526
Вознесіння держави. Портали
Недавній канал від Hathors, через Tom Kenyon, штати: Після завершення процесу біологічної смерті, на основі нашого досвіду, вам доведеться пройти три портали.
Перший тунель світла. Якщо у вас виникли нерозчинні відносини або проблеми з цими людьми або істотами, ви можете відчути сильний хірург, щоб ввести цей світ. І, таким чином, ви перейдете на пологове колесо, швидше за все, перевтілюється на Землі.
Друга енергія гуру або спасителя. Ми хочемо попередити вас, що коли ви вводите цю поле, ви вводите поле, визначене не тільки еволюціонарні досягнення вашого гуру або спасителя, але і його обмеження.
А третій - портал або тунель, що веде в темряву. Третій портал відкриває темряву. А вхід до цього порталу веде вас до Воїду, з якого все народжується. Якщо ви обираєте цей портал і готові до цього рівня свободи, ви маєте можливість вивчити інші розміри в цьому космосі і за її межами, тобто, щоб досягти стану за межі будь-яких фізичних явищ. ?
Це так? У нас є три способи? І тільки через біологічну смерть?
Що турбує вас, дитина?
Не зважаючи на те, що це гасіння. Вибачте, що після смерті я можу відновити на землі знову або розчинити і втратити свою індивідуальність. Що про колективну душу і Монад? Чи може мій вибір розчинятися без участі? Розкажіть більше про кожен шлях.
Тунель світла, зазначеного в повідомленні, є порталом реінкарнації на вашій планеті. Світло, що світиться від того, є світлом сутності вашої планети. Є багато в своєму світлі. І це світло спокусливо, тому що він знайомий з вами. Він близько до вас. Тому що у вас є вбудована на цій планеті багато разів. Як ставити світло будинку. Як стикатися з відомим середовищем і відштовхувати невідомого. Цей світ близько до вас, як це спогади про ваші минулі поїздки через втілення на цій планеті. Це Ваше знайомство з планетарним духом, для нього був Ваш дім на тисячі років.
Якщо у вас є незакінчений бізнес на цій планеті, незрівняні зв'язки зі сутьми цієї планети, з іншими людьми, то ця визначна пам'ятка нестерпна, вона приваблює вас як потужний магніт до земної ненависті. Ось чому ви навчитеся пускати ваші вкладення в свій струм інкарнації. В іншому випадку, ці вкладення, як нитки світла, будуть тримати вас в просторі цієї планети. З іншого боку, ви повинні сплатити всі енергетичні борги до всіх планет. І дати назад, що було передано іншим.
Чи не природно давати іншим особам і знаком освітлення?
Питання, як ви даєте. Ви знаєте, що ви знаєте? Якщо ви даєте свої, то це, частина енергії, яка належить вам у вигляді форми, то ви не можете зробити це недоліком, це краще: вам не вистачає його для власної цілісності. І щоб ваша частина повинна бути повернена. Але якщо ви просто служите чистим джерелом Божественного світла і дайте не свій власний, але тільки як керівництво, то це не зв'язує вас. Для того, щоб вам не заповнилося. Якщо ви дивитесь на «добрих» і «не ваших», то вам потрібно зробити краще, щоб не бути вашими частинами у всьому світі. Але якщо ви навчитеся, то не розділяєте на «заслуги» і «не ваша». Тексти пісень, а це означає: І ви не в усіх шматках. А ти все. Це тонка лінія розуміння, вона прийде до вас.
Я не можу вибрати тунель світла після того, як я гине, це автоматично приверне мене?
Автоматично, що означає несвідомо. Якщо ви в цьому моменті повністю усвідомлюєтеся про те, що відбувається до вас, і не досягайте лише того, що брекони, ви маєте право вибрати портал, який ви думаєте, краще для вас. Але ви повинні розуміти, що думка миттєво. Як тільки ви думаєте, "Як красиво це світло!" ви відразу привернете до нього і впадете в наступну непропускання. Саме тому ви навчите дисципліну думки, для кожної думки чутно і кожна думка втілюється в свою реальність.
Ви сказали в ТАО, що не кожна думка втілена. Якщо ми присутні в фантазіях і не заземлені, то вони не реалізовані.
Вони не реалізовані в земній реальності. Для того, щоб побачити щось видиме у вашій реальності, потрібно заземлювати. Як визначити координати створення, де він повинен бути втілений. І, крім того, з'єднання до Землі Матері дає поштовх і захист, зміцнює вашу творчу силу в рази. Ваші інші думки, які ви називаєте фантазією, втілюються в інших реаліях, на інших рівнях створення, або притягуються ступенем схожості на інші творіння.
У різних книгах, де люди описують свій досвід, кажуть, що коли вони залишають тіло, люди здаються в проміжну зону, де вони пояснюються, де вони пішли, їх помилки аналізуються, що чекає їх і так далі. Чи є це вхід до тунелю світла?
Я. Вони навчають своє минуле життя і готуються до майбутнього. І вони зустрілися з душами.
Все правильно, займемо наступний тунель, гуру тунель. Ви сказали в TAO, що за рахунок своїх дисків, і тому не варто шукати гуру.
Так, це. Але шукайте чи не шукайте гуру, який ви шукаєте. Це ваш вибір. Гуру показує спосіб, він накопичує світло цілої групи в єдиний тунель і кріпиться через нього, показує спосіб. Але він залишає цей шлях для своїх учням, для їх оснащення. Він не може видалити тунель і неприпустимо, поки всі його дискрипси не засмічені. І в цьому сенсі він є хостом ситуації, бо він енергійно підключений до цілої групи своїх студентів. Шлях через цей тунель, його складність або простота проходження залежить від якості гуру, від того, як він пройшов цей шлях. Наприклад, Ісус пішов через цей шлях страждання, і всі його дискримінації повинні пройти через шлях осадження через страждання.
Так що всі Ісусові диски засвоюються?
Вони знаходяться на різних рівнях відступу з Майстером, але більшість вже приєдналися до нього. Вони чекають на Юдас.
Юдас?
Я. Він також мав піти через страждання. Для цього був тунель. Але він закінчив його вознесіння.
Отже, вознесіння через гуру є ініціативою групи?
Ні, група, що ініціюється, ми описали в TAO, підсилюємо спільними зусиллями, в яких ніхто не в групі припускає за рахунок інших, швидше або повільніше, ніж інші, ніхто не є чудовим або holier. І є єдиний організм, об'єднання душ для розвитку і спільної оснасіння, коли якості кожної допомоги групавуха в цілому.
Так це четвертий спосіб? Хто шукав Gurdjieff?
Ви можете сказати, що дитина. Але Gurdjieff не може втекти роль гуру. Це тонка лінія. Коли ваші диски починають відхиляти і підняти вас, ви не зможете стати їх гуру і нехайно починаєте нести відповідальність за їх підвіску. Учні Гурдіффа побачили його як гуру. Це означає, що вони обрали для копіювання його шляху, щоб слідувати його шляху. Поклоніння гуру передає йому потоки енергії, тобто добровільно доручає їм гуру, які потім позбавляють їх на власний розсуд. І в такому стані занурення студентів дуже складно не впадати в себе і не допустити цих струмів.
Ви сказали, що Gurdjieff не може проти цього?
Частково, так.
Добрий день Далі розглянемо третій спосіб: злиття з Абсолютом. Чи розповсюджується вона? Чи можна вводити будь-яку іншу форму через цей портал?
В залежності від вибору. Ви забираєте цей портал, ви бачите багато дверей і хасм.
Абіс?
Я. Хмара, що рубає. Сила. Взаємодія.
Що Шунята?
Це те, що ви називаєте її. У той, хто вибрав абіс розчиняється в ньому і об'єднує його Джерелом, і стає все, і більше не існує як форма.
Але він пам'ятає себе як форму або ні?
У вас є пам'ять про існування ваших клітин. Ви пам'ятаєте кожну клітинку? Що сталося в житті вашого тіла? І так і ні. Ви пам'ятаєте його в цілому, на різному рівні сприйняття, всього тіла. Ви не пам'ятаєте найменших деталей вашого тіла, і в той же час, сума тих спогадів дає піднятися на ваше сприйняття вашого тіла. Великий неймовірний запам'ятовує все і запам'ятовує нічого. Дуже пам'ять про що вже є проявом. Але це не проявляється, що частина Абсолюту, яка не проявляється і чекає її прояв. І коли ви входите в це невидиме, ви його розчиняєте і перестаєте бути.
Тоді чому б я розчинився в ньому? Я знаю моє питання, що це таке?
Загальна свобода від уніформи. І вміння проявлятися в будь-якій іншій формі, але не кріпляться до неї.
І двері? Чи є ці двері в інші світи?
Це потенційні двері. Всі ваші можливості прояву як форми, після того, як ви залишили свою колишньою формою і обрали темний тунель. За кожним дверима є ще один світ. Двері, звичайно, є умовними, але багато хто з вас бачить їх як двері.
Чи є інший світ іншої частини нашого Всесвіту, або це інші Всесвіти інших творців?
Звісно, це інші частини нашого Всесвіту, для нас все існує в нашому Creator. Але, вибравши кожну дверцята, ви знову будете мати вибір між порожнечими і специфічними втіленнями на інших планетах, а в інших частинах галактики, і в інших галактиках. І знову зустрінеш вас до дверей, і ви боїтеся з недійсним.
Я не розумію, я можу вибрати проти вибору моєї колективної душі?
Кожна людина не входить до складу або окремо. Зробіть свій власний вибір або прийміть вибір інших або інших.
Але я, що колективна душа, яка просто забута її цілісність! Як вибрати власний шлях? Це буде означати, що моя колективна душа буде неповною без мене і не зможе пройти всі свої враження.
Це один. А так само, як ваш колективний душ хворий і люблячий чек на повернення після земляних блукань, тому буде чекати повернення з інших блукань. По суті, ви чекаєте себе, тому ваше терпіння безмежне. Ваша любов як колективна душа невичерпна. Так само, як дитина вибирає нову іграшка, яка робить його щасливим, тому ви обираєте іграшки. А Ваша доброта чекає посмішка для вас, щоб вам було приємно.
Тоді це питання. Всі ці варіанти існують тільки після фізичної смерті, або є інші способи? Чи можливо виставити в ваше фізичне тіло, або це несумісне з іншими рівнями?
Ви попросили про механізм післягнійної інкарнації. Відповіли. Але всі способи завжди у вас. Все квантово підключено. А коли ми пояснимо двері для вас, це насправді однакові двері, які перетворюються на різні види порталів у вашому сприйнятті. Для того, де ви йдете, ви завжди в Абсолютній свідомості, ви просто не знаєте про це. У вас є прямий шлях до оїди. Коли ви відключаєте зовнішні фактори – що приваблює ваше сприйняття, як Світло приваблює вас після смерті, або curiosity для відкриття дверей і виходів – потім ви входите в себе, в свою основну якість, ви виявите цю порожнечу в себе, в якій ви завжди були, але просто створили ілюзію поділу з цієї порожнечі. Ви завжди можете зайти в неї і зникнути.
Що станеться до моїх органів?
Вони також розчиняться. Це буде повне всмоктування. Вознесіння до найвищого рівня. До рівня Абсолютної свідомості. Оскільки всі рівні також є ілюзією поділу між Вашою свідомістю та іншими свідомістю.
Так неможливості в фізичному тілі?
У своїй поточній формі немає. Оскільки ваша фізична форма не здатна прийняти якість і кількість енергії, яка чекає вас на вищому рівні. Це просто горить в тих променях. Так ви можете перебудувати ваше тіло. Коли ви можете перебудувати його так, щоб вона живиться на prana, тобто Божественний світло, то він буде готовий до приходу до вищих світів.
Так це не зовсім скоро. А потім як ми зараз існують частково в четвертому вимірі і деякі в п'ятому?
Ви існуєте з вашої свідомості. А деякі з ваших органів, крім фізичного, частково піднімаються вище, тобто вони охоплюють вищі рівні. У цьому сенсі, якщо ви дивитеся, деякі з ваших органів є величезними і деякими невеликими.
Ви попросите перебудувати ваше тіло в кристалічному режимі. Ця структура займає найвищу частину фізичних форм, так само як кристали дорогоцінних каменів можуть отримувати і трансформувати дитинне світло, тому ваші тіла можуть перетворювати його в себе.
Отже, ваші прогнози часу все ще дійсні, що в наступні 100 років буде хірург, близько 300 років Земля буде ввести четвертий вимір, а близько 1000 років - п'ятий?
Ви шукаєте швидкий спосіб, і цей швидкий спосіб знаходиться в межах вас, але ви не знаєте, як і не хочете його використовувати, тому що ви боїтеся розчинення, втрата ідентичності.
Але ми розповіли, що вознесіння про те, що планета вже згасає.
З точки зору тих, хто каже, це правда. На рівні, де ви отримуєте цю інформацію, час тікає по-різному, і все відбувається одночасно. Тож не завадить тебе. Але інерція матерії, яка існує у вашому світі значно сповільнює процеси у вашому фізичному світі.
Отже, поточне покоління не чекає на підвіски?
Якщо ви йдете про вознесіння всього людства, це не швидкий процес. Але індивіди можуть засвоюватися в їх поточному житті на планеті, якщо вони стійки в їх переслідування. Ми готові допомогти кожному. Зателефонуйте нам у ваших думках і ми відкриємо портали для кожного аспіранта.
Портали для всіх? Ми не відкриті, але ви можете відкрити для нас.
«Ми» та «Ви» – це всі відносні умови. Ви Ми ви. Всі портали знаходяться у вас і знаходяться в нас, і ці портали є одними. А якщо ви висловлюєте свою намір відкрити портал вакансій в самому себе, ви вже досягнете мене, дитина, щоб допомогти вам відкрити цей портал вознесіння. А якщо ви прагнете до цього порталу самостійно, тоді я відкрив цей портал для вас. Для нас один.
Що таке портал?
Це вхід до вищих розмірів. Це ваше підключення до вашої доброчесності та вашої сили, це ваше підключення до вашого істинного само. Шукайте його у вас. Тільки ви можете знайти його під шаром всіх особистих відтінків. Знаходимо, щоб знайти щось, що не ви. Розчиніть його самостійно. І знайти, що вірно вам, ви на глибині вашої душі, як ви його сказали, ви знаєте, що ви відчуваєте. Це можна назвати молитвою, закликом до Бога. Для всього є один.
Ви і спілкуюся на всіх рівнях? Ви сказали, що я багатовимірний і жити на багатьох рівнях одночасно в різних варіаціях мого досвіду. На всіх цих рівнях я запитаю вам питання та відповіді?
Так, звичайно, дитина. Все існує одночасно. Ви не паралельно на різних рівнях. Якщо ви запитуєте питання прямо зараз, це відбувається на всіх рівнях одночасно, у всіх ваших втіленнях. Але відповіді різні. Ступінь готовності кожної частини Вас на різних рівнях. Є рівні, де ви почуєте інформацію більш чисто, оскільки є більш глибоке підключення до джерела. І є рівні, де ви спотворите більше через вашу ізоляцію. Але ваше поточне сприйняття – це різновид мозаїки всіх цих відповідей і питань, всі якості Вашого слуху.
І чому змінити ваше тіло, якщо ви вмираєте в будь-якому місці і можете зробити вибір, які ви йдете про?
Це вибір для кожного з вас. Все підключено. А коли ви змінюєте свою обізнаність, ви змінюєте ваше тіло. Це неминуче, оскільки нові рівні енергії стають доступними для вашого сприйняття і тому для всіх ваших органів. Включаючи ваше фізичне тіло. Але ви можете вибрати смерть, як ваш вихід з фізичного тіла і вибрати один з порталів вознесіння або розвитку.
Але ви сказали в ТАО, що всмоктування без фізичного тіла неповний.
Так, якщо ви прагнете свідомо вище в рівнях ієрархії, ви можете бути представлені там вся форма. Кожне тіло несе свої особливості досвіду, які ви пройшли і пройшли. І кожна характеристика визначає ваш шлях підвіски. Таким чином, втратити фізичне тіло, ви втратите навігаційні карти, заплановані шляхи, вздовж яких ви прагнули бродити через океани Всесвіту. Але якщо ви можете просто повернутися до Воїди і знайти свою повну сутність, то ви можете залишити гру багато способів.
Хто? Ви ознайомтесь з самогубством?
Мурдер завжди вбив. Або насильство. У цьому випадку ви захочете ваше фізичне тіло, яке не хоче вмирати, що все ще хоче випробувати через вас і з вами. Ваші клітини та органи. Якщо ваше тіло, в повній єдності з вами, прагне вмирати і переходити в новий якісний стан, то цей вихід не буде насильним, але стане спільним вибором. Але щоб зробити це, потрібно знайти цілісність з вашим тілом і почути кожну клітинку у вас. Знайти гармонію в них і з ними. І ви все ще довго від цього. Для того, щоб ви не змогли зберегти гармонійну цілісність з тілом планети, доки ви будете мати гармонійну цілісність з вашим тілом.