468
Сировино-вигортання з моркви та горіхів або 1 рік сировини
Коли мій чоловік і я почав харчуватися сирою їжею, ніхто не вірив, що ми прослужили довго на такому раціоні. Але це рік.
Я пам'ятаю мій сестра, "Ви не можете. й
Кожен звик до нашого способу життя. Іноді люди просять, «Ви все ще їсти сиру їжу? й
«Так, ми все ще голодні!» вони спокійні.
Вони також можуть бути зрозумілими, тому що спочатку здається, що сирі їдалки, як кролики, пробивають одну моркву. Але коли вони дізнаються, що ми їсти, вони дійсно дивляться, що сира їжа може бути настільки різноманітною.
р.
Інгредієнт:
Мигдаль, 100г.
горіхи, 100г.
4 велика морква (350-400 г)
1 болгарський перець
часник, 2-3 зубчики
Himalayan або морська сіль за смаком (0.5 - 1 ч.л.)
Смоктати
Підготовка:
Мигдаль замочити в воді вночі (за 10-12 годин). Для більш ніжного смаку можна очистити від шкіри / шкірки.
Морква, паприка, часник, сіль і горіхи подрібнюють в харчовому процесорі (наприклад, в такому або іншому) до однорідного стану.
Паштет можна поширити на сирих хлібах і тріщинах, загорнути в листя салату, хребта і т.д.
Паштет можна поширити на сирих хлібах і тріщинах, загорнути в листя салату, хребта і т.д.
Бон привіт!
Я пам'ятаю мій сестра, "Ви не можете. й
Кожен звик до нашого способу життя. Іноді люди просять, «Ви все ще їсти сиру їжу? й
«Так, ми все ще голодні!» вони спокійні.
Вони також можуть бути зрозумілими, тому що спочатку здається, що сирі їдалки, як кролики, пробивають одну моркву. Але коли вони дізнаються, що ми їсти, вони дійсно дивляться, що сира їжа може бути настільки різноманітною.
р.
Інгредієнт:
Мигдаль, 100г.
горіхи, 100г.
4 велика морква (350-400 г)
1 болгарський перець
часник, 2-3 зубчики
Himalayan або морська сіль за смаком (0.5 - 1 ч.л.)
Смоктати
Підготовка:
Мигдаль замочити в воді вночі (за 10-12 годин). Для більш ніжного смаку можна очистити від шкіри / шкірки.
Морква, паприка, часник, сіль і горіхи подрібнюють в харчовому процесорі (наприклад, в такому або іншому) до однорідного стану.
Бон привіт!