Як позбутися від постійної втоми і почати жити

Веб-сайт У статті про те, як отримати енергію для досягнення цілей.

Постійна втома? Лазнес? Депресія? Тире? Затишно працювати? Залийте свою каву і начиніть шейкерів! Чи не відпочивати? Стрес? Удар, дим, порожній холодильник! Прості рішення. Хто любить їх.

Це жита, яка через 2-3 місяці ви перетворите в рослинне, в безжиттєвий журнал. Ви лежачи на дивані, починаючи від телевізора. Депресія. Апатія. Немає міцності. Але ви не тільки. Є мільйони. Вся нація втомлених людей.

Що? Чи є ми? Енергозберігає нас всім! Він не обіцяє швидко виправити. Але це працює. У статті ви дізнаєтеся, як.

Сучасна людина має все. Для роботи є комп'ютер, Інтернет, автомобіль. Для спорту є бігова доріжка на подвір'ї, складний тренажер під диваном і щорічна підписка на фітнес-центр. Для сімейного щастя є дружина, дитина, квартира і дача. Все.

Ми всі знаємо. Що потрібно робити вранці. Ви повинні дивитися менше телевізора і читати більше книг. Що ви повинні посміхатися у вашій дозі і подарувати приємні брелоки до вашої дружини. Ми всі знаємо.

Але ми не робимо ситу! Ні, я лежаю. Традиційно, один раз на рік людина намагається змінити. Він купує нові кросівки, отримує на 6 ранку, бере лід душ і йде на стадіон. Цей «ентузіазм» зазвичай триває 2-5 днів. У 363 днів я спробую знову. Проблема не буде Ресурс сили волі невеликий. Яка проблема?

Чи не вистачає енергії? Що таке енергія? Коли автомобіль не має достатньо енергії, ми заливаємо бензин. Що потрібно їсти, щоб отримати енергію? Енергетика не про калорій. Про 4 види енергії. Чим нижче рівень, тим важливіше для нашої продуктивності.

1,1 км Фізична енергія - докладний план. Управління часом. Великий приз. Надії людей. Все це дуже мотивує роботу. Неважливо, якщо ви не злилися протягом двох днів. Або ви п'яте. Або у вас є сильний головний біль.

Так, я лякаю. Але тільки показати, що якщо у вас є проблема з фізичною енергією, все інше не важливо. Ви зробите з ладу.

Як відновити фізичну енергію?

• Грати спорт. Але тільки ті, які ви дійсно люблять. Наприклад, в моєму випадку це футбол і прогулянка. А потім є теніс, біг, плавання, велосипед.
  • Сонце вночі. Не менше 7 годин. Я також рекомендую коротке оснащення. Як жити два повні дні замість одного!
  • Їжте прямо. Це досить зрозуміло. Солодкий, жирний, борошняний, ідентичний натуральним (так, один прямо!).
  • Подаруйте каву і спирт. Моє суб'єкт - кава. Уранці ви будете пити каву - ввечері міцність на нуль. Або це не так?
Дякую, Зареєструватися Так, я Cap. Ви чекали тригонометричних рівнянь?

2. Емоційна енергія є тим самим. У нас є все. Ми добре скидаємо, ми відчуваємо, що нічого не болить. Але ви просто мали страшну боротьбу. Кращий друг. Практично боротися. Він назвав його ідіотом, його дружиною ступеню блондинка, і його син, потворний жир чоловік. Він не випив його. Ви відварюєте. Ви відчуваєте адреналін.
Чи можна ви працювати? Так, в snatches. «Я працюю за 1 хвилину, я думаю про боротьбу за 10 хвилин. й

Або візьміть протилежну ситуацію. Наприклад, ваш бос просто називають і тепло оцінив вашу роботу. Все інше! Робота починає сперечатися. Руки літати на клавіатурі (або що робити для життя?).

Задоволення, виклик, пригода, можливість — відновлення нашої емоційної енергії. Агер, роздратування, подразнення - відіймають її.

3. У Чоловіча енергія – це можливість концентрувати, креативність, управління часом та планування.

Проблеми психічної енергії? Ви можете працювати, але якось.

Шахи, книги, музичні класи, малювання та медитація замість стерпної роботи, комп'ютерних пагонів і сидячи на соціальних мережах.

Також викинути зомбі поле! Він знищує мозок. Або хоча б вийняти антену.

4. У Духовна енергія Чому ви живете? Чому ви працюєте? Де ви будете йти з того, що ви зараз? Люди можуть спати протягом багатьох років, як кальмари в колесах, не замислюючись про це.

Ви можете працювати. Для досягнення великих результатів не існує.

Як поповнити: Встановити великі цілі, зробити благодійність та інші хороші та необхідні речі.

Імпульс життя є одним з ключових концепцій управління енергією. Навантаження і відпочинок: робота - відпочинок - робота - відпочинок.

Коли виникають проблеми? Коли людина, здійснювалась, починає виводити: працювала – працювала – відвертала літр кави – працювала.

Необхідно:

• У день (див., наприклад, методика Подоро).
  • Під час дня (ночі сну, день сну).
  • Під час тижня
  • За рік (вакація).
Не переборщити! Включає час відпочинку в розкладі.

Ви знаєте, що великі біцепси не тільки навчання, але і повний відпочинок? М'язи потребують часу, щоб відновити, але після нього вони стають більшими і більш кінцевими.

Наші системи зберігання енергії Якщо ви чергуєте між роботою і відновленням, якщо ви плавно збільшите навантаження, вони почнуть рости.

Ми зустрілися з такими людьми: життєрадісна, цілеспрямована, інфікована іншими енергією. І ще продуктивно. Хто вони? Як досягти цього?
Це люди з великими енергетичними банками. Хоча, звичайно, ви не можете повністю виключити версію про відчуження.

Так де ми починаємо? Почати з усвідомленням.

Якщо ви вивчаєте теорію енергоменеджменту, це не змусить вас гасити енергію, але хоча б ви зупините кидання на екстремальні дії. Ви не будете п'яти, ви не будете жертвувати сон, ви не будете залити літри кави в себе.
А якщо ви робите, то принаймні ви не будете програти «літку» і «сили не однакові. й

Зупинити привід! Зупинити газинг і зважування!
Ви не овочеві! Ви людина!
Ваші можливості безмежні. Ви просто не маєте достатньо енергії.

І тепер ви знаєте, куди його отримати.

Автор: Дайд Карімов
Попередній перегляд: foxmovies

www.foxmovies.com/