"Коли ви одружилися?" - і він влаштував цю фотосесію.

Хто говорить, що ви не можете відсвяткувати коханів День з ким-небудь ви піклуєтеся про, навіть якщо вони мають чотири ноги і хвіст? Джонатан Граціано вирішив розбити стереотипи на цьому святі і провів його з найкращим другом - локшиною. Він приймав улюблену собаку для прогулянки в Центральному парку в Нью-Йорку і захопив веселий день.

Веб-сайт Я люблю цю пару!

"Це було любов до першого погляду", - каже Джонатан. Коли я дивився в ті великі очі, я знав, що це мій сонник.

«Чому мені сміється локшина. Ні.

949736

У будь-який зручний для вас час, коли ви хочете провести час з друзями, провести сьогоднішній день.

Джонатан піклується про Локшину. У холодний ранок завжди є теплий светр.

р.

Локшина часто пише прості, але потужні любовні ноти для Джонатана. Як це

Пара насолоджується самою, що торкнуться своїм мальовничим майбутнім. Для власника пуги це довгий вікенд в затишній стіні. Для локшини, вечері. Легко будь-який вид їжі.

Я ніколи не припинила бджільництво в істинній любові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не дайте.

У парі є щось говорити і сміятися. Незважаючи на те, що Локшина завжди серйозна і неспроможна.

Шукаємо! Я думаю, що качка купить!

Зареєструватися Веб-сайт: Ми повинні попередити читачів, які піднімають глечик, можуть викликати проблеми спини. Не намагайтеся піднімати його, якщо ви в хорошій фізичній формі. Якщо ви думаєте, що ви отримали поранення під час підняття губи, негайно побачте свій лікар.

Вони навіть мають власні дружби. Локшина дійсно втратила свою останню прогулянку.

Джонатан ділиться своїм здоровим днем з Локшиною. Здавалося б,

Ця пара збирається поділитися своїм першим День Святого Валентина з усіма!

Навіть якщо ви ще не знайшли любові, це не причина втратити почуття гумору.

Огляд: Brittany Worgan

через barkpost.com/life/man-pug-couply-photos-valentines-day