяє «записати епіграму на родині, друзям, знайомим та колегам». й

Звичайно, куди він збирається. Якщо ви не змогли, гроші будуть повернені клієнту в повному обсязі.

6. Жнівень Лютий, ви хочете отримати чорнило і крі? Чи є сірий рум'яний зовні знову? Я розумію, що настрій в таких умовах пекло. Не хвилюйтеся, фрілансери поспішають допомогти з сервісом «Допомога стати щасливою».

Не вірно, що щастя не можна купити. Тільки 500 рублів відокремлюються від вирощеного стану найвищого задоволення з умовами його існування.

7. Про нас Як зробити навіть Станіславський вір? Для тих, хто мріє про полум’я, апеляцію та натовпи шанувальників, ми пропонуємо «Консультацію здобувачів театральних університетів по Скайпу або відеочату».

Пробити ногу в іспитах!

8. У Однак, якщо немає акторського таланту, і ви хочете приєднатися до модної шоу-бізнесу, то вам не потрібно вчитися довгих текстів, досвіду екзаменів, ввести театр і діяти в будь-якій нецензії в антизію заповітної ролі, яка перетвориться в зірку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Замовити послугу «Я буду робити фотомонтаж з Путіном та іншими».

Визначте, що самою з знаменитістю збирає найбільш подоби і коментарі.

Успішні самопочуття і портрети, живі щасливі і безтурботні!

Веб-камера