559
25 Cynical Facts Про наше життя Карла Буковського
Карл Буковський був одним з тих людей, які ніколи не вписувалися в коробку: занадто багато пиття, занадто багато одягу і було занадто незвичайним виглядом життя.Веб-сайт Збірник виписок талановитих письменників та найрозумніших осіб.
Життя.
Жінки.
Люди.
Любов.
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-cinichnyh-aforizmov-charlza-bukovski-804460/
Життя.
- Просто жити до тих пір, поки ви втомилися.
- Я не вірю, що ви можете змінити світ на краще. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що ми не можемо зробити його гірше.
- Коли ви п'яте, світ все ще там, але принаймні не тримаєте вас горлом.
- Для того, щоб зберегти світ, необхідно зберегти кожну людину індивідуально, один за одним, щоб зберегти все романтично або політику.
Жінки.
- Всі жінки різні. В основному вони здаються як поєднання кращих і найгірших - як магічних, так і страшних. Я радий, що вони існують.
- У той час як чоловіки дивляться професійним футболом, або пити пиво, або грати в чаші алеї, ці жінки думають про нас, фокус, дослідження, вирішувати, чи приймати нас, викинути, торгувати нас, вбити нас або просто залишити нас.
- Як ви довіряєте істоту, яка мучить і не вмирає кожного місяця?
- Письмені відчайдушні люди, і коли вони сподіваються, вони перестануть бути письменниками.
- Кожен може бути генієм на 25. На 50, що потрібно зробити.
- Посилення рідко допомагає таланту. Ще одна вдача. Талант завжди на її причіпі.
- Інтелектуальні слова говорять про те, що нескладно – митець описує складну річ за простими словами.
Люди.
- Деякі люди не знають, як піти божевільний - вони жахливо нудні життя.
- Покажіть мені самотній людині, який зберігає свою кухню в порядку, поки він живе, і я доведе його знежирення в 8 з 9 випадків.
- Звичайно, ви можете любити чоловіка, якщо ви не знаєте його занадто тісно.
- Потенціал не має значення. Зроби це. Майже кожна дитина має більше можливостей, ніж мені.
- Якщо ви досягнете успіху, не означає, що він є фольгою, це означає, що ви довірилися більше, ніж ви заслуговуєте.
- Краса нічого. Ви не усвідомлюєте, як пощастити вас, щоб бути потворними, тому що якщо люди люблять вас, ви знаєте, що це різні.й
- Побачивши сито на екрані, так само, що люди більше не знають, що вони переглядають сито.
- Що б ви подарували людський гонщик, він буде подряпини, затіритися і потерти все.
Любов.
- Любов для гітаристів, католиків і шахів
- Секс - це відмінна річ, коли нічого не зробити.
- Я люблю без їжі і води. Щодня без нього робить мене хворими. Я не пишаюся своєю самотністю, але від неї залежить.
- Я знаю, що мої недоліки теж дуже добре вимагають взаємної любові.
- Я одружений, але без дружини. Моя дружина - це моє життя.
- Я зазвичай поганий, але коли я добре, я девілі добре.
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-cinichnyh-aforizmov-charlza-bukovski-804460/
Ауровіль - місто без політики, релігії та національних відмінностей.
8 Справжні коронні принци сучасності