Жива каша, не варить!

р.

Коли я жив у міській квартирі і думав про життя в садибі, шукаю альтернативу міським товарам, побував питання - як приготувати звичайний каштан (гречана, пшениця, вівсяна, перлина і т.д.), при цьому не використовуючи вогонь або електрику, тобто без готування?

Я відразу пам'ятаю, як заливають м'ясо з водою і залишили його в цій формі вночі, щоб швидко варити суп вранці (навчивши квасолю, так що його не потрібно варити протягом тривалого часу). Я мав ідею зробити те ж саме з злаками. Яким був мій сюрприз при замоченні гречки таким чином був абсолютно готовий до використання, не маючи його варити!

Я вірю, що я не схожий на смак його (Я зазвичай додав сіль і вершкове масло в кашу), але там була причина – звички. Перемикаючи сиру їжу трохи пізніше і даючи сіль і цукор, я оцінив перевагу таких злаків, так як я почав чітко відчувати смак кожного виробу. Вирощування гречки з сіллю і вершковим маслом, в основному відчуваємо смак останніх, а не сам гречки.

Проаналізувавши замочування різних злаків, я скомпільував таблицю мінімального часу, необхідного для приготування конкретного кашу:
Назва зерна мінімального часу замочування

(Золота вода)
1 час
Пшениця 30 годин
Рей 12 годин
Овес 4:00
1 час
Рис 70 годин
Риба, вівсяна, пшенична пластівці 5-10 хвилин

Як можна побачити з таблеток, рис найважчіше замочити. Дуже добре: тут не росте. Цікаво, замочений рис щітками зуба (поверхівки наліт), а відварений рис розпилює їх (формує наліт).

Хочу зупинитися на гречці. Пшениця, яку ви купуєте в магазині (коричневий колір) смажена! У звичайному насінні гречки знімається зовнішня (чорна) оболонка методом механічного методу, після чого очищена гречана має зеленувато забарвлення і смак не має нічого спільного з магазином. А тепер уявіть - ви купуєте смажену гречку, потім варіть її (і, швидше за все, більше одного разу, тому що після того, як вона також нагрівається), в результаті ви використовуєте двічі вбиту гречку!

Змащені злаки залишаються живими (вони можуть проростати), вони дадуть вам всі корисні речовини без втрати, і приготовані не можуть похвалитися цим - термічна обробка вбиває їх і значно знижує вміст поживних речовин.

Вказана пластина вірна тільки при температурі повітря не нижче +1 ° С, тому що в природних зимових умовах в момент замочування вода просто замерзає - це ще одна причина для мислення про їжу в садибі, чи варто їсти крупи взимку ... Але це ще одна історія.
Невидимий Олександр

Підібрати кашу!

GRECHNEVA: багатий залізом і кальцій, вітамінами групи В, містить багато легко перетравлених білків (наприклад, в Китаї вважається еквівалентною заміною для м'яса). Корисно для профілактики серцево-судинних захворювань, допомагає при гіпертонії, захворюваннях печінки, набряках. Нормалізує травлення і функцію кишечника. Крім того, гречана містить 8% кверцетин, який вважається одним з найпотужніших природних речовин для профілактики і терапії раку.

Калорійність: 329 ккал/100 г.

КУК: сприяє загоєнню кишечника, містить кремній, який позитивно впливає на стан зубів. Ще один плюс полягає в тому, що низькокалорійна каша виходить з кукурудзи, яка також здатна видалити жир з організму.

Калорійність: 325 ккал/100 г.

Манная: всупереч стереотипу, не найкорисніша каша. По-перше, в ньому міститься дуже алергенний протеїнний клейковина рослин, а по-друге, промиває кальцій з організму. З іншого боку, рекомендується всім хворим від захворювань шлунка.

Калорійність: 326 ккал/100 г.

Ов: досить висока калорійність, надає ефект «повертання». Корисно при захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка шлунка тощо)

Калорійність: 345 ккал/100 г.

ПЕРЛОВА: нормалізує обмін речовин (наприклад, на початкових стадіях ожиріння), багатий мікроелементами, вітамінами групи В. Рекомендується для профілактики анемії.

Калорійність: 324 ккал/100 г.

Пшениця: видаляє зайві мінеральні солі з організму, зв'язки і видаляє жири з організму. Млинець багатий вітаміном А, який допомагає зберегти вологу в клітинах шкіри і сприяє її регенерації. Крім того, каша містить солі кальцію і магнію, які необхідні для нормального функціонування судин серця і судин. Одна річ погана - пшениця не зберігається для довгого (і показник свіжості - насичений жовтий колір). Якщо крупа перетворилася блідою, то вона втратила величезну більшість її корисних властивостей.

Калорійність: 334 ккал/100 г.

RISE: Найнижча калина каша. Містить багато рослинних білків і крохмалю, легко вбирається.

Калорійність: 323 ккал/100 г.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное