НЕ БУДЕ СПОЖИВАННЯ

Я часто запитав, що робити, якщо мій чоловік не хоче розвиватися духовно. Це велика проблема. І немає простих відповідей. Але ви можете розповісти історію сестри Пімишіма. Вона також отримала ініціювання від Bhaktisidhanta Sarasvati. Вона одружилася не дуже духовно розвиненою людиною. І її чоловік, як більшість Bengalis, кохана риба. І написав йому за день. У окремих стравах вона готувала і пропонувала вегетаріанську їжу для себе. Вона не скаржалась і зволожувала продовжувала служити чоловікові і не завдала неприємностей нікому. Індійська культура є настільки суворою на цьому питанні, що вона повинна тримати, як це, тому що немає розлучення, як це таке. Її чоловік був дуже необґрунтованим, швидко спрощує людину. Але вона згубно продовжила служити йому, у неї знаходилися діти. І вона очолила святі імена Божого на добу. Вона мовчазно розробила свою Божу свідомість без спроб змінити все. І після багатьох років, до кінця свого життя чоловік нарешті зрозумів, що він був. Він усвідомив, що його дружина була святою жінкою. І він повністю змінився.

Також можна давати загальні поради. Не поспішайте розбити всі стосунки. Не думаю, що якщо ви залишаєте чоловіка або дружину, це означає, що ви дуже просунуті. У Bhagavad-gita цей відмова не рекомендується. Якщо людина відчуває, що його обов'язки занадто тягарно і тому відхиляє їх, то цей вид renunciation називається renunciation в режимі пристрасті, і з цієї так званої renunciation людина ніколи не отримає плоди, які ті, хто дійсно відмовляються отримати.