Учитель влаштував для дітей воістину чарівну фотосесію

Фотографія Anshu Agarwal нещодавно поділився серія фотографій, в яких діти з віддаленого села в Утараханді, Індія, грають Кіддitch, чарівний спорт зі світу Гаррі Поттера.

МиВеб-сайт Ми любимо доброту і талант цього хлопця і ми трохи ревнощами своїх студентів.

с. Калап – 210 км від найближчого залізничного вокзалу Деградун в Північній Індії. У школі для студентів різного віку Аншу Агарвального тимчасово вчить літературу і показує фільми англійською мовою.

У неділю я продемонстрував дітей Гаррі Поттера кіно. Вони відразу почали мріяти, що вони самі були магіями і майстрами, говорить Аншу Арагвал.

У вільний час Аншу дуже зацікавився технікою левітаційної фотографії, тому він придумав ідею відтворити гру Кіддіку за допомогою камери.

Коли я сказав, що я можу навчити їх польотним уроком, вони так збудували, що вони буквально перетягують мене в поле. У чотири дні стрибків з дерев'яних скафелів ми зібрали досить матеріал для фото. й

«Фотосесія була досить складним, але коли я продемонстрував фотографії дітям, вони захочилися з захопленням. й

«Я був щасливим і гордим, щоб принести магію в життя. Ці почуття не можуть бути виражені за словами. й

Р

Ансуха Агарваль

Фото Кредит Аншу Арагвал
Джерело: Buzzfeed, Deccanchronicle

www.deccanchronicle.com/lifestyle/viral-and-trending/140216/quidditch-in-the-hills.html