401
20 Оптимістичні цитати Д. Дугласа Адамса
Р
Дуглас Адамс є англійським письменником, який виграв читачів з відмінним почуттям гумору і незвичайно насиченою фантазією. Ідея написання своєї найвідомішої роботи, керівництво Хіхікера до Галактики, прийшла до нього під час своєї ударної поїздки в Стамбул, як він зірвав на зірках під час сну у відкритому повітрі.
Ми вВеб-сайт Ми любимо своїх книг і ділимося гарним настроєм, що цей блискучий письменник дає читачам.
через ілюстрації.ru/illustrations/455819
Дуглас Адамс є англійським письменником, який виграв читачів з відмінним почуттям гумору і незвичайно насиченою фантазією. Ідея написання своєї найвідомішої роботи, керівництво Хіхікера до Галактики, прийшла до нього під час своєї ударної поїздки в Стамбул, як він зірвав на зірках під час сну у відкритому повітрі.
Ми вВеб-сайт Ми любимо своїх книг і ділимося гарним настроєм, що цей блискучий письменник дає читачам.
- Легко літати. Ви просто повинні стрибати на землю і пропустити.
- Ви не повинні турбуватися. Все виходить з контролю за найкращим способом.
- Він був сновидінням, мислительом, філософом...або, як його дружина скажуть, ідіот.
- Ніщо не сталося за мить. Після другого або двох нічого не сталося.
- Час ілюзія. Час вечеря – довільна ілюзія.
- Людина є великими адаптерами.
- Якщо люди перестануть займатися ротами, їх мозок почнуть працювати.
- Класична помилка, що дизайнери абсолютно надійних систем роблять, щоб недооцінити винахідливість клінічних ідіотів.
- Мій Всесвіт - мої очі і мої вуха. Все інше не більше чуток.
- Він не розумів, що збирався навколо нього. Він був ще більш комфортним.
- до Останній цікавий співрозмовник прийшов до мене сорок мільйонів років тому. І ви знаєте, що він вийшов?
- Хто?
- Кавоварка. - Я витрачаю час з вами тільки з тієї причини: У мене немає ніде, щоб поставити його.
- Всесвіт величезний, і це властивість є надзвичайно нервовою, в результаті чого більшість людей, зберігаючи їх спокій розуму, віддають перевагу не запам'ятовувати масштаби.
- Я дуже щасливий, ніж робити речі прямо.
- Якщо ви дійсно хочете зрозуміти щось, немає кращого способу, ніж спробувати пояснити його іншим.
- Він прокинувся і відразу ж прокинув його дії.
- Не один і нічого не може подорожувати швидше, ніж швидкість світла, з можливим виключенням поганих новин – вони відомі своїм законам.
- Людина, яка подорожувала по галактикі, через голод, хоче, і депривація, і ще має рушник з ним, є людиною, щоб боротися з.
- Логіка - чудова річ, але як показує еволюція, вона має свої слабкості.
- Час найгірше місце ви можете втратити.
через ілюстрації.ru/illustrations/455819
«Хто хто розуміє життя більше не поспішає. . . ?
"Коли ви одружилися?" - і він влаштував цю фотосесію.