408
Як легко дізнатися все
Кожен має мрії: навчатися малювати, грати більше спорту, або, можливо, освоювати новий танцювальний напрямок. Але весь час щось заважає: немає часу, здається, що нічого не буде працювати.
Belle Beth Cooper зарекомендував себе власним прикладом, що дає можливість зробити це stupid: все може працювати, якщо ви хочете. Її мотиваційний пост про невеликі кроки до великої мети не може допомогти, але гачок Веб-сайтй Ми сподіваємося, що він надихає вас, щоб дізнатися щось нове.
Минулого року Я став луком, навчився іноземній мові і читати 5 разів більше книг, ніж я міг раніше. На перший погляд я зробив багато роботи, щоб досягти цих результатів. Але я не зробив нічого надприродного або складного.
Ці 4 принципи допомогли мені.
Не кинути себе в басейні.
Коли я почав поліпшити себе, я зробив одну велику помилку. Я завжди встановив себе досить високий бар: виходити з ліжка не пізніше 6 ранку, читати хоча б одну книгу на тиждень. І різниця між тим, що я хотів досягти і що я зміг досягти був настільки великим, що кожен день я прийшов ближче, щоб відмовитися.
Але після того, як я знайшов, що прогрес проходить через невеликі виграші. І розвивалася стратегія. Щодня, і намагатися ігнорувати, як це було б. В інших словах кількість надходить спочатку, а потім якість.
Ось де я почав.
- Читання: Одна сторінка перед сном
Перш за все я прочитав одну сторінку перед сном (докладніше, але якщо я можу тільки зробити один, я думав, що це було досягнення). Коли ця звичало корінь, я підібрав таймер і прочитав протягом 15 хвилин. Я закінчив читання півгодини перед сном і ще півгодини ранку.
У 2013 році я прочитав 7 книг. У 2014 році 22. У 2015 році 33. І це майже 5 разів більше, ніж в 2013 році.
- Вивчення нової мови: один урок щоденно
Я вивчав французьку на той час, але я був поверхневим про нього. Коли я вирішив, що я хотів поліпшити свої знання, я почав вчитися на одному урокі під час ранкової кави на сайті Duolingo.
Один урок займає всього 5 хвилин, і завдання не складно. Тоді я хотів дізнатися більше — два, три, іноді навіть чотири або п'ять уроків, якщо я був в настрої. Я зробив стільки, скільки я міг, але один урок повинен.
Зараз, за Дуо, я володів близько 41% французьких. І це величезне досягнення, якщо ви думаєте, що на початку я присвятив 5 хвилин на день до цієї мови.
Просто орієнтуйтеся на одну річ. Найважчіше для мене це не спрей. Я завжди маю багато грандіозних планів, тому багато ентузіазму, тому багато речей, які я хотів би досягти успіху. Але кожен раз, коли я спробував зібрати кілька звичок відразу, все закінчилося збою. Важко сконцентруватися на декількох речах одночасно. Я мав нове правило: це тільки тоді, коли я приніс навички автоматизації, що я міг прийняти щось нове. Наприклад, коли я звик до читання перед сном, я почав вивчати французьку. І коли французьке завдання стало легко, я зосереджуся на початку.
Часом є довгий час для вміння бути встановленими. Більшість всіх, я постраждав з підйомом на 6 ранку. За чотири місяці Я спробував знайти правильний підхід, відслідковував мій прогрес і поділився своїми успіхами з друзями, чия допомога була безцінна.
Я прокинувся рано без будь-яких тривожних годинників. Ачив такі результати непросто, але варто.
Вважається, що в цілому він займає плюс або мінус 66 днів (тобто близько 2 місяців) для розвитку нової звички.
Зняти перешкоди: Все, що вам потрібно буде під рукою, я помітив, що це набагато простіше для мене, щоб впоратися з повсякденними завданнями, коли поруч знаходяться необхідні речі. Наприклад, за ранкову каву, мені довелося взяти телефон з собою - тому я використовую для поїзда себе регулярно. Або це було набагато простіше, щоб перемістити себе, щоб читати сторінку перед сном, поки моя книга кладеться на тумбі.
Один з моїх планів на 2016 рік – грати в фортепіано частіше. Я сидю на це зараз, коли я в настрої, але це не достатньо для того, щоб бути видимим прогресом. Але я помітив, що я грав, коли фортепіано був поруч. Тепер кладемо в вітальню поруч з дверима, що веде до кухні. Тепер я можу грати під час очікування їжі, щоб бути приготованим, або коли я перейде на кухні на денну закуску.
У 2016 році я хотів би зробити більше спорту. Я помітив, що якщо я зносжу форму тренування вранці, я спокусив бігти. Я повинен підготувати одяг, який я буду носити, коли я прокинувся.
Накопичуйте звички: дайте нові до існуючих дій, які виконуються на автоматичності, слід стати своєрідним спуском і заохочувати взяти щось нове. Коли я вийшов з ліжка вранці, перше, що я даю на кухні і зробіть каву. Поки я зроблю каву, я збираюся французьким. Я звичаю кави протягом багатьох років, що мотивує мене до вправ. І коли я збираюся піти в ліжко, я відразу відкрию книгу: так що момент я отримую на ліжку, у мене є тригер, і я пам'ятаю, що читати.
Придбання нових звичок стала хобі для мене. І я надихнула ідею того, наскільки більше ви можете навчатися, зробивши невеликі кроки.
www.pexels.com/photo/sunshine-sunglare-glare-lady-24668/