Для днів на кінець мама тримала дитину в раковині з водою, знаючи причину ...

Рік тому тридцять років Стефані Сміт мав сина, Ісая. Коли дитина народилася, її життя наповнена любов'ю. Мати і син провів день разом, радіючи один одному. Тим не менш, все це не тривало. Через три місяці пляма з'явилася на шкірі хлопчика, яка перетворила свою щасливу казку в повну ногу.

Висип був отримувати більше і більше кожного дня. Ісая мала відчувати нові запахи, реагуючи на які її шкіра лопнула і зламати.

до 1 2 3 4 5+

Лікарі вирішили, що хлопчик має важку форму екземи. Вони призначають актуальні стероїдні мазі до дитини, з яких Ісая спочатку стала простіше. Одного разу пропущено, і висип на шкірі з'явився ще сильніше, ніж раніше. Мати вдалася до міцних препаратів, але історія повторилася і над: її син тільки погіршився від наркотиків.

164768

Жорстке висипало весь організм дитини. Його волосся впав, його чутливість відверта. Лікарі були осушені.

«Ділі думали, що це просто екзема», - сказав Стефані, «ідео сказав, що те ж саме». Один з лікарів навіть сказав, що я отрую мій син з молоком, тому мені довелося зупинити його негайно.

Через п'ять місяців, Ісая мала захоплення: шкіра почала сльозитися глибоко всередині. Амбуланс взяв хлопчика до лікарні, де він був оброблений міцними стероїдами. Наслідки дав результат, але через два дні атака повернулася з поновленою силою.

Щоб уникнути інфекції, Стефані регулярно загортають дитину медичними бандажами. Навіть пальці, з якими він може подрякати себе під час сну, доведеться повністю закрити.

Ісая тільки отримав краще в воді. Мати, проведені дні з дитиною в ванній кімнаті, поки він укладений в раковину. Тільки син не кинув.

(доб. 3)

«Що ми доторкнулися один одному, його шкіра відкриється зсередини. Я не міг ставити на шахту. Я не можу навіть не захопити його, не всі ці пов'язки, він був в болі всіх часів, він був кричущим. Я торкнувся весь час. «Дуже поглянуло, якщо він не мав шкіри. Біль нестерпний весь час. Одного разу, в знебою, я побачила Господа, щоб подарувати сина іншому житті.

р.

Лікарі сказали, що немає нічого іншого, що вони можуть зробити. Біль перетворилася в розпад, сльози не приходили з очей. Стефані не знали, якщо не було ніякого способу збереження сина.

Трохи пізніше вона пішла на форум в Інтернеті, де вона випадково прийшла по фото дітей з проблемами шкіри. "Приймали стероїди. Їх побічні ефекти можуть зробити висип навіть гірше, якщо ви зупините їх. й

Стефанія відмовляється від стероїдного лікування для сина і вирішив зробити свої власні лосьйони і мазі. Найкраще поєднання лимонної трави і цинку. Незабаром плями почали з'являтися на тілі Ісая, вільного всього запалення.

Десять місяців після відторгнення стероїдних мазей шкіра дитини повернулася до нормальної. «Ми навчились тридцять-п’ятьма лікарями. Всі вони думали, що це екзема. Тепер я хочу показати їм фотографії Ісаї, які є абсолютно здоровими.

Найголовніше, що хлопчик, який колись не може торкнутися, тепер може грати з іншими дітьми. «Ми втратили цілий рік. За рік я не міг поцікавити його або торкнутися його. Тепер ми постійно ховаємо його з цілою родиною! Дуже дякую!

Стефані поділився своїм досвідом, щоб допомогти іншим. Вона розуміє біль жінки, чия дитина змушена страждати надмірно.

: нігті

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження