497
Історія Як боротися з бабусями в розірваному номері
Моя мама розповіла мені, що старі люди повинні бути поважними. Я просто не пояснив, чому.
Як якщо за замовчуванням: жили до сірого - вже поважали. З цієї установки, яка ніколи не поважала нікому лише за те, що він курить повітря протягом тривалого часу.
І не людська гнига гідна поваги тільки тому, що вона жила трохи довше.
І так, якщо було гниття у людини, то по старому віку він тільки виростає.
Подруга шахтних робіт в дивані. Він говорить про те, що людей, які не мають віку. Нічмаріш, сердитися, жарознижувати, через одне, що дозволяє собі «ви», вони нічого не чують і не хочуть чути, вони готові лоскотати тільки, відкриваючи свої роти, вони приходять до вас вже рани вгору, вже незадоволені заздалегідь, вони, здається, залишають будинок тільки до кварелі. І так, вони думають, що ви несете відповідальність за наші закони. І заливають відро на голову.
Я ще не пам'ятаю мене, як він працював в супермаркеті. Ти знаєш, хто найкрасивіше? Не молоді люди або наркомани. Старі жінки крадіжки. І не думаю, що вони вкрадають картоплі або цибулини, тому що це важко для них. Старі жінки вкрадають сміливо, з повним почуттям, що вони не будуть нічого, коли спійманий - подрібнити і сміятися практично на обличчі.
Тому що так, не буде нічого.
* * * * * * * * * * * * * * *
Автобус стиснено.
П'ять місць перед мною заповнили готівкою: два подвійні, і одна справа. Так, гроші сидять:
Я пішов поруч з середнім подвійним, в одну рукою два великі і не прості пакети, з іншого боку я захопив ручку сидіння.
Не допомагає багато. З усіх боків штовхнув так, щоб я відчував, як сильну мою спину.
Періодично я ховався над жінкою, що сидить на краю, на подвійному сидіння, бабуся, або скоріше, не над нею, але над цими люменами, між грудями і переднім сидінням, а не на всіх власних волюціях, а не тому, що я радий цим близькістю.
Так само, щоб підійти в будь-який інший спосіб, не було ніяких варіантів, хоча я спробував залишитися прямо з усіма моїми можливоми.
Бабця був явно в дорозі. Як турбувати. Звісно, бабуся повністю заготівля, що вона не подорожувала в перевезенні. І на натовпі автобуса модна фраза «особистий простір» абсолютно безглузда, і обмежена, якщо вам пощастило, до того самого місця, де сидить твій особняк.
І так, ті, хто варто, набагато гірше.
В автобусі була нова порція маси на зупинці автобуса, перетворилася в стиснену брикет, і я зрозумів, що принаймні до наступного зупинки я не міг відновити стовідсоткову вертикальну позицію. Це, я хотів би, але ... люди на вершині завжди ширші, ніж дно, і навіть якщо ноги на підлозі практично без проміжок, то немає місця, залишених для дихання нормально.
І, звичайно, я знову піднявся над лінією, що бабуся, очевидно, був мальований в її розумі як непристойна зона.
І в той момент мій бабуся мовчистий, але міцно переніс мій ліктя в живіт. Так.
І так як це не допомогло, тому що я не хотів відступати, і вони пінували мене щільно, мій бабуся буквально перемістив мене навпіл другий пізніше, і навіть до того, як я міг приїхати до мого почуття.
Так ви розумієте, що вона не просто спробувала рухатися, але що вона трахнув вгору, тобто вона поставила багато сил в ці ліктя ударів.
І я зрозумів, що бабуся знову тягне її ліктя, але явно не кинути його. Так, вона готова знову перемістити мене. Вона, очевидно, вирішила працювати на мене.
Після чого була чиста реакція. Я даю рукоділля і зуміла захопити Бабця ліктя.
до Що ви робите?! - Я був
І ось де він почав.
Я розумію, як це працює. Коли п'ять немовлят збираються в одному місці, явно незадоволені своїм життям за останні двадцять років, вони просто чекають на час.
У той, хто сидить поруч з Бабкою-S-Loctam, біля вікна, умовно давайте Бубка-Оратор, раптом відкрив її рот. І пішов. Але не для мене, звичайно. Він занурюється і заливається.
Мені важко сказати, що це буквально, але від її лютого виступу він вийшов, що ... людина, там було щось про те, що я не тільки натискаючи літню людину, але і дозволяючи собі захопити руки ...
Люди люблять гучні спікери. Вони завжди готові до підтримки тих, хто обвинує голосніше. Гроші пішли прямо в. Це його. При цьому.
Навіть п'ятий, хто сидить з краю фронту, перетворився і влетів у обговорення з ковткою, яка буквально половина хвилини відійшов від загальної «і не скажеш, молодий-арогат», «так не сором'язлива, ніякої совості», до «так що вона дозволяє себе».
Бабка-С-Лактем, за підтримки старих жінок, одягають дві руки і почали досить безглуздо молитися від себе і в натовпі. Я влаштував для деяких хлопців, стоячи маленьку сторону і назад, в якій, власне, я притискав, він відразу ж закривав рот і він німий.
- Чи ти божевільний?! - Я знову занедбалий, тримаючи мої чаші з однією рукою, і злетів дуже міцних старих жіночих лап з іншими.
А потім, насправді, це сталося.
Той, хто сидить поодинці передній, і до кого він був все найменш стурбований, в процесі обговорення з спиною сидячих великогабаритів, очевидно, отримав струнку остаточно, вирішив, що не буде достатньо просто взяти участь в обговоренні молодий і непристойний, і... сказав, що я повинен бути відкинувся від автобуса.
Не перебільшуючи. Вона відвернулася від грошей, виявилася на іншу сторону, назустріч мені, підняла голову і сказав абсолютно чітко, випрямляла, вона виправила: «Ви повинні викинути тут!»
- Вимкнете рот! - Я не можу стояти його і викинути на неї, відволікаючись від трамваїв мене Бабка-С-Локтем.
Ну, насправді, ви сидите десь на боці його - не стежте за ним, але вони не запитували вас про вашу думку, і ви не берете участь.
Ви знаєте, ви можете доторкнутися до грошей. Я маю на увазі, ви можете бути ізольованими, але якщо ви сказали щось назад, ви можете бути ізольовані ще більше.
- Що?! - Вона переїхала в. Чи ви збираєтеся заповнювати рот? Ой, соромитися!
І випробуйте наступне, точно висипайте, з довгою "n":
- Гніда!
Качка і синиця. Ви йдете.
Звичайно, вона сказала щось інше. Вона припинила на другий раз, щоб отримати трохи повітря.
І я побив її в обличчя.
Не з кучерявою, або вона буде розсипатися, але з пальмою, накидається в обличчя.
Тому що жінка не повинна думати про те, що ви можете викликати когось, як це скупчитися і в'язати, і вона не буде нічого для неї.
Що відбулося далі? Вони всі загибліли, різко, миттєво, і почали захопити повітря. Бабка-С-Локтем відразу знімала свої кіготи, Бабка-С-Локтем відразу прибрав її кіготи, Бабка-Оратор відчинив рот біля вікна, перевернув і, подивившись на очі, запитав:
-Ви?
І вона закриває.
Але пауза була короткою, бо що почалася поруч, я не повторю.
Курс валют предоставлен сайтом. І звичайно, пов'язані люди. Я Навігація Стара людина!!!
Я не знаю, як я промив з цього автобуса.
І я хочу, щоб я поклав його важче.
Як ви повинні думати, що ви говорите. І якщо ви не зробили його на сімдесяти, або що це, це ніколи не пізно, щоб дізнатися.
й
浜у 涓 蹇
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Любовний чоловік ілюструє кожен день, проведений з нею
Кіт пішов до горіння будинку 5 разів, щоб кожен малюк