Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Curtis Wiklund - американський весільний фотограф. Як тільки історія кохання надихнула йому стільки, що він вирішив створити серію малюнків, присвячених своїй коханій дружині. Протягом року Куртис ілюстрував всі 365 щасливих днів, зображуючи багато дотику та ніжних моментів.

Ці теплі малюнки нагадували мене Веб-сайт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Я люблю її стільки Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Ми вагітні! Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

День посмішки Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Так корисні окуляри для сноуборда Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Моя принцеса сну Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Легкий масаж для солодких снів Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Коли моя дружина не вдома, я забув про сон і харчування Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Ви тільки Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною .

Іноді ми борємось, але це чудово, щоб зробити після Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною .

Це холодний сезон! Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

По-собачому вранці Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Я люблю його, коли ви читаєте aloud Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Щодня я дізнаю щось нове про дружину Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Зустрічі перед сном Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

ІКЕА Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Новорічні ялинки Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Я люблю повернутися сюди знову і знову Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Ось мій день народження Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

Коли ви зробили свою улюблену серію Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною кінець?

до Що потрібно малювати?
- Усе! Художник ілюструє кожен день, проведений з коханою дружиною

www.boredpanda.com/365-days-drawing-challenge-love-illustrations-marriage-curtis-wiklund/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook