474
Про те, що кожна дочка - копія її матері
Фотографії матерів і дочок підтверджують, що гени працюють чудесами. Журнал «Пошта онлайн» провів захоплюючий експеримент, щоб довести один раз і за всю унікальну схожість матерів і своїх улюблених дочок. З фотошопом вони вирішили поєднувати свої фотографії.
Веб-сайт Здавалося б, було дуже переконливо.
Сара Пірсон і її дочка Clammy
Р
Я успадкував очі матері та посмішку. Однак, можливо, найбільший подарунок мені є можливість бути позитивним про її зовнішній вигляд. й
Rhonda McIntosh і її дочка Darcy
Darcy: Хоча я завжди знав мій мама і я був подібною, ця картина дійсно дивилася мене. Якщо мені 30 років подобається, це чудово.
Естер Економія і її дочка Wendy
Естер: Я більш впевнений, що здоров'я є більш важливим, ніж зовнішній вигляд. Цікаво усвідомити, що В'язкість лікує зовнішній вигляд. Вона ніколи не зробила пуховиків про дорогі лосьйони або креми. й
Josie O'Rourke і її дочка Jodie
Jody: Мама каже, що вона капелюхи старіння. Я хочу, щоб побачити, що вона є ще великим. Мені подобається, що вона і я так схожа: у нас однакові очі, посмішка і прищі.
Франція Danscombe і її дочка Tineka
, Україна
Франциска: До сьогодні я ніколи не думав, що я шукав Tineca. На очах вона красива, ніж мене.
Фотопроект про те, скільки сім'ї означає кожному з нас
12 "overheard" історії про сім'ю
www.dailymail.co.uk/femail/article-3441271/Proof-women-turn-mother-suspect-fascinating-picture-experiment-five-mums-daughters-face-disconcerting-truth.html? JavaScript licenses API Веб-сайт
Веб-сайт Здавалося б, було дуже переконливо.
Сара Пірсон і її дочка Clammy
Р
Я успадкував очі матері та посмішку. Однак, можливо, найбільший подарунок мені є можливість бути позитивним про її зовнішній вигляд. й
Rhonda McIntosh і її дочка Darcy
Darcy: Хоча я завжди знав мій мама і я був подібною, ця картина дійсно дивилася мене. Якщо мені 30 років подобається, це чудово.
Естер Економія і її дочка Wendy
Естер: Я більш впевнений, що здоров'я є більш важливим, ніж зовнішній вигляд. Цікаво усвідомити, що В'язкість лікує зовнішній вигляд. Вона ніколи не зробила пуховиків про дорогі лосьйони або креми. й
Josie O'Rourke і її дочка Jodie
Jody: Мама каже, що вона капелюхи старіння. Я хочу, щоб побачити, що вона є ще великим. Мені подобається, що вона і я так схожа: у нас однакові очі, посмішка і прищі.
Франція Danscombe і її дочка Tineka
, Україна
Франциска: До сьогодні я ніколи не думав, що я шукав Tineca. На очах вона красива, ніж мене.
Фотопроект про те, скільки сім'ї означає кожному з нас
12 "overheard" історії про сім'ю
www.dailymail.co.uk/femail/article-3441271/Proof-women-turn-mother-suspect-fascinating-picture-experiment-five-mums-daughters-face-disconcerting-truth.html? JavaScript licenses API Веб-сайт