431
«Дар мама, я ніколи не сказав вам, що. й
Веб-сайт Я перекладав ніжний лист для моєї мами, який був опублікований Jill Alaimo, студент, блогер і чудова дочка.
Прочитавши його, ви думаєте, чому ми рідко говоримо слова любові і вдячності нашим близьким, адже це так важливо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Шановні друзі!
Я не сказав вам, що я дуже вдячний. Ви подарували мені життя, і кожна хвилина, яку ви потурбували, і подарували всю любов і ніжність.
Ви завжди були рольові моделі дівчини. Неважливо, що я зробив, ви завжди знали, як знайти слова, які змусили мене думати про те, що я зробив. Я знаю, що ви хочете, щоб краще для мене. І хоча я не покажу його, я завжди відчуваю почуття безмежної вдячності і любові до тебе. Я втратив в цьому великому світі.
Ти навчиш мене багато.І все ж, коли я в біді, я прийшов до вас за допомогу. Ви навчите мене добре від поганого. І це неважливо, якщо це просто жахливий одяг, який я був 16 або щось більш серйозне. Ви навчите мене слухати, розуміти і любити. Ваші слова завжди допомагають мені приймати правильне рішення. Дякуємо вам за те, що я захищаю мене.
Ваша любов надихає мене. Ви знаєте, як зачепити мене, коли я сумний. Тексти пісень, а це означає: Я люблю тебе" без причини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли я поганий день, одна хвилина бути з вами змушує мене забути всі мої оголошення.
Я знаю, що ви завжди сказали мені правду. Не важливо, якщо я хочу почути його або ні. Якщо ви завжди знаєте, що краще робити, і ви хочете переконатися, що я знаю, що теж. Я повністю довіряю вашу пораду, тому що тільки ви відчуваєте краще інших. А що я люблю тебе.
Дякую за те, що мій найбільший вентилятор. Ви завжди є і щиро поділитися з мною всі радості і невдачі. Я знаю, що я можу розраховувати на вас. І бути чесним, це найкраще почуття у світі.
Ви найрозумніші. Яке питання Ви завжди знаєте відповідь. Вони говорять мами, які знають все, і вони роблять. Я не знаю, як ви це робите, але ваш розум дивує мене.
І нарешті я хочу розповісти вам. Дякую за те, що мій найкращий друг. Я не хочу, щоб я сьогодні. Я щаслива дівчина в світі, тому що у мене є така мати. І навіть якщо ми сперечалися, ми все одно цінуємо людей один одному.
Я просто хочу, щоб ви знали, що ви найкращі мами в світі, і я сподіваюся, що деякі дні я можу бути половиною, як ви.
Люблю тебе!
Ваша маленька дівчина.
Веб-сайт: www.elinaellis.com
Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною
12 ідеального поєднання кольорів в одязі для весни