Людина ховалася відступним Kitten. Після 3 днів він врятував життя!

Глен Шалман закривав покинутий маленький кошеня, який закінчився в притулку після того, як на вулиці не загинув. Збережено тварину, що переоплачує власника таким же чином – кішка буквально врятувала життя нового власника.

Глен приймав додому 8-week-старий кошеня ім. Блейка. За словами чоловіка, кошеня була біля смерті, коли чоловік побачив його у притулку.

Глен страждає від захворювання головного мозку, що викликає захоплення під час якого він може зупинити дихання. Але він не мав ідеї, що кішка врятує життя під час одного з нападів.

Чоловік сказав, що на перший день він мав невелику атаку. Далі кішка поставила свою лапу на руці, так як якщо намагатися сказати: «Не хвилюватися, все буде дрібно. й

У третій день після того, як кішка з'являлася в будинку, людина мала більш сильний напад прямо на сонці - кішка почала кусатися пальцями, щоб прокидати його вгору.

Якщо кішка не починала прокидати господаря, він може загинути прямо на сонці від респіраторного арешту, а не відновити. Чоловік каже: "Я врятував його і тепер він мене врятував. й

Глен тепер викликає кішка його охоронець ангела, відправлений Богом. Згідно з чоловіком, кішка розуміє його з середини слова, весь час занурюється і слідує власнику всюди. Він просто щасливий, він отримав Змішувати зараз. "Ця кішка допомагає мені жити! Він просто справжній герой кошеня! каже Глен.

Людина ховалася відступним Kitten. Після 3 днів він врятував життя! р.

Ми можемо допомогти людям і навіть зберегти їх життя.

: маркетій.ru

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження