437
Сировинний кремовий суп селери
Неважливо, як красиві літні фрукти і ягідні делікатеси, іноді я хочу щось більш суттєве.
І остання ідея - вершковий суп-селери - дуже радий мене не тільки своїм чарівним смаком, але і зі швидкістю приготування.
Якщо вам подобається кремові супи, то цей суп селери також сподобається вам. Дуже цікаво, але - на відміну від традиційних кремових супів - це теж корисний.
Інгредієнт:
- стебла селери - 3 стебла
- жовтий перець болгарський - 1 шт.
- Часник - 1-2 зубчики
- лимонний сік - 1⁄2 ст.л. або за смаком
-Кедрові горіхи - 50 г.
-турмерична - при необхідності
- морська сіль, перець - за смаком
- Зелені цибулі для прикраси
- Чиста холодна вода - 400 мл
Метод підготовки:
Помістіть соснові горіхи в блендері. Додайте половину болгарського перцю, 2 стебла дрібно порізати селери, 1 ст.л. лимонного соку і дрібно нарізаний часник. Подрібніть до товстого пюре.
Ми використовуємо соснові горіхи для того, щоб вийшов точно вершковий суп - вони подарують солодкуватий смак і необхідну маслянистість. Жовтий перець необхідний для того, щоб дати суп ніжний вершковий відтінок. Келери краще розрізають дрібно, так що в готовому посуді немає волокон.
Додайте 200 грам води, трохи солі і знову подрібнити в блендері. Додайте решту води поступово, щоб отримати бажану консистенцію супу. При досягненні бажаної консистенції намагатися суп в солі і солі при необхідності. Ви також можете додати ірмерію, якщо колір не зданий кремовий досить... і інші приправи, якщо ви думаєте, що це необхідно.
Подрібніть «брут» до однорідного стану, щоб вона стала «смоктою» - без зернистості горіхів.
Келери стебло і половина болгарського перцю нарізають невеликими кубиками.
Зріжте зелені цибулі дрібно.
У порцеляну пластину залити бульйоном. Залийте ручну зрізану селери і перцем. Прикрасьте зеленою цибулею і чорним меленим перцем.
Тепер можна подавати вершковий суп з селери до столу і насолоджуватися ніжним і серцевим блюдом.
Бон привіт!