Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Веб-сайт Я хочу показати вам місто Нью-Йорк, його вулиці та його люди, особливо люди! Усе це місто не для нічого не називається «серцем світу», це абсолютно особливий, і люди, які живуть в ньому, також спеціальні. Ми надаємо підлогу Денису, блогера LiveJournal, який живе в Нью-Йорку і пише про нього. Це був типовий день січня: сонячний, помірно морозний і дуже вітерний. Останній факт робить зиму в Нью-Йорку надзвичайно незручним. Попарюється з підвищеною вологістю, ви, здається, удар через. Саме тому витяжки настільки популярні в Нью-Йорку. Не вистачає капелюхів.

Але потрібно знати Нью-Йорка, щоб зрозуміти, що холод не є бар'єром. Один день можна зустріти чоловіка в хутрі, чоловіка в пухову куртку (Я буду), чоловіка в неприпустимому світлі куртки, чоловіка в костюмі і чоловіка в футболці і шортах. Похилого віку. вздовж тієї ж вулиці.

Два дні до урагану, я пішов до Манхеттену, щоб зніматися. Не було снігу, але періодично продув такого димного вітру, який я хотів приховати десь і зігріти. Це люди, які я зустрівся разом з тим.

Модист в Ушанці в Times Square.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Цікавий дротовий малюнок. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Від одягу можна відразу розрахувати робочу особу. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Цицліст.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Бездомний чоловік на вентилі. У Нью-Йоркі найважчіший удар взимку. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Є багато курців. Чи не помітив, що холодне повітря краще зберігає запах диму? Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень р.

Дівчина в ooschank. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

На вході в Центральний вокзал. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Стильна бабуся в фантазії окуляри. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

З класичною прокладкою кави. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

7766262

Музиканти на метро. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень , Україна

Відпочинок в Карпатах. Якщо немає вітру, це завжди тепло на сонці. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Офісний планктон ковзання під час обіду. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Я досить впевнений, що дівчина говорить російською. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Місто lunatic. Без них Нью-Йорк не буде Нью-Йорком. Спочатку він мав довгий і гучний кварель з кимось невидимимим, а потім почав йти до урагану. Тоді він був щасливим і став ідеальним нормальним пішоходом, що йде про свій бізнес. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Будівельник перед новим будинком на проспекті Шостого. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

У величезному пікаповому навантаженні навантажили колісну коляску в спину і відкат. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень р.

охоронець безпеки перед офісним корпусом. Кожен, хто зношує форму і має зробити з поліцією/безпекою, повинен мати великий пухкий ноутбук у спині кишені. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Хлопець на праву одягається як можна, на мій погляд. Просто довга куртка. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Несередній менеджер. Ви можете побачити костюм. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Дівчина з дорогою гаманець. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень р.

Буддій спробував розповісти мені про світ, але ігнорував. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Дитина. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Трохи заморожений чоловік в костюмі. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Як мінімум це доглядає. Я стояв там щось на телефоні. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень Р

Для куріння все ще багато людей з величезними електронними пристроями. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень р.

Безкінечні екстори для Times Sver. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень доб. 5

Світло і тінь. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Важко загорнути бездомний чоловік висить в режим зомбі. Я думаю, що він також був сплячий. 552260

Таксі водія. Не Пакістанська або індуси, яка зустрічається рідко. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Плетемо гай в сторону напляскване.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Водій лімузинового сервісу чекає замовник. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Стріляти сигарет.

З дружиною на прогулянку в Манхеттені. Мені подобається, коли вони роблять себе :)Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Татуювання. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Втомлений чоловік і місто. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

З зав'язаними очима Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Робокопія Нью-Йоркського управління поліції Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Китайська людина заморожує і танцює на площі Times Square.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Дівчина з фотографіями її ring.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

На телефон. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Елвіс живий. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень .

Ще одна незаймана людина в костюмі. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Бігар з собакою. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Всі димки. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Цього року всі носіння Канади Посадити пуховики. Не сталося до. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Бездомна жінка розповідає про пасербі щось. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Це просто людина в кадрі. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Бездомна жінка з дуже втомленим виглядом. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень р.

Зйомка замороженої дівчинки сигарети. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Охорона при вході в смуговий клуб.Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Вони роблять комедію, але люди не розуміють, що відбувається. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Леді на Madison Avenue. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

Дорман на похороні в'їзду додому. Жителі Нью-Йорка на зимовий тиждень

samsebeskazal.livejournal.com/362929.html