422
Кожна з нас називається Beloved.
Якось я відмовився чути голос, що говорить про дуже глибини свого буття, «Я мій коханий, моя користь на тебе». Ви завжди були там, але я хотів би почути інші голоси, говорячи про те, що ви повинні щось; зробити щось суттєве, ефектне, або переконливе, і ви заробите любов, яку ви заробите." В результаті тихий, ненав'язливий голос, говорячи в тиші і сулію мого серця, залишалися ненависними, або хоча б незвинувати.
Можливість почути тихі, ненав'язливі голоси, що зателефонував мені Beloved, здавалося мені багато разів: мої батьки, друзі, викладачі, студенти і багато незнайомців, які зустрілися зі мною по дорозі, голос з вищезгаданих мов через всі вони. Багато людей подбали про мене добротою і ніжністю. Я навчився і навчався з терпінням і наполегливістю. Я був підтриманий, коли я був готовий, щоб знову спробувати і знову, коли речі не працюють.
Я був винагороджений і оцінив мій успіх. Але всі ці ознаки любові були не достатньо переконувати мене, що я був коханим. Здавалося б, я продовжив торментувати себе з питанням: «Якщо всі ті, хто звертається до мене так багато уваги і знаходилися внутрішнє само, будуть любити мене і?» У темних куточках моєї душі, продовжили слідувати за мною на підборах і змушували мене летіти з самого місця, де тихий голос міг почути, викликаючи мене.
Я думаю, що ви знаєте, що я розмовляю. Чи не ви, як я, сподіваюся, що людина або шанс прийде і дадуть вам, що в кінцевому сенсі внутрішнього благополуччя, без якого ви не відпочиєте? Ви думаєте, що «Чи є ця книга, ідея, семінар, подорож, робота, країна або відносини задовольнять найглибше прагнення?» Але до тих пір, як ви очікуєте цього загадкового моменту, ви продовжуєте кидати в постійній тривожності і тривоги, з заздрістю і небезпекою, ніколи не отримувати задоволення. Ви вже знаєте, що це манія, яка приводить нас до життя і дій. Але в той же час це також робить нам питання, чи ми досягаємо нічого в кінці. Це шлях до духовного виснаження і руйнування. Це шлях до духовної смерті.
Але ні ви не повинні вбити себе. Кожна з нас називається Beloved. Ми любимо перед нашими батьками, дружинами та чоловіками, дітьми та друзями Це найбільша правда життя. Це правда, що я хотів би дати вам. «Я кохаю. й
Послухаю цей голос з інтенсивною увагою, я чую в спині серця слова: Я назвав вас вашим ім'ям. З самого початку ви шахти і я твої. Ти мій коханий, Моя користь на тебе. Я запечав вас на глибині землі і ткали вас у вугрі вашої матері. Я написав своє ім'я на руках і приховав вас в руках. Я шукаю вас нескінченною ніжністю і турботою про вас більше, ніж найловіший догляд за матір'ю для дитини. Я підрахував всі волосся на голові, і я провідний вам спосіб. Де ви йдете, я їду з вами, і де ви зупинитеся відпочивати, я тримати вас. Я подарую вам їжу, щоб задовольнити всі голоди і води, щоб скуштувати всі груди. Я не сховаю обличчя від тебе. Я ваш батько, ваш батько, ваш брат, сестра, ваш коханець і ваш чоловік... так, і навіть ваша дитина... де ти, я з вами. Ніщо не розділить нас. Ми один.
Щоразу ви слухаєте голос, який викликає вас коханим, ви виявите бажання слухати цей голос довго і ретельно. Порівняти його можна в пустелі. Необхідно доторкнутися до вологого грунту, і є сили копати глибоко.
Генрі Новен. «Життя коханого»