Енергетика

Неймовірно поживний, багатий білками, харчовими волокнами та високоякісними вуглеводами цукерковий рецепт, який можна експериментувати безкінечно.
Склад
60г сирий мигдаль
40 г сирої фісташки (або лісових горіхів або пеканів, всього 100 г будь-яких горіхів або їх сумішей OR 60 г торт після приготування будь-якого горіхового молока - тоді цукерки нагадуватимуть десертну картку)
70г дати замочений
25 г сушених абрикосів (пруни, родзинки, кліщі, або суміші різних сухофруктів... все, що ваша фантазія і холодильник дозволяють), змочений
2 ст.л. (30г) мигдальної пасти (або арахісу або будь-якої іншої горіхової пасти OR кокосової пасти (манна)
1 ст.л. (8 г) подрібненого насіння льону
1 ст.л. (8г) сирого порошку какао
1 ст.л. (5г) кокосових стружок
щіпка
Додатково - 1 ч.л. Спіруліна
кунжут, кокосові стружки, какао-порошок, насіння шипи, конопляне насіння, конопляний чай і т.д. для посипання (у розрахунку поживного складу посипки я не врахував);

Підготовка
Увечері замочити всі сирі горіхи в теплій питній воді; перед приготуванням, мити і сушити паперовим рушником;
Подрібнити всі горіхи і насіння в блендері в кришку або залишити невеликі шматочки і перекласти отриманий горіх суміш в окрему чашу;
Тепер натерти в блендері дати з іншими сушеними фруктами;
До отриманої суміші сушених фруктів додайте подрібнені горіхи та інші інгредієнти до блендера і перемішайте все в досить однорідному густому липкому тісті;
Надішліть отримане тісто на 10 хвилин в морозильній камері для охолодження;
Мокрі руки розкочуються з тіста дрібними кульками (я отримую 12 цього числа інгредієнтів);
Отримані кульки за вашим запитом можна розкачати в кунжуті, кокосові гойдалки, какао-порошок, насіння шия, насіння конопель, відповідного чаю тощо;
Зберігати корисні енергетичні солодощі в холодильнику і перезаряджати їх в міру необхідності протягом дня або перед шоковим тренуванням;
Насолоджуйтеся!

Випічка є здоровими і смачними, здоровими і смачними. Але неважливо, як привабливо і чарівно, наприклад, крупи, сирі десерти все ще мої улюблені. Як ви не любите їх? Час їх приготування - мінімум, переваги інгредієнтів - максимум:

Я думаю, що це класична дата-горіхів, які я не здивую всіх. Я відштовхую. Після того, хто ще не сором'язливі, як вогонь високих калорійних дат, бананів і горіхів в рядах Пешека багато. І вони завжди будуть. І ось, бо будь-яка популярна тема завжди оточена міфами, історіями жахів і легендами, і тому що ви повинні приїхати до умов з багатьма речами в житті. Важко сказати, виростити. Їжа не виняток тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. ПП перестає бути дієтою тільки тоді, коли ви знайомі з вашим голодом і емоціями, не порушуючи їх з «децепціями», відрізняє реальну потребу організму для їжі від стереотипів, що накладаються поп-спільнотою і з'їдають ваші улюблені натуральні продукти, зберігаючи сонність і сабразію мислення. Після того, як калорійні дати є кращим натуральним поживним наповнювачем для вас, і сирі горіхи є ідеальним джерелом білка, здорових жирів, вітамінів, мінералів і антиоксидантів.

Незважаючи на банність ідеї десерту, я буду ділитися з вами своїм улюбленим варіантом з ідеальними пропорціями для мене, які в той же час, як завжди з рецептами тут, можна змінити і трансформуватися відповідно до власного бажання, уподобань і наявності продуктів на кухні. Як і будь-яка їжа в моєму раціоні, ці солодощі не тільки смачні, але і здорові. Ось тільки частина того, що пара цих райських кульок натуральних інгредієнтів збагатить ваш раціон:

Вітамін В: B1, B2, няцин, B6, фолієва кислота
Вітамін Е
калій
залізо і кальцій (особливо мигдаль)
Магній
Мідь.
марганець
Фосфор
Дієтичні волокна (fiber)
Кошик
Здорові жири: Омега-3, Омега-6 і TCC (медійно-довгий ланцюг тригліцериди) від кокосового
Прості та складні вантажні автомобілі
Антиокислювачі: при використанні сировини какао, чіпів какао або відповідного чаю для посипання, їх вміст стає просто феноменальним;

Так як рецепт ґрунтується на горіхах, кілька слів про них окремо. Нагадуємо, що багато улюблених смажених горіхів порожні від точки зору мікроелементів (вітамінів, мінералів, антиоксидантів) кілкалорій, користь в них після смаження, на жаль, не залишається. Але сирі (сушені) горіхи, незважаючи на відсутність термічної обробки і збережені переваги, пропускають через шлунково-кишковий тракт, погано поглинаються і залишаючи відчуття тяжкості в шлунку. Це тому, що мудра природа захищає сухі насіння від вирощування в несприятливих умовах, де немає вологи. Щоб «зробити» поживні речовини, приховані в кишечнику горіхів, досить просто вдатися до замочування. Миється під проточною водою, горіхи заливають на ніч з теплою питною водою - тому запускається механізм ревіталізації, в результаті активуються ферменти самого ядра і структура горіхових змін від комплексу до простих, "відкритих" всього букета поживних речовин. Тепер наш організм має доступ до повного спектру переваг - від жирних кислот до антиоксидантів;

І ці солодощі, як і всі шоколадні десерти, є відмінною основою для таких суперпродуктів, як мака і спіруліна - це кілька рецептів, де їх присутність тільки покращує смак. Так, я можу сказати зі сто відсотків впевненості, що такі солодощі є найкращим рецептом знайомства з спіруліною. Я обов'язково додаю деталі про цей чудовий суперпродукт, який, незважаючи на всі свої чудові переваги для здоров'я, багато людей можуть важко їсти через свій смак. Так це в таких трюфелі, які спіруліна можна додавати не тільки без шкоди своєму смаку, але і для їх збагачення. Навіть мій трирічний дочка їсть спіруліна цукерки. Дуже дякую! Якщо їх колір – на фото вони знаходяться посередині – це розмазування, він легко маскується з посипанням. Для мене смак таких спірулінових цукерок, якщо не вишуканий, то напевно не банальний. Так само, до речі, з використанням відповідного чаю як посипання для цукерок. Я зазвичай часто використовую цей чай приготуванні десертів, тому це в таких сировинних рецептах, які він найбільш вигідний - посипається, даючи звичайні цукерки незвичайний смак і насолоджуватися отриманням дози антиоксидантів, які всі збережені при відсутності термообробки.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное