Мова відображає стан розуму

р.

Вимова переводить наші думки і коливання в слова, що при звукі того ж, може висловити протилежність. Ви можете зрозуміти багато про людину, якщо ви звертаєте увагу на своє слово. І ми можемо зрозуміти, скільки про себе і наш внутрішній світ, якщо ми слухаємо те, що ми говоримо.

Веб-сайт Я вирішив поділитися з вами корисною статтю Єкатерина Брицова про те, як побудувати гармонійні стосунки з іншими і з собою.

Є прямий зв'язок між розумом і словом. Якщо розум здоровий і позитивний, мова йде про спокій і доброзичливість. Така людина не скаржаться на долю, не відлягає інших і, звичайно, спілкуючись з таким співрозмовником - це задоволення.

Згідно з статистикою, 90% всіх кварель та конфліктів, які відбуваються, бо ми говоримо про когось. На Сході людина, яка не може контролювати своє мовлення, вважається примітивним. Довгий час зауважив, що ми набуваємо якостей людини, ми думаємо і говоримо про. Тому, коли ми говоримо про когось погано, критикуємо їх, ми покажемо негативні якості цієї людини в собі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Якщо ви спостерігаєте себе, ви можете побачити, що більш самопочуття, заздрість і бажання в нас, більш складний для нас, щоб говорити про те, що хтось. Чим шорстке слово, тим менш гармонійно ми, тому суворіше уроків життя ми навчимося. Коли ми говоримо про суворі слова, локації – миру і щастя всередині нас стає менше і менше. Ми даємо можливість проявляти негативну енергію, а потім дивно, чому так часто доводиться приймати таблетки для головного болю.

Ще одна причина, яку ми відчували і трохи часу, тому що ми говоримо багато. Пленти слів – знак порожніх розмов. Ви можете зберегти як час, так і енергію.

Після того, як я зустрілася з другом, зовнішній вигляд якого багато змінився. І без зцілення я сказав: "О, як ви втратили вагу." Ви просто не можете бути визнаними. Він тихо відповів: "Я на дієті." Далі ми говорили трохи більше і відокремили. Він був тільки, як я пішов від нього, що я раптом зрозумів тактність моїх слів. Оскільки втрата ваги може бути викликана хворобою, і мої слова могли б пошкодити його. Але в нашій щоденній щітці ми забуваємо ці маленькі речі. І перейдемо.

Слова мають значення тільки якщо вони так і наповнені любов'ю для інших. І навіть якщо ви скажете слова «розміщувача», ваше серце прийме їх. Ці слова не будуть здаватися жорстоким, вони здаються точними.

В іншому випадку, якщо ми використовуємо суворі слова, ця різкість проявляється у всьому нашому вигляді. Тоді наша гордість є очевидною для інших, і люди переймуть нас. Це можна уникнути, додаючи любов і співчуття. Наприклад, незважаючи на те, що мама інструктує дітей, через материнську любов, вони не сприймаються як суворий і образливий. Діти почувають себе, що моя мама любить нас і бажає нас. Так само, якщо ми покажемо занурення в наших словах, це не болить інших людей.

Кредит: Есольанг
Фотозвіт: Paramount Фотографії

Сайт: www.paramount.com/