871
Пісня про страшність. Для тих, хто особливо ностальгічний
У сумарні штани на предмет санкцій в дусі «не потрібно, ми справляємо з тим, як багато років вони мешкали в Союзі, і нічого», трохи односторонньо вкрито питання про те, як вони жили. Для невиправного дефіциту, в якому суспільство проживало значно Коли основне завдання реклами не було перенести переваги і переваги, але про наявність товарів як такої, вона була слабо мотивована. Ну, для тих, хто не пам'ятаєш, це не схоже на карате.
Недавній історії варто знати. І перенести невелику сріблясту виделку, щоб взяти локшину з вуха.
Більш дорослі, вдихаючи мовлення, так як він використовується, щоб бути великим і духовним, я хочу, щоб об'єкт категорично - не генералізувати. Ті, хто духовно залишаються духовними.
Але багато кілометрів черги і відсутність продажу елементарних речей, якось підірвали віру в яскравому майбутньому.
р.
, Україна
196089
Недавній історії варто знати. І перенести невелику сріблясту виделку, щоб взяти локшину з вуха.
Більш дорослі, вдихаючи мовлення, так як він використовується, щоб бути великим і духовним, я хочу, щоб об'єкт категорично - не генералізувати. Ті, хто духовно залишаються духовними.
Але багато кілометрів черги і відсутність продажу елементарних речей, якось підірвали віру в яскравому майбутньому.
р.
, Україна
196089