339
Чому ви не повинні змінити любов
Я не маю коханого.й Це не про мух, а не про падати в любові, а не про хобі. Це великий і важливий. Не буває.
Психологи кажуть, що мій несвідомий блокує цю зустріч, або підбір невірних чоловіків, або збереження відносин з виїздом на інший рівень. Може бути так. У мене є вибір. Але це не так.
Тому що немає чоловіка, але хто мене приймав. У цьому сенсі я маю високі вимоги. І я зрілу людину, тому не потрібно менше. «Якщо я був» Не турбувати мене. Я знаю, як отримати радість і любов від усього мене, і я даю це щедро.
Не поспішайте. Я шукаю. Я переглядаю. Я відповідь і я відповідь. Я чую тебе. "Телли", "Порада" ... Один, другий, третій. Я не потребує сексу або місяців відносин, щоб дізнатися, що я буду спалювати.
- Червона помада не влаштовує тебе, вона не вписує ніжного обличчя.
- Ви одягнете занадто закритий одяг. Додайте трохи більше сексу в шафу.
- Я сподіваюсь, що ви прийшли до віри.
- Я хотів би зрозуміти істинні цінності.
до Ви добре виглядаєте з відкритою шиєю і легким одягом, ви повинні одягатися так.
до Ви сніжинки, ви трахнув.
до Ви хочете бути мисливцем? Ти мисливець.
- Я не хочу магію, я хочу простої жінки.
- Ви стаєте складними. Потрібні бути простіше.
Я не знаю, як це зробити. Я знаю, що я хочу. Так вони не зрізають мене. Так що вони не спробують вписати мене в звичну схему. Так що я не отримую трюк в коробці і позначений.
Тому що це не так. Не один, ні інший визначає мене. Це частини, краї, фрагменти. Але це не так. Вам потрібно когось, хто побачить... ні, відчувати суть. Чим не головне.
Я розумію, що все я сказав не про мене, це про себе. Так, людина мені потрібна шкала і цілісність особистості, яку я ще не зустрівся, і, можливо, я ніколи не познайомлюся. Не буде трагедії.
Можливо, у мене є занадто сильні межі. Протягом десятиліть життя сім'ї я втомився від надання і обмеження своїх інтересів.
Я думаю, що більшість чоловіків, за своєю природою як підкорювачі, перемістити межі жіночої особистості. Невідомо. Вони підкорюють її територію. Це вічна гра: якщо чоловік повністю захоплений, він втрачає інтерес; якщо жінка показує, куди не піти, відносини триває, тому що не все виграє. Щоб вийти за межі правил цієї гри, обидві пари повинні мати високий рівень духовного розвитку, усвідомлення, визнання іншого права жити їх життя.
Я знаю, як будувати відносини. Але нехай це моя проблема: Я особисто не хочу усадки. Я хочу жити власним способом, думати, плаття, вивчення життя, спосіб я люблю його, шлях я розумію його. Я хочу, щоб мати мої переконання і значення і змінити їх лише тоді, коли я хочу. Не потрібна фіксація.
Птахи не літати з крилами вирізаються. І я не можу без повітря і неба. Не буде мені.
P.S. Не втрачайте мій відгук буквально. Це думки багатьох жінок, які сумніваються, шукати, були в відносинах – узагальнений образ.
Автор: Лілія Ахремчик
Фото кредит: Lakeshore Розваги
через озимий берег.com