467
КРЕМ-СУППІНГ КУКУРУСУ. EXPIRY DATE SOWS ♪
Сьогодні розширилася колекція здорових легких супів. Я зробив сирий кремовий суп, і я дуже сподобалося! Так я поспішаю поділитися рецептом з вами!
Прохолодна річ про цей суп полягає в тому, що це трансформерний суп, або суп-соус. По-перше, можна їсти як суп, так і в сирому варіанті їжі і веган (в такому випадку просто прогріти). По-друге, при невеликому русі руки цей суп перетворюється в соус! Наприклад, можна приправити салати з свіжих овочів або сировини «паста» з кабачків. А з веганських страв з цим соусом можна їсти рис, пасту, гречку і різні закуски.
Вам потрібні інгредієнти:
Кукурудза (свіжий або заморожений) – 1 склянка
Морква, 1 шт.
Солодкий перець - 1/2 шт.
Келери - 1 стебло
Готівка (сир) - 1/2 ручна (близько 30-40 г). Я забув, щоб додати кешью на фото, шкода.
Часник - 1 зуб.
сік лимона - 1-2 ч.л.
Спеції - рожева сіль Himalayan - 1/2 ч.л., ґрунтовий імбир і турмерний - 1/3 ч.л. У мене є готова суміш свіжого меленого пряника і ірмерних коренів.
Процес приготування триватиме 3 хвилини:
1,1 км Вирізати овочі великими шматочками і покласти їх в блендер. Я потерти моркву на великій тертці, так як це дуже важко і я шкода перезавантажити улюблений блендер.
2,2 км Щоб овочі, ми додаємо інші інгредієнти до блендеру - кешью, часнику, лимонного соку (Я виживаю своїми руками відразу в блендері), сіль і спеції. Якщо це можливо, краще замочити кешью заздалегідь, принаймні за 30 хвилин. Замочений кешью набагато швидше і простіше затерти в блендері. Але навіть без замочування, в цілому, все чудово працює.
3. У Заливаємо воду в блендер - про скло. Я обов'язково не вимірювався. Я просто рекомендую вам додати трохи води. По-перше, 1/2 склянки, а потім додайте воду при блендері. До консистенції стає вершковим і однорідним.
4. У Натисніть кнопку запуску і в хвилину суп готовий!
Цей суп можна подавати в домашніх сирих хлібах. У мене були хліби двох видів в домашніх умовах: льон, нут і морква і льон, насіння і морква. Підготовка будинку:
Як я писав на початку статті, цей суп можна використовувати в якості заправки для салату з сирого сквошу, моркви і огірка.
Якщо ви не є сирою їжею, то цей суп можна нагріти і їсти тепло. Хоча в холодному вигляді вона також красива. Я не хочу нагріти цей суп. Дуже смачні і свіжі, щоб бути «нависті» приготуванням. Заливаємо цей соус спагетті. Це як я отримав обід кукурудзи.
Місце спагетті можна використовувати будь-яку локшину, рис, гречку. І цей соус ідеально підходить для закуски баклажанів, або для макаронів від кабачків. Про нас
Я скажу вам прямо - суп для любителів. Я дуже сподобалося, але не оцінив мій улюблений.
І ось ще мій підпис «супний соус» - зелений горох з м'ятою!
Хороша їжа і хороша їжа на кухні!