509
30 оригінальних фактів про наше життя Сергія Довлатова
Сергій Довлатов – один з найвідоміших письменників кінця ХХ ст. Але живе в рідній країні, він не міг приїхати до читача своїми роботами: вони побачили світло тільки після його еміграції до Сполучених Штатів і почали публікуватися в Росії тільки в другій половині 80-х, коли вони здобули велику популярність. У своїх оповіданнях абсурд з'являється як основа замовлення в людській долі. Його герої, звичайні, здавалося б, невизнані люди, виявляються яскравими і неповторними, точно завдяки своїй безтурботності і відсутності подорожі.
Довлатов не навчає всіх і не судить нікого. Він не має «позитивних» або «негативних» символів, все залежить від його точки зору. Це головна правда життя. Гуморістика і водночас сумна проза Довлатов стала класичною і, як і будь-яка класика, пішла на людей у вигляді доведен і казок. Сьогодні Веб-сайт Підбір звітності Сергія Довлатова.
- Є болючий момент в розмові з жінкою. Ви даєте факти, аргументи, аргументи. Ви звертаєтесь до логіки та загального сенсу. Тексти пісень, а це означає: І раптом ви знайдете, що вона капелюхує звук вашого голосу.
- Любов, дружба і повага не так пов'язані як звичайна ненависть чогось.
- Пристойний чоловік - це той, хто не любить речі без задоволення.
- Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені.
- Люди не люблять чесного, але доброго. Не брав, але емпатія. Не принциповано, але при цьому. Іншими словами, неприпустимо.
- Хто я? Є вчений, американський, водій, єврей, іммігрантів. Ви повинні попросити себе весь час: Я соромлюся?
- Гроші не приваблюють жінок. Не автомобілі або ювелірні вироби. Не ресторани і дорогий одяг. Не потужність, багатство і елегантність. Що робить чоловіка потужним, насиченим і елегантним. Сила, до якої одні з них наділені і якісно позбавлені інших.
- Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я дивився на тромбоне, і я здивував, що я не міг бачити ситу.
- Ми нескінченно спрощений комрад Сталін, і, звичайно, для причини. І ще хочу запитати, хто написав чотири мільйони заперечень?
- Єдиний чесний шлях - це шлях помилок, розчарувань і надії.
- Що ще, але самотність досить. Грошові кошти, скажімо, швидко збігаю, самотність - ніколи.
- Значить жити чоловіком, який не залишає богослужіння.
- Я прогулявся і думав світ невинності. Маднес стає нормою. Норма дає вам відчуття чудеса.
- Що важливо в житті? Головне, що життя є одним. Пропущена хвилина і вона надходить. Інше не буде...
- Чим більше не дивно, тим глибше емоції.
- Любов для молодих людей. Для військового персоналу та спортсменів... Це набагато складніше. Не любимо більше, це доля.
- Редактор був непоганим. Звичайно, доки він став жорстоким і сердитися.
- Я тільки дим, коли я пишу. Я пишу весь час. Багато людей помилково думають, що я диму.
- Я був відхилений, тому я пішов. Або ж він залишився.
- Бог не просить додаткових.
- Я відрахував гроші, не виходячи з моєї кишені.
- Немає більшої трагедії для чоловіка, ніж повна відсутність характеру.
- Я віддаю себе, але з кимось.
- Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо.
- Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що любов не має розмірів на всіх. Так чи ні.
- Чоловік чоловікові, що-небудь. Залежно від обставин.
- Зайдіть, коли ви зателефонуєте. Якщо ви не назвали. Найкраще, коли ви зателефонуєте, і ви не йдете.
- Сім'я, якщо ви можете вгадати звук, який миття в душі.
- «Життя красива і дивовижна!» відповіла Комраду Маяковського напередодні свого самогубства.
- Не змінювався лінолеум. Я змінив мій розум, тому що світ був допущений.
через fit4brain.com/6644
Мусанг - тварина, з якої виробляється найдорожча кава в світі.
15 Місця ви ніколи не Expected, щоб подивитися кота