15 фактів про ресторанну їжу

3610Р. 4200Р.

Ви хочете зупинитися у улюбленому ресторані? 1 хвилини УПро нас У нас є важливі факти про те, що працівники ресторану діляться з нами. Вам може знадобитися.Не запитайте офіціантку, якщо страва смачна. Звісно це смачно! Яка інша відповідь ви очікуєте, щоб почути? Ще одна річ, якщо офіціантка прагне надати вам рекомендації. У 9 випадках з 10, це означає бонуси від постачальника до персоналу для продажу своєї продукції, такі як м'ясо стейку. Овочі для салату досить просто підібрали ліжко. У холодильнику в вигляді заготовки протягом декількох днів і, нарешті, чекали на вас. Ветерна ковбаса і сушені копчені м'ясні інгредієнти також зазвичай йдуть в салати. «Діти дня», рекомендований офіціанткою, містить деякий продукт, термін зберігання якого практично вичерпається, і терміново позбутися від. Алкогольні коктейлі чудово маскують недолік спирту. Витратні ліквори в них легко заміщуються дешевими, розтане пиво з міксером, залишки з різних пляшок з тим же напоєм заливають в одне скло. І, звичайно, краще просити льоду окремо, інакше можна заповнювати весь скло з ними. Якщо ви змушені дочекатися занадто довго для замовлення, то офіціантка може забути про вас, але набагато швидше за все, що кожен затримується варильною варильною варильною варильною варильною технікою. Не посидіти на лимон! Кухарі і офіціанти приймають лимони своїми руками, але нерідко забувають мити плоди. Картопля - це картопля, тому незалежно від того, що офіціантка співає про сонячні луки Нової Зеландії, на які вирощували цей коренеплод, це не виправдовує завищену ціну. Дуже часто ви можете почути казки про товари з «домашньої мансарди» – не вірити. Якщо вони вказані в меню. Кухарі часто підлягають точному розрахунку, тому вийняти їх з голови, на основі приблизного калорійності інгредієнтів. Будьте дружні до офіціантів - в руках доля вашого шлуночка. Робота в кейтерингу також стресова, тому персонал реагує на особливу симпатію до людства. Якщо ви плануєте відвідати це місце в майбутньому, спробуйте зробити приємне враження, а потім ваше замовлення ніколи не буде забуте. Японська, китайська, вірменська, італійська та будь-яка інша кухня, незважаючи на те, що її страви повинні бути приготовані шеф-кухарями відповідних національностей. Про майстерність, не національність. Залиште наконечник 10% суми рахунку. Якщо вексель дуже вражає, можна зменшити кількість до 5%. Але загоєння кінчиків є в'язкою. У деяких ресторанах, офіціанти навіть діляться порадами з іншим персоналом, тому довірити мене, наконечник важливо. Якщо ви не хочете перестаратися і поширювати важливу інформацію, не спілкуйтеся перед офіціанткою. Неважливо, як добре навчається він може здатися, цей чоловік не глухий. І він не повинен зберігати ваші секрети. Іноді офіціанти перетягують продукти харчування з пластин. Я думаю про це, але це буває. Вони хочуть їсти кукурудзяну, і вони не можуть стояти і харчуватися за рахунок. Це найкраще, щоб ніколи не думати про те, що сталося до вашої їжі, перш ніж він прийшов до столу. Вона могла б попадати. Чи можна трохи потерти. Я не думаю. Якщо у вас є поганий темп - ви можете спробувати надати свої власні страви. Можливо, якщо ви почуєте голосніше на офіціантці, він на шляху від кухонних гончарів і «ідентично» випадає на підлогу макарони. Або гірше цього. І, нарешті, наконечник: якщо у вас не є «добрим» закладом, де ви любили і відомі, краще відвідати нові, нововідкриті місця, які повинні боротися з важкою для клієнтів. Вони дійсно намагаються запропонувати вам кращий сервіс. На щастя, вони дуже часто відкривають і закриваються.

Веб-камера